INTEGRITETS- OCH COOKIEPOLICY

Allt du behöver veta på ett och samma ställe

    3.0 


    ​Den person som är ansvarig för denna integritets- och cookiepolicy (integritetspolicy) är Expekt Nordics Ltd, ett bolag bildat enligt Maltas lagar med registreringsnummer C86968 och med registrerad adress på Level 3, Tagliaferro Business Center, Gaiety Lane, Sliema SLM 1551, Malta.
    Dataskyddsombud: Om du har några frågor eller vill komma i kontakt med vårt dataskyddsombud kan du skicka ett e-postmeddelande till: Kundservice@expekt.se . 


    Expekt ("vi", "oss", "Expekt", "vår"), är ett företagsnamn inom Betclic Everest Group ("Gruppen"). Expekt Nordics Limited driver webbplatserna www.expekt.se och alla versioner av den ("Webbplatsen" eller "Webbplatserna" samt mobilapplikationen m.expekt.se och alla versioner av den ("Mobilerbjudandet"). De licensierade företagen inklusive varumärket Expekt, som ingår som en del, inkluderar holdingbolag eller dotterbolag och andra enheter som ingår i Gruppen.

    Vi vidtar strikta säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information och vi åtar oss att respektera och skydda alla besökare och kunders ("du", "din") integritet på vår webbplats.

    Alla hänvisningar till "personlig information" i denna sekretesspolicy hänvisar till personlig information om en fysisk person, som gör det möjligt att direkt eller indirekt identifiera personen via den information som tillhandahålls. Följande information tillhandahålls av oss för att våra besökare ska få fullständig information om hur vi samlar in, lagrar, använder och skyddar din personliga information och för att förklara vilka rättigheter du har med avseende på denna information. När du besöker Expekts webbplatser, använder vårt mobilerbjudande eller registrerar dig som användare av våra tjänster ("Tjänster") och öppnar ett spelkonto ("Konto"), samt när du kontaktar oss, gäller vår integritetspolicy.

    Expekt förbinder sig att strikt följa EU:s dataskyddsförordning 2016/679 (GDPR) och alla andra nationella lagar och förordningar om skydd av personuppgifter och elektronisk kommunikation som rör behandling av personuppgifter, som gäller eller träder i kraft under den period integritetspolicyn är tillämplig (tillsammans, "Dataskyddsföreskrifterna").

    Vi betraktar den information som du tillhandahåller oss som strikt privat information som endast får användas av oss, av anställda i vår grupp eller av noggrant utvalda tredje parter som respekterar bestämmelserna i dataskyddsförordningen för att administrera det konto du öppnar hos oss, för att skapa kundprofiler, för att garantera webbplatsens säkerhet, för att skicka marknadsföringsmeddelanden och för att du ska kunna använda våra tjänster.

    Observera att du kan välja om du vill tillåta oss, en annan medlem i vår grupp eller någon av våra partners att använda din personliga information för marknadsföringsändamål. Om du inte vill att din personliga information ska användas alls kommer detta inte påverka de tjänster vi tillhandahåller dig.

    Ta dig tid att noggrant läsa vår integritetspolicy. Om du vill ha mer information eller har frågor om integritet och sekretess är du välkommen att kontakta vårt integritetsteam.

    Informationen vi samlar in gör att vi kan erbjuda våra kunder säkra och användarvänliga villkor. Vårt syfte är att kunna erbjuda bästa möjliga tjänster och samtidigt försäkra oss om att vadslagning och spel på vår webbplats sker för nöje och avkoppling. Om vi skulle börja samla in information som skiljer sig från den typ av information vi tidigare har samlat in eller ändra sättet vi använder din information på, kommer vi att meddela dig samtidigt som vi gör eventuella ändringar i denna integritetspolicy.

  • Vi samlar in följande uppgifter när du besöker våra webbplatser, när du använder vårt mobilerbjudande, när du registrerar dig för användning av våra tjänster genom att öppna ett konto eller när du kontaktar oss:

     • Information för registrering. Du anger följande information när du öppnar ett konto hos oss: förnamn, efternamn, kön, födelsedatum, bosättningsort, postadress, e-postadress, telefonnummer, språk, valuta, pass- eller ID-kortnummer , nationalitet och födelseort. Du måste också ange valfria inloggningsuppgifter – användarnamn, lösenord och svaret på den hemliga frågan som lagras hos oss. Om du registrerar dig provisoriskt innan du har registrerat dig som kund behöver vi följande information från dig: titel, förnamn, efternamn, födelsedatum och e-postadress. Vi lagrar denna information för att kunna ge dig ett ifyllt registreringsformulär om du bestämmer dig för att registrera dig hos oss.


    Finansiell information och ID-information. Vi behöver också information om betalningsmetod och betalningsinformation (banköverföring, kreditkort eller annan accepterad betalningsmetod) för att du ska kunna kreditera ditt konto. I samband med din första insättning eller innan det första uttaget från ditt konto kommer vi att be dig att skicka en kopia av en officiell handling (t.ex. pass, körkort eller annan godkänd identitetshandling) för att bekräfta att informationen du har lämnat är korrekt. Vi kan begära ytterligare information och/eller handlingar om dig, t.ex. om hur och varifrån du har fått tillgång till dina medel och tillgångar; detta för att vi ska kunna uppfylla våra skyldigheter med avseende på bestämmelserna om penningtvätt. Vi kan använda personlig information från dig för att utföra kontroller för bedrägeribekämpning samt för att uppfylla våra skyldigheter i förhållande till tillämpliga lagar och förordningar. Personuppgifter som skickas in kan lämnas ut till kreditvärderingsinstitut eller bedrägeribekämpningsbyråer som kan lagra dessa uppgifter. Detta görs endast för att bekräfta din identitet – ingen kreditkontroll görs och ditt kreditbetyg påverkas inte. När du kontaktar vår kundsupport kan dina samtal spelas in och användas för utbildningsändamål. Innehållet kan avslöjas på begäran av myndigheter och/eller baserat på en rättslig bestämmelse i tillämplig lag.

     
    Teknisk information. När du använder vårt mobilerbjudande samlar vi in följande information om dig: IP-adress, internetoperatör och vilken typ/version av webbläsare du använder. Vi begär denna information för att säkerställa att du kan identifiera dig när du använder webbplatsen, att du inte är för ung för att använda våra tjänster, för att förbättra våra tjänster och för att hålla våra tjänster uppdaterade i frågor som kan vara av intresse. Vi använder geolokaliseringsverktyg för att registrera din internetprotokolladress (IP-adress) och för att jämföra den med ditt användar-ID för att förhindra bedrägeri och skapa en verifieringskedja. Liksom de flesta webbplatsservrar använder vi loggfiler. Detta inkluderar IP-adresser, IP-adresser, webbläsartyp, Internet-leverantör (IPS), hänvisnings-/utgångssidor,
    Utöver ovanstående syften samlar vi in och behandlar din information för följande ändamål:

     • för att skicka skriftlig kommunikation till dig i händelse av ändringar av tjänsterna, tekniska uppdateringar, underhåll som innebär tillfällig stängning av en eller flera av våra tjänster och ändringar av reglerna och/eller villkoren som ligger till grund för tjänsterna,

    • för att tillhandahålla kundsupport när du kontaktar oss,

    • för att skapa spelprofiler och säker åtkomst till webbplatsernas tjänster och hantera spelkonton,

    • för skydd mot bedrägliga och olagliga aktiviteter inklusive aktiviteter som syftar till att skada spelens integritet,

    • för uppföljning av eventuella klagomål och tvister,

    • för förfrågningar på uppdrag av institutionella enheter på grund av nödåtgärder.

  • Om du har gett ett kompletterande och tydligt samtycke vid aktivering av den begärda tjänsten, eller efter aktivering av spelkontot, kan en del av dina personuppgifter behandlas av Expekt i samband med kommunikation/reklam, information och kommersiell information från Expekt eller tredje part.

    Vi använder e-postadressen du har angett oss specifikt för att skicka ett e-postmeddelande där vi välkomnar dig till Expekt. Efter att du har gett ditt samtycke kan vi då och då skicka e-post, brev med post och SMS-meddelanden som innehåller information som kan gälla allt från speciella kampanjer till teknisk och annan information om vilka tjänster vi och andra företag i vår grupp har att erbjuda. Om du vill bli borttagen från vår e-postlista kan du enkelt göra det antingen genom att ändra dina kontoinställningar eller genom att klicka på "Avsluta prenumeration" längst ner i e-postmeddelandet. Om du har gått med på att ta emot erbjudanden från Expekt och/eller våra dotterbolag på förregistreringssidan och om du senare vill avsluta prenumerationen klickar du bara på länken "Avsluta prenumeration" i e-postmeddelandet. Om du inte vill ta emot SMS-meddelanden kan du avsluta prenumerationen på den tjänsten genom att följa instruktionerna för att avsluta prenumerationen i SMS-meddelandet som du mottagit. Om du har valt att få erbjudanden från våra utvalda partners kan du avsluta prenumerationen på e-postlistan genom att ändra dina inställningar i "Mitt konto" och "Nyhetsbrev".

    Utöver ovanstående syften behandlar vi också din information för följande ändamål:

    • för att visa eller skicka annonser, information och erbjudanden som du kanske är intresserad av,

    • för direkta och indirekta försäljningsaktiviteter,

    • för marknadsundersökningar och kundnöjdhetsenkäter om kvaliteten på tjänsterna som tillhandahålls på webbplatsen/mobilerbjudandet.

  • Enligt artikel 6 (f) i GDPR kan vi också behandla data som anges i punkt A ovan på ett automatiserat sätt för att övervaka din användning av våra tjänster, inklusive loggfiler såsom IP-adresser, webbläsartyp, ISP, hänvisnings-/utgångssidor, typ av plattform, datum/tidsstämpel och antal klick, spårning av användarens totala antal rörelser och insamling av demografisk information för användning i aggregerad form. Vi behandlar denna information för följande ändamål:

    • för att analysera trender och administrera webbplatsen för att förbättra våra tjänster till dig,

    • för att ge dig uppdateringar om tjänster som kan vara av intresse för dig,

    • för att öka webbplatsens effektivitet och säkerhet,

    • för att genomföra en potentiell sammanslagning, försäljning av tillgångar eller överföring av hela eller en stor del av Expekts verksamhet genom att avslöja och överföra dina personuppgifter till en eller flera tredje parter som deltar i transaktionen.



    Vi tar vårt ansvar enligt dataskyddsförordningen på allvar och ser till att vi endast samlar in och behandlar data om dig på ett sätt som uppfyller kraven i tillämpliga lagar och förordningar.

    Så snart dina personuppgifter har lämnats till oss måste de skyddas, lagras säkert i vår databas och endast användas för de ändamål för vilka de samlades in.

    Vår behandling av dina personuppgifter för de ändamål som anges under punkt A i avsnitt 2 kommer huvudsakligen att vara nödvändig för att vi ska kunna tillhandahålla våra tjänster, dvs. för att kunna fullfölja ett avtal eller för att vi ska följa gällande lagar och/eller regler enligt bestämmelserna om penningtvätt samt relevanta lagar och regler om onlinespel och vadslagning. På grund av våra juridiska skyldigheter kan vi inte tillhandahålla våra tjänster till dig om ovannämnda information saknas, är ofullständig eller felaktig.

    Vår behandling av dina personuppgifter för de ändamål som anges under punkt B i avsnitt 2 ovan är baserad på ditt tidigare samtycke. Det är du som väljer om du vill skicka din information eller inte och om du inte ger ditt godkännande kommer det inte att ha några konsekvenser för det avtal du har tecknat med oss. Vi påminner dig om att informationen som listas kan bidra till bättre erbjudanden om tjänster och andra erbjudanden som kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst kontrollera och återkalla ditt samtycke för dessa ändamål (genom att gå till "Nyhetsbrev" på "Mitt konto").

    Om du inte ger ditt samtycke eller senare återkallar ditt samtycke kommer din information endast behandlas för de ändamål som anges i punkterna A och C i avsnitt 2 ovan.

    Vår behandling av dina personuppgifter för de ändamål som anges i avsnitt C punkt 2 ovan baseras på Expekts legitima intresse av de finansiella aktiviteter som nämns där, vilket korrekt balanseras mot dina intressen genom att endast behandla de uppgifter som är nödvändiga.



    Om du har frågor angående dina personuppgifter eller vår behandling av information enligt denna integritetspolicy kan du när som helst kontakta oss genom att skicka ett e-postmeddelande till privacy.team@betclicgroup.com. Vi kommer att göra vårt bästa för att svara på alla dina frågor inom en månad från den dag du ställde dem. Observera att vi måste verifiera din identitet innan vi kan komma åt din begäran.

    Enligt gällande lagstiftning har du rätt att:
    • Ändra eller korrigera dina personuppgifter som kan ha ändrats eller är ogiltiga,

    • Begära information om vilka uppgifter om dig som vi behandlar,

    • Invända mot behandling av dina uppgifter efter att du har registrerats hos oss. Det måste stå klart att så snart finansiella transaktioner har behandlats på ditt konto är vi skyldiga att följa bestämmelserna om onlinespel och penningtvätt.

    • Begära att dina uppgifter raderas. Expekt är dock skyldigt att behålla all information i fem år, och i enlighet med relevanta AML-bestämmelser viss information i tio år efter att ha stängt ett konto, i enlighet med bestämmelserna om penningtvätt. Detta innebär att dina uppgifter endast kan raderas efter ovanstående tidsperiod. Om du gör en sådan begäran om radering kommer ditt konto att stängas och din information kommer inte att behandlas, förutom för att uppfylla vårt ansvar i enlighet med tillämpliga lagar och regler.

    • Begära en begränsning av behandlingen av dina uppgifter i fall där: i) du ifrågasätter personuppgifternas exakthet, tills Expekt har vidtagit nödvändiga åtgärder för att korrigera uppgifterna eller verifiera att de är korrekta; ii) databehandlingen är olaglig men du inte vill att vi ska radera dina personuppgifter, iii) Expekt inte längre behöver dina personuppgifter för behandling, men du ber om dem för att göra, utöva eller försvara dig mot rättsliga anspråk, eller iv) om du har invänt mot behandling som påstås bero på legitima intressen; och väntar på information om huruvida Expekt har tvingande legitima skäl att fortsätta behandla uppgifterna.

    • Få tillgång till din information och begära att vi skickar en kopia av den personliga information du har gett, i ett strukturerat, standardiserat och maskinläsbart format. Du har också rätt att få denna information överförd till en annan personuppgiftsansvarig i samband med vi att behandlar dina personuppgifter, beroende på ditt samtycke eller det faktum att behandlingen är nödvändig för tillhandahållandet av våra tjänster och att personuppgifterna behandlas automatiskt.

    • Lämna in ett klagomål till Integritetsskyddsmyndigheten https://www.imy.se/

    Du har också rätt att avstå från att få marknadsföringsinformation om våra och/eller våra partners tjänster.

    Om du väljer att använda tjänsten Refer-A-Friend där du informerar en vän om vår webbplats kommer vi att be om din väns e-postadress och automatiskt skicka honom/henne ett engångs-e-postmeddelande där vi föreslår ett besök på vår webbplats och att han/hon registrerar sig hos oss. Vi skickar ditt namn till din vän och anger dig som referensperson. Om din vän inte registrerar sig hos Expekt, kommer vi inte att lagra vännens e-postadress i någon databas och vi kommer inte att kontakta din vän igen efter att vi har skickat det här e-postmeddelandet, såvida inte du eller en annan kund rekommenderar Expekt igen till vännen via Refer-A -Friend-tjänsten. Tjänsten Refer-A-Friend kanske inte är tillgänglig i alla jurisdiktioner eller för alla kunder.

    Som en del av vårt samarbete med affärsbanker och/eller de företag som ansvarar för att verifiera att kreditkort är äkta eller för behandling av data vid elektroniska betalningar, har dessa företag tillgång till dina personuppgifter. De har dock endast rätt att använda denna information för bearbetningsändamål eller i samband med rättsliga utredningar (till exempel vid misstänkt penningtvätt). Vi kan också ingå partnerskap med databehandlare och företag inom säkerhet, åldersverifiering och identitetsverifiering för att säkerställa att vi följer relevanta bestämmelser. Sådana företag kan ha tillgång till dina personuppgifter för att behandla nödvändiga uppgifter och upprätthålla webbplatsens säkerhet. De företag vi väljer för att utföra dessa funktioner följer strikta policyer för skydd av personuppgifter. Vi kommer att vidta alla rimliga nödvändiga åtgärder för att säkerställa att din information behandlas säkert och i enlighet med denna integritetspolicy. Vi kommer inte att lämna ut uppgifter om dina vinster eller förluster till någon annan person eller tredje part än dig själv, såvida vi inte enligt lag är skyldiga att lämna ut sådan information till behöriga myndigheter. Det är din plikt att rapportera dina vinster till de ansvariga myndigheterna om du är bosatt i ett land där sådana vinster beskattas. I enlighet med våra juridiska skyldigheter kan vi lämna ut våra kunders personuppgifter till företag som erbjuder betaltjänster och till offentliga myndigheter.

    I denna integritetspolicy hänvisar "kontrollorgan" till en myndighet som har utfärdat en spellicens till ett av Betclic Everest-gruppens företag. Termen avser alla kontrollorgan och/eller spelorgan som granskar och styr integriteten och tillämpningen av de regler som gäller för en viss sport och/eller spel, samt avslöjande av kriminell verksamhet. Betclic Everest Group och/eller företag som ingår i företagsgruppen förbehåller sig rätten att upprätta och ingå avtal med dessa kontrollorgan och att avslöja kundinformation om det skulle avslöjas eller bli känt att brott mot sådana regler eller lagar har skett, eller på annat sätt utgör en hot mot sportens eller spelets integritet.

    Vi kan också avslöja din personliga information för de ändamål som anges i avsnitt 2 ovan till någon av följande kategorier av tredje parter som vi litar på och har anställt:

    • installation / underhåll av IT / telematiksystem,

    • hjälp, reklam, reklamkampanjer och kommunikation till våra kunder (t.ex. callcenter),

    • utskrifter och utskick av dokumentation till våra kunder.


    De personuppgifter som tillhandahålls av våra kunder kan lagras och/eller bearbetas i länder där vi eller våra partners, leverantörer, dotterbolag eller agenter har utrustning, inklusive platser utanför EES-området. För överföringar från EU till länder som Europeiska kommissionen inte anser vara säkra har vi installerat lämpliga säkerhetssystem för att skydda dina personuppgifter. På detta sätt kommer dina personuppgifter att överföras i enlighet med gällande krav och skyldigheter som fastställs i tillämplig dataskyddslagstiftning. Expekt kommer att vidta alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa att så snart personuppgifter överförs kommer detta endast att göras inom koncernen och av dess utvalda partners som har standarder för integritet och sekretess som uppfyller de krav som ställs, oavsett plats.

    Expekt kan också överföra dina personuppgifter till ett tredjeland utanför EU om kommissionen har fastställt att det tredjelandet, territoriet eller ett eller flera specifika områden inom det berörda tredjelandet kan garantera ett säkert skydd av uppgifterna.

    Expekt ansvarar endast för sin egen integritetspolicy och cookies och ger inga garantier avseende standarden på de integritetspolicyer som tillämpas av tredje part som har publicerat länkar på våra webbplatser. Vi rekommenderar starkt att du tar dig tid att läsa sekretesspolicyn för den externa webbplatsen när du går till en extern webbplats via en länk på vår webbplats. All information som du tillhandahåller en extern webbplats är inte inom vår kontroll, och vi kan inte hållas ansvariga. Vi tar inte heller något ansvar för information som du tillhandahåller till en extern eller tredje parts webbplats.

    Dina personliga uppgifter lagras under den tid som krävs för att uppfylla de ändamål för vilka de samlades in, i enlighet med vad som anges i denna integritetspolicy.

    Som kund kan du eller vi stänga ditt konto när som helst. Efter att du har stängt ditt konto kommer vi att behålla dina personuppgifter som samlats in för de ändamål som anges i avsnitt A och C i avsnitt 2 i vårt register i minst fem år, och ibland upp till tio år i enlighet med bestämmelserna om penningtvätt. Vi kommer endast att använda din information om det krävs av behöriga myndigheter i samband med bedrägerier eller andra utredningar av olaglig verksamhet.

    Personuppgifter som samlats in för de ändamål som anges under punkt B i avsnitt 2 ovan avseende till exempel sändning av marknadsföringskommunikation och undersökningar lagras så länge avtalet med Expekt löper, och därefter i 24 månader.

    För att skydda din säkerhet, vårt legitima intresse av att skydda oss från bedrägerier och skydda vårt rykte, och för att uppfylla våra lagliga skyldigheter för onlinespel och bestämmelserna om penningtvätt, använder vi automatiserade system för att övervaka och granska våra kunder. Dessa system hjälper oss att identifiera kunder som kan behöva särskild uppmärksamhet. Alla slutgiltiga beslut om våra handlingar tas av fysiska personer i en beslutsprocess där fysiska personer agerar.

    Onlinevadslagnings- och speltjänsterna vi erbjuder är strängt förbjudna för alla under 18 år ("Minderåriga"). Minderåriga kan därför inte registrera sig på vår webbplats eller mobilerbjudandet. Vi samlar in identitetsbevis från våra kunder som en del av vår åldersverifieringsprocess.

    Om vi upptäcker att någon som spelar på Expekt är minderårig kommer hans/hennes vinster att konfiskeras och hans/hennes konto kommer att blockeras omedelbart. Expekt förbehåller sig rätten att genomföra en säkerhetskontroll för att bekräfta din identitet och ålder. Ditt godkännande av vår integritets- och cookiepolicy ger oss rätten att utföra sådana säkerhetskontroller, som kan inkludera beställning av kreditinformation eller verifiering av informationen som du skickat till tredjepartsdatabaser.

    Vad är en cookie?
    En cookie är en kort textfil som skickas via din webbläsare och lagras i din utrustning när du besöker en webbplats. Din webbläsare skickar sedan dessa cookies tillbaka till den ursprungliga webbplatsen vid varje efterföljande besök eller till en annan webbplats som känner igen dessa cookies. Vi använder cookies för navigeringsändamål och för att optimera våra tjänster och göra dem mer personliga, t.ex. för att få sidorna att laddas snabbare genom att lagra visst innehåll i din webbläsare eller för att hjälpa oss att autentisera dig för att ge dig mer personligt innehåll. Du kan läsa mer om cookies och hur du hanterar dem på t.ex.  www.allaboutcookies.org .

     Vi använder olika typer av cookies på vår webbplats och var och en av dem har sin specifika funktion.

    Cookies som anses vara nödvändiga
    Dessa cookies gör att du kan använda huvudfunktionerna på vår webbplats och få tillgång till säkra områden på vår webbplats (till exempel åtkomst till ditt konto). Utan dessa cookies fungerar vår webbplats inte korrekt. Dessa cookies garanterar också att vi agerar i enlighet med våra lagstadgade skyldigheter, säkerheten på webbplatsen för Expekt och för våra användare. Vi använder till exempel sessionsbaserade cookies för att se hur länge du är online, vilket är ett lagligt krav. Det är därför du ombeds att ansluta igen när en viss tid har gått. Vi använder också en permanent identifieringscookie som registrerar ditt användarnamn (men inte ditt lösenord) för att göra det enklare nästa gång du loggar in genom att fylla i fältet "Användarnamn" i förväg.

    Analytics-cookies
    Dessa cookies gör att vi kan mäta webbplatsens frekvens för att veta hur den används och hur användare reagerar på föreslagna produkter. På detta sätt gör den insamlade informationen det möjligt för oss att förbättra vår webbplats och din surfupplevelse. De insamlade uppgifterna är helt anonyma och används endast för statistisk behandling.

    Funktionscookies
    Med dessa cookies kan du få en mer personlig upplevelse på vår webbplats (t.ex. kan du få en påminnelse om att göra din första insättning eller skickas direkt till din favoritsektion). De kan också förse dig med funktioner som du har begärt. Vi kan använda en cookie som hjälper oss att skicka trafik mellan servrar och därmed mäta laddningstider. Ibland lagrar vi också data i din webbläsare eller utrustning så att de funktioner du använder oftast laddas upp automatiskt och därmed svarar snabbare.

    Marknadsföringscookies
    Dessa cookies används för att visa annonser som motsvarar det som har intresserat dig mest när du surfar på vår webbplats. De används också bland annat för att begränsa antalet gånger du får se en viss typ av reklam och låta oss mäta hur effektiv reklam är. Vi arbetar med webbredaktörer, annonsörer och tjänsteleverantörer för att marknadsföra Expekt på andra webbplatser. Expekt kan använda din navigationsinformation med hjälp av cookies som administreras av en partner. De insamlade uppgifterna är strikt anonyma och används endast för statistiska ändamål. Alla banners som visas är personliga.

    Cookies och utrustningsidentifierare för säkra transaktioner
    När du gör en insättning på webbplatsen informerar vi dig om att Expekt, eller tjänsteleverantörerna som agerar på våra vägnar, kan använda cookies eller samla in information relaterad till din utrustning för att känna igen den använda utrustningen (teknisk information om datorn, surfplattan , telefonen etc. för att identifiera och skydda en transaktion mot bedrägeririsker). Cookies eller utrustningsidentifierare används för detta ändamål. Du kommer att informeras av en banner när du går in på webbplatsen. Genom att fortsätta navigera på vår webbplats godkänner du att vi samlar in och skapar en identifierare.

    Hur hanterar du dina cookies?
    För närvarande är det inte tekniskt möjligt att ändra cookieinställningarna på dina enskilda webbplatser, men du kan hantera dina cookies via din webbläsare. Vi rekommenderar att du inte blockerar eller tar bort dina cookies eftersom det kan innebära att din upplevelse av vissa webbplatser som du besöker inte blir lika bra som den annars skulle vara. Cookies kan vanligtvis ändras via "Inställningar" i din webbläsare. Nedan finns mer information om de mest populära webbläsarna: Firefox, Internet Explorer, Chrome, Opera och Safari.

    Expekt gör sitt yttersta för att skydda dina personliga uppgifters integritet och för att förhindra obehöriga externa och interna användare från att få tillgång till sådana uppgifter utan ditt samtycke. Expekt tar inte ansvar för händelser utanför vår kontroll såsom force majeure-händelser, inklusive strömavbrott och strejker.

    Vi kan använda personlig information från dig för att utföra kontroller av eventuella bedrägerier. Personlig information som du tillhandahåller kan lämnas ut till kreditupplysningsföretag eller bedrägeribekämpande organ som kan lagra denna information. Detta görs endast för att bekräfta din identitet – ingen kreditprövning görs och ditt kreditbetyg påverkas inte.

    Vi rekommenderar starkt att du inte avslöjar din personliga information till främlingar eller tredje part när du chattar. Tänk på att din personliga information är känslig och att det är viktigt att stanna upp och tänka innan du lämnar ut din personliga information.

    Liksom de flesta webbplatsservrar använder vi loggfiler. Detta inkluderar IP-adresser, webbläsartyp, Internet Service Provider (IPS), hänvisnings-/utgångssidor, plattformstyp, datum/tidsstämpel och antal klick, spårning av totala användarrörelser och insamling av demografisk information för insamlingsändamål.

    All känslig data som överförs mellan din dator och Expekt överförs säkert via Internet med hjälp av effektiv kryptering. Expekt använder säker och testad krypteringsteknik certifierad av väl ansedda certifieringsmyndigheter.

    När en användare skickar känslig information via webbplatsen skyddas hans/hennes information både online och offline. När vi i vårt registreringsformulär ber användare att tillhandahålla känslig information (t.ex. kreditkortsnummer) krypteras och skyddas denna information med Secure Socket Layer-teknik (SSL-teknik) När du befinner dig på en säker webbplats, t.ex. vår insättningssida, är låsikonen längst ned på sidan eller i webbläsarens URL-fält låst. Låsikonen låses upp eller öppnas när användaren "surfar" och inte anger känslig information. Alla betalningar som görs på vår webbplats och vårt mobilerbjudande skyddas i enlighet med relevanta EU-regler och förordningar.

    Vi använder SSL-kryptering för att skydda känslig data online, men vi gör också allt vi kan för att skydda användardata även offline. All användarinformation, inte bara känslig information enligt ovan, får endast användas av vissa utvalda anställda på våra kontor. Endast behöriga anställda/leverantörer får tillgång till information som gör att en person kan identifieras. Våra anställda/leverantörer informeras om bästa säkerhetspraxis i branschen och regelbundna säkerhetskontroller utförs. Slutligen finns tjänsterna där vi lagrar information som gör en person identifierbar på skyddade och säkra platser.

    Om gruppen skulle ändra sin företagsstruktur, t.ex. genom en fusion, förvärv av ett annat företag eller förvärv av delar av verksamheten, är det mycket troligt att våra kunders personuppgifter kommer att ingå i försäljningen eller överföringen. Som en del av vår policy kommer vi att informera våra kunder via e-post innan en sådan överföring kan påverka personuppgifter.

    På grund av kommersiella, tekniska, lagstiftningsmässiga och reglerande ändringar och/eller krav kan det vara nödvändigt att göra ändringar på webbplatsen och/eller mobilerbjudandet eller spelreglerna, villkoren eller policyn för integritet och cookies. I sådana fall kommer du att meddelas om eventuella ändringar i förväg via e-post eller via ett meddelande på webbplatsen, och du kommer att bli ombedd att bekräfta ditt godkännande av vår policy för integritet och cookies innan ändringarna träder i kraft. Du kommer inte tillåtas att spela om du inte accepterar de nya villkoren, men du kommer att tillåtas ta ut dina pengar.

Genom att använda den här sidan accepterar du användandet av cookies. Läs mer här.