Expekt kampanjer

Guldtimmen

Hur fungerar det?

Vi som spelbolag erbjuder odds på massor av matcher och event. Som säkerhet oavsett utfall lägger vi på en marginal på våra odds, precis som alla spelbolag gör.

Exempel: Om du satsar 100 kr på att singla slant, kan du förvänta dig att få 200 kr tillbaka om du vinner. Med marginalen inräknad, kanske du istället hade fått 190 kr, då spelbolaget behåller de extra 10 kronorna som sin marginal.

Under denna säsong i Premier League tar vi bort denna marginal varje lördag under en timme, mellan 12:00 och 13:00 på omgångens samtliga resterande matcher och har 100% återbetalning på vinster på 1X2-spel. För dig som spelare innebär det att oddsen blir högre under denna period, eftersom vår marginal är borträknad då.

Högre återbetalningsprocent innebär högre odds men påverkar inte vinstchanserna.

Regler och villkor:

  • Tillgänglig varje lördag 12:00-13:00 på 1X2-spel på samtliga återstående Premier League-matcher under den aktuella omgången
  • Oddsen kan förändras och återbetalningen kan ibland vara lägre än 100 % beroende på oddsformatet.
  • Expekts allmänna villkor gäller

Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.