Europa League odds hos nya expekt

Med anor från den tidigare Uefacupen har Europa League blivit en respekterad klubblagsturnering. Även om turneringen rent sportsligt är under Champions League deltar flera stora klubbar årligen i gruppspelet. När slutspelet inleds tillkommer dessutom klubbar från Champions League, något som gör att dramatiken intensifieras. Du hittar de Europa League odds du behöver hos nya expekt.

Europa League betting odds

Mellan omgångarna i ligaspelet runt om i hela Europa spelas den europeiska turneringen Europa League. Med torsdagar som fast speldatum vet fotbollsälskarna vilka dagar och datum man ska se fram emot. Ett gruppspel under hösten följs av ett slutspel under våren. I slutet av säsongen spelas den efterlängtade finalen.

Eftersom Europa League är en turnering som ständigt är aktuell kan du hitta utbudet av Europa League odds hos nya expekt. Även om det kan gå veckor och ibland månader mellan matcherna vill vi förse våra spelare med odds långt i förväg, så att du kan placera dina spel när helst du önskar.

Du hittar möjligheterna till Europa League betting via kategorierna hos nya expekt sport eller via sajtens sökfunktion. Utbudet är väldigt stort och du kan hitta odds på matchvinnare, målskyttar och mängder av andra marknader. Om du vill hitta Europa League vinnarspel finns den möjligheten under hela turneringens gång, men med odds som varierar över tid.

Spel på Europa League finns tillgängligt från turneringens tidiga kvalrundor vidare genom gruppspelet och såklart även under slutspelet. Du har åtkomst till utbudet både via din dator och på mobila enhetervilket gör att du alltid kan ta del av våra odds och funktioner.

Minnesvärda matcher i Europa League

Genom åren har mängder av matcher, gruppspel och slutspel avverkats i Europa League och det är en turnering som har som tradition att bjuda på rejält med underhållning. Att lagen, åtminstone till en början, kan ha ett skiftande fokus beror på hur det ser ut i övriga tävlingar. Det i sig öppnar upp för skrällar.

Om vi tittartillbaka på minnesvärda tillställningar, där på pappret sämre lag har besegrat klara favoriter, finns det många att välja bland. Sett till Europa League odds inför matcherna har följande klassiska matcher slutat med riktiga skrällar. Det här är matcher som det snackas om än idag, inte minst bland klubbarna som stod på den vinnande sidan.

Dnipro Dnipropetrovsk - Napoli

I Europa League 2014/15 skulle spanska Sevilla ta en av sina många segrar i turneringen under 2000-talet. Finalen gick mot en ordentlig högoddsare i form av Dnipro Dnipropetrovsk från Ukraina. På vägen fram slog det ukrainska motståndet ut bland annat italienska Napoli i semifinalen. Det var dessutom klubbens debut i Europa League-sammanhang.

Midtjylland - Manchester United

Antalet nordiska framgångar i Europa League är lätträknade. Man har dock ställt till med oreda i enstaka matcher, bland annat när Midtjylland fick den engelska jätten Manchester United på sin lott i sextondelsfinalen säsongen 2015/16. Danskarna vann hemmamatchen med 2-1, men fick se sig besegrade med 5-1 i returen.

Fulham - Juventus

Medan man gick tung i Premier League såg Fulham FC till att göra ett stort avtryck i Europa League säsongen 2009/10. Det som senare skulle bli en plats i finalen inleddes med en sextondelsfinal mot Juventus. Efter förlust med 3-1 i Turin vände Londonklubben på steken i hemmamötet och vann med 4-1 för att knipa avancemanget.

Europa League odds

Med speldagar på torsdagar är utbudet under dagen vigt åt Europa League. Eftersom det deltar så pass många klubbar som det gör, 48 till antalet, finns det mängder av matcher med Europa League odds dessa kvällar. Utbudet fylls på långt innan matchdagen och följer med hela vägen fram till slutsignal.

Antalet marknader skjuter även det i höjden och du har allt du behöver för Europa League betting samlat hos nya expekt. Kombinationen av mer vanliga marknader som matchvinnare och turneringsvinnare, tillsammans med till exempel spelarspecialer, gör att du kan skräddarsy din betting såsom du vill ha den..

  • Europa League vinnare betting: Välj vilken klubb du tror vinner titeln.
  • Matchvinnare: Spela på hemmaseger, bortaseger eller oavgjort.
  • Över/under: Välj om du tror att det ska bli över eller under ett visst antal mål, kort eller hörnor i matchen.
  • Asian handicap: Ge något av lagen en fiktiv pluslina eller en minuslina att starta matchen med.
  • Spelarspecialer: Europa League betting som riktar in sig på enskilda spelares mål eller gula/röda kort.

Europa League vinnare odds

Redan när kvalspelet inleds kommer du märka att det finns odds på vilken klubb som står som segrare i Europa League när säsongen är över. Oavsett om du vill placera ett mer genomtänkt spel på den klubb du faktiskt tror vinner eller om du är intresserad kring ditt favoritlags matcher finns det gott om alternativ på odds.

När det kommer till att pricka in en vinnare av en turnering som avgörs under en längre tid är det bra om man tar hela säsongen i beaktande. Beroende på hur det går för klubben i det inhemska ligaspelet och cupspelet kan andra tävlingar prioriteras. Andra klubbar anser sig inte behöva matcha det bästa laget under gruppspelet för att vila sig i form.

En del av upplägget för turneringen som i allra högsta grad påverkar Europa League odds på turneringsvinnare är att det i slutspelet tillkommer åtta klubbar från Champions League. Det innebär att nivån i Europa League i regel höjs och något av lagen som tillkommer kan mycket väl gå hela vägen.

Europa League tips för betting

Det finns en rad olika tips att ta hjälp av och använda för Europa League betting. Vissa är generella och går att använda för all typ av betting, medan andra är mer specifika för Europa League. Bland de generella tipsen kan vi nämna att sätta upp en spelkassa för att hålla koll på summorna du spelar för och dina insatser.

Att ha koll på spelschema, form, skador och avstängningar blir än mer viktigt för spel på Europa League odds kontra många andra ligor och turneringar. En eller ett par dagar innan match annonseras trupperna och du kan då se vilka spelare som tränarna väljer att lämna utanför.

Om du har svårt att avgöra vilken nivå av motivation som lagen kommer att komma med kan du avvakta till matchstart för att lägga ett spel. Livebetting på Europa League finns alltid tillgängligt hos nya expekt när det är dags för match. Ett par minuter in i en match kan du ha tillräckligt med information för att spela.

Europa League betting i mobilen

Även om torsdagskvällar är vigda åt Europa League kan det krävas en del planering om du planerar för att spela på Europa League odds via en dator. Lyckligtvis är det en huvudvärk du kan slippa genom att ta hjälp av nya expekts betting i mobilen. Du har tillgång till samtliga odds och marknader oavsett vilken enhet du spelar på.

Du kan alltså placera dina spel både direkt i webbläsaren eller i din mobiltelefon. Med BankID kan du dessutom registrera ett konto, göra insättningar och genomföra uttag.

Du förlorar ingenting av varken kvalité eller spelkänsla oavsett vilken enhet du använder för att spela hos nya expekt. Du kan kombinera spel på odds via din dator när det passar och i din mobiltelefon eller surfplatta om du så önskar.

Livebetting på Europa League hos nya expekt

Nya expekt har en funktionell sektion för livebetting Utöver fotboll hittar du bland annat tennis, basket, ishockey, handboll och mycket mer. Med en stor variation av ligor och turneringar kan du räkna med att hitta aktiva odds hos oss..

Mer specifikt för Europa League är att utbudet under match matchar det utbud du hittar innan matchstart. Fotboll som sport öppnar överlag upp för en rad olika möjligheter. När större turneringar likt Europa League går av stapeln kan du räkna med att det blir än större tillgång till odds och betting.

En annan funktion och förmån som finns att ta del av vid livebetting är att du faktiskt kan se matchens utveckling innan du placerar ett spel, som vi nämnde i våra tips för betting på Europa League. Då kan du bilda dig en uppfattning om lagens dagsform och kan använda det som grund till din spelanalys.

Spela ansvarsfullt

Hos nya expekt spelar du hos ett spelbolag med svensk spellicens. Vi ser till att du kan spela på ett tryggt och säkert sätt. Du får också tillgång till flera olika verktyg så att du kan spela ansvarsfullt.

Verktygen ger dig möjlighet att sätta olika spelgränser, bland annat gränser för dina insättningar, förluster och för tiden som går åt till att vara inloggad på sajten för att spela. Med länkar till självtest för att undersöka dina spelvanor, till stödlinjen.se och till Spelpaus finns det ytterligare information och hjälp att få om du upplever problem med ditt spelande.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.