Guide för Champions League odds & betting

Det finns få turneringar och ligor som har den status som Champions League har inom fotbollsvärlden, eller någon annan sport för den delen. Den årliga turneringen där Europas främsta klubblag deltar är för vissa spelare lika åtråvärd som ett VM-guld. Under tisdagar och onsdagar, då Champions League på ett närmast heligt sätt spelas, fyller nya expekt utbudet till bredden åt sina spelare.

Champions League betting hos nya expekt

Till skillnad från serielunken som samtliga klubblag sköter på hemmaplan har Champions League-fotbollen bestämda speldagar. Kvalspelet, gruppspelet och slutspelet hela vägen fram till finalen avgörs under tisdagar och onsdagar. När det är dags för speldagar kan du alltid se det på nya expekt.

När du klickar in på sajten möts du av dagens matcher som åtminstone under gruppspelet är åtta per dag. Dessa består i sin tur av en mängd olika odds och marknader som du kan välja att fördjupa dig i. Klassiska odds som matchvinnare och målskyttar kombineras med nya expekt specialer och annat som förgyller upplevelsen.

Nya expekt ser även till att du kan hitta Champions League odds hela vägen fram till slutsignal genom livebetting på Champions League. Du kan dessutom sköta din betting via din mobiltelefon eller surfplatta och göra det under samma förutsättningar som om du spelar via en dator.

Champions League är en förträffligt bra turnering för den som vill kombinera fotboll i världsklass tillsammans med odds och betting. Med nya expekt får du funktioner som gör att äventyret blir än mer underhållande, med bet builder-funktion, expekt specialer och nämnda livebetting.

Champions League odds

Champions League betting odds kommer i flera olika former. Om du är van vid ett stort utbud hos nya expekt på matcher från Premier League, La Liga, Serie A och Bundesliga till exempel är det ett snäpp upp för Champions League. Det stora intresset för turneringen överlag bland spelare förtjänar såklart ett utbud värt namnet.

Utöver mer sedvanliga marknader enligt nedan är nya expekt specialer en funktion som erbjuder något extra. Här får du helt enkelt unika spel som kombineras med hjälp av flera matcher, lag eller spelare. Det kan till exempel vara att två spelare, som spelar i två olika matcher, tillsammans ska göra ett visst antal mål.

  • Matchvinnare: Placera ett spel på vilket lag som vinner matchen
  • Över/under: Odds där du spelar på antalet mål i en match
  • Dubbelchans: Spela på 1x, x2 eller 12 och uteslut endast ett tecken
  • Asian handicap: Ge antingen favoriten eller matchens underdog en minus- eller pluslina
  • Gula kort: Tippa antalet kort i matchen
  • Hörnor över/under: Spela på över/under antalet hörnor i matchen
  • Målskytt: Odds för vilken eller vilka spelare som gör mål i en match
  • Turneringsvinnare: Välj vinnaren av Champions League

Champions League betting i mobilen

Att du sitter uppkopplad med en dator till hands under en hel Champions League-kväll är kanske inte särskilt vanligt förekommande. En sådan kväll spenderas nog mer troligt i TV-soffan med mobilen eller med vänner, eller varför inte på plats på någon av Europas mäktigaste arenor?

Då kan du klicka dig in på nya expekt app för att fortsätta ditt äventyr och placera ditt spel. Du kan sköta hela resan från registrering och insättning till ett eventuellt uttag. Föredrar du att spela i din mobila webbläsare är det fullt möjligt då nya expekt även har en mobilanpassad webbsajt.

Champions League odds viktigaste matcher

När det kommer till Champions League-säsongen finns det ett par steg av turneringen som fångar extra många blickar. Det är självklart olika beroende på hur säsongen utvecklar sig, men vi kan vara överens om att det inte finns någon viktigare match än finalmatchen där allting står på spel.

Det finns dock ett par steg innan dess som också betyder en hel del, både för klubbar som inte deltar i Champions League särskilt ofta samt för klubbarna som deltar årligen. För svenska lag är det ofta en lång och mödosam resa som krävs för att drömmen om spel i Champions League ska bli sann.

Playoff

Playoff till Champions League är det sista steget i kvalet till turneringen. Ska ensvenskt klubb lyckas ta sig till huvudturneringen, vilket Malmö FF bland annat har lyckats med ett par gånger, krävs det att man besegrar ett på pappret starkare lag under resans gång. Så är med största sannolikhet fallet i playoff.

Semifinaler

Under våren en normal säsong avgörs slutspelet i Champions League. Utöver att det bjuder in till ett fullmatat utbud vad gäller Champions League odds är det också mycket på spel ur ett sportsligt perspektiv. Här har vi fyra klubbar som har tagit sig igenom ett snårigt gruppspel och förbi en åttondelsfinal samt kvartsfinal.

Final

En av idrottsårets mest sedda matcher. Finalen i Champions League står mellan säsongens två bästa klubblag ute i Europa. Till skillnad från tidigare steg i turneringen är det en enda match som avgör utgången och det är i mångt om mycket att likna vid en VM-final där varje passning, löpning och duell kan vara avgörande.

Live betting Champions League

Oavsett vilket steg av turneringen det gäller är Champions League livebetting aktuellt hos nya expekt. Det börjar redan i tidiga kvalomgångar innan gruppspelet och sedermera slutspelet tar vid. Under hela vägen finns det liveodds att hämta på matcherna som spelas, allting samlat hos nya expekt.

Som nämnt tidigare går det alldeles utmärkt att spela på mobila enheter där du kan välja mellan nya expekt app och den mobilanpassade webbsajten. Kombinera en eventuell förhandsanalys som du har gjort på en match och se om den stämmer överens med matchbilden innan du placerar ditt spel.

Champions League betting tips

När du ska spela på Champions League odds finns det ett par saker som är bra att ha koll på. Ett par delar har vi redan nämnt vad gäller att göra en analys av matchen inför det att den spelas.

I den analysen ingår lagens form, laguppställning, skador och allt däremellan. Du kan ta del av nya expekt statistik för att få fram det mest vitala inför varje drabbning. Var inte blyg för att ta hjälp av tips från experter samtidigt som du givetvis ska låta din egna magkänsla spela in i ditt val av odds på Champions League att spela.

Inför en säsong i Champions League eller inför varje runda av turneringen är det bra att sätta upp en spelkassa. Utifrån den kan du därefter portionera ut dina insatser. Tanken är att ett par förluster i rad inte ska påverka ditt sätt att spela på odds, inte heller ett par vinster i rad. Därför gäller det att välja ut förutbestämda insatser som passar din spelkassa, eller bankrulle.

Spela ansvarsfullt

Viktigast av allt är att spela ansvarsfullt. Hos nya expekt spelar du under svensk licens vilket innebär att din säkerhet och trygghet som spelare står i fokus. Bakom kulisserna pågår ett ständigt arbete med säkerheten, samtidigt som du har verktyg att använda för att spela ansvarsfullt.

Dina verktyg som du har hos nya expekt i ett första skede är möjligheten att sätta gränser för insättningar, förluster och tiden du spenderar på att spela. Du har även åtkomst till ett självtest där du kan undersöka dina spelvanor. Känner du att du själv eller någon du känner har problem med spel finns stödlinjen.se, samtidigt som du via Spelpaus kan stänga av dig själv från allt spel under en period.

Hos nya expekt kan du sätta gränser för insättningar, förluster samt tiden du spenderar på sajten. Det finns även länkar till självtest för att undersöka dina spelvanor, stödlinjen.se samt Spelpaus om du vill ta en paus från ditt spelande.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.