Betting på Serie A odds

Det finns fotbollälskare världen över som känner lite extra för italienska Serie A. Högstaligan i Italien har spelat en stor roll inom världsfotbollen under en lång tid och intresset blir knappast mindre för varje år som går. Kärleken till den italienska fotbollen är stort även hos nya expekt. Därför erbjuder vi odds på Serie A under hela säsongen.

Serie A betting hos nya expekt

Det är väldigt sällan som det italienska seriesystemets högsta division inte får någon uppmärksamhet. Italienska klubblag har länge haft en förmåga att charma sina supportrar på många olika sätt, oavsett om handlar om storslagna matcher i den inhemska ligan eller tack vare framgångar ute i Europa.

Under 1990-talet spelade flera svenskar i Serie A och Sven-Göran Eriksson var ett stort namn inom italiensk fotboll. Ungefär samtidigt tog Serie A betting fart. Idag ser nya expekt till att du som spelare har de alternativ du behöver när det kommer till att spela på matcher från den italienska ligan.

Serie A innehåller inte mindre än 20 lag. Det innebär att det spelas 38 ligamatcher varje säsong, då alla lag möter varandra två gånger. Det innebär också att det finns hela 38 omgångar med ett stort utbud av Serie A odds att sätta tänderna i. Du kan räkna med flera möjligheter att lägga ett spel på någon av alla tillgängliga oddsmarknader.

Hos nya expekt kan du använda BankID när du verifierar din identitet i samband med registrering och inloggning. Efter din första insättning kan du utforska och utvärdera sajten samt Serie A odds på egen hand.

Serie A odds - olika marknader

Vi erbjuder ett utbud som både är stort och håller en hög klass. Ett av kriterierna är att det ska finnas många olika oddsmarknader att spela på. Du ska alltid kunna hitta Serie A odds på matchvinnare och målskyttar, men också spel på hörnor och kort.

Hos nya expekt kan du spela på Serie A hela vägen fram till slutsignalen. Eftersom matcherna i Serie A kan schemaläggas på veckans alla dagar kan du mer eller mindre räkna med att alltid hitta odds på en italiensk match i utbudet. Serie A är en av våra mest populära ligor att spela på och du hittar enkelt kategorin i menyn på sajten.

  • Serievinnare: Välj vilken klubb du tror vinner titeln i Serie A.
  • Matchvinnare: Spela på hemmaseger, bortaseger eller oavgjort.
  • Över/under: Välj om du tror att det ska bli över eller under ett visst antal mål, kort eller hörnor i matchen.
  • Asian handicap: Ge något av lagen en fiktiv pluslina eller en minuslina att starta matchen med.
  • Spelarspecialer: Serie A betting som riktar in sig på enskilda spelares mål eller gula/röda kort.

Serie A betting i mobilen

Hos nya expekt kan du placera dina spel via olika typer av enheter.Serie A odds är tillgängliga via olika former av mobila enheter om du inte har tillgång till en dator, eller vill kombinera olika enheter för din betting hos nya expekt.

Tekniken vi använder på sajten, inte minst med BankID som verktyg för att legitimera dig, tillåter dig att sköta hela upplevelsen i din mobiltelefon. Därtill kan du göra insättningar, uttag och ta del av utbudet för livebetting och livestreaming. Du väljer själv om du vill spela via nya expekts app eller via en mobilanpassad webbsajt.

Livebetting på Serie A

Fotboll är en sport som är sådär härligt oförutsägbar. Serie A är inget undantag. Storlagen har några av världens bästa spelare i sina trupper, men det stoppar inte mindre klubbar i Serie A från att skrälla titt som tätt. Dessutom kan varje fotbollsmatch bjuda på något oväntat, något man inte hade väntat sig från start.

Nya expekts odds på Serie A ger dig ett stort utrymme att spela live på alla matcher från säsongens början till slut. Livebetting på Serie A är populärt.. Odds på vilket lag som vinner matchen, vilken spelare som gör mål och spel på över/under finns tillgängligt även för livebetting.

Utöver klassiska odds och marknader finns det funktioner hos nya expekt som går att använda vid betting på Serie A. Med nya expekt bet builder kan du sätta ihop dina egna kombinationsspel och med cash out-funktionen avbryter du ett spel i förtid. Det kan vara ett sätt att försäkra sitt eget spel innan matchen är slut.

Livestreaming hos nya expekt

Med nya expekt har du tillgång till livestreaming av många matcher i Serie A. Den italienska fotbollens främsta matcher direktsänds nämligen på sajten och är tillgängligt både via din dator, surfplatta och mobiltelefon.

Livebetting kan användas ihop med spel på liveodds hos nya expekt. Eftersom du kan se vad som faktiskt händer i matcherna i realtid kan du använda det för att ge tyngd åt ett spel som du har funderat på redan inför matchen. Livestreaming kan också användas för att omvärdera dina tidigare spelanalyser.

De största matcherna i Serie A

Det är ett brett urval av stora matcher som fyller kalendern i Serie A varje år. Ligan innehåller gott om storlag och när dessa lagen dessutom samlas i några av landets större städer finns det tillräckligt med rivalitet för att spänningen ska byggas upp.

Många derbyn avverkas under en italiensk ligasäsong och det finns ett par av dessa derbyn som fansen ser fram emot lite extra. Med en läktarkultur i världsklass, en passion för fotboll bland hela befolkningen och några av världens främsta spelare finns alla ingredienser för underhållning, dramatik och spänning.

Lazio - Roma

När det finns två eller fler stora klubbar i en huvudstad är det uppdukat för en rivalitet modell större. Lazio och Roma har genom åren spelat flera minnesvärda matcher mot varandra och har olika storhetstider att stoltsera med i historien. “Derby Della Capitale” är ett av Europas allra största fotbollsderbyn.

Inter Milan - Juventus

Rivaliteten mellan Inter Milan från Milano och Juventus från Turin grundar sig först och främst i det sportsliga. Det finns en lång historia av rivalitet. Klubbarna har inte minst under 2000-talet turats om att plocka hem inhemska titlar. Mötena mellan lagen kallas för Derby d’Italia och matcherna får ett stort utrymme hos nya expekt varje gång de spelas.

Inter Milan - AC Milan

I Milano huserar två europeiska storklubbar av rang. Det är inte minst två jättar inom den italienska fotbollen. Inter Milan och AC Milan delar stad, arena och har snarlika matchställ, om än med olika färger. Matcherna lever sitt eget liv och även om det inte nödvändigtvis blir någon titel för en av klubbarna i slutändan kan derbysegrar under säsongen räcka för att supportrarna ska ha något att glädjas över.

Tips för spel på Serie A betting

Hos nya expekt finns ett stort utbud av Serie A odds. Men allt har inte med oddsen att göra inom betting.. Frågan är - hur tar du dig an din betting och vad har du för bettingstrategi?

Om du sätter upp en bankrulle eller spelkassa, bestämmer du dig tidigt för hur stor summa du har att röra dig med. Det är en summa som du ska känna dig bekväm med att spela för och som du känner kan räcka under en längre tid. För att spela balanserat gäller det därför att med noggrannhet portionera ut dina insatser på olika spel och odds.

Skulle du förlora ett par spel i rad ska det inte påverka din taktik framöver, inte heller om du skulle få in ett par vinnande spel i rad. Värdera istället dina insatser utifrån hur mycket du tror på varje enskilt spel. Värderingen tar du fram med hjälp av statistik, magkänsla och information. Glöm inte heller att du kan titta på matcherna för att bilda dig en egen uppfattning om spelet.

Spela ansvarsfullt

Det är alltid viktigt att spela ansvarsfullt. Nya expekt har en svensk spellicens och ser till att erbjuda flera värdefulla verktyg för att du ska kunna spela ansvarsfullt.Verktygen är nämligen till för din säkerhet och trygghet som spelare.

Du kan bland annat sätta gränser som gäller dina insättningar, förluster och för tiden du är inloggad på sajten. Nya expekt har ett självtest via vilket du kan undersöka dina spelvanor. Om du känner att du har problem med ditt spelande finns stödlinjen.se tillgängligt. Spelpaus är ett annat verktyg som går att använda om du känner att du behöver ta en paus från spelandet.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.