Introduktion till Live Betting hos nya expekt

Live betting hos nya expekt

Hos nya expekt hittar du ett stort och varierat utbud av odds inom live betting. Vilket lag gör nästa mål? Hur slutar pågående set? Slår hemmalaget nästa hörna? Live betting hos nya expekt erbjuder möjligheten att betta på detta och mycket mer.

Med vår lättnavigerade och smidiga app full av statistik, grafik, ständigt uppdaterade liveodds och en hel del live streaming ger vi våra kunder bästa möjliga förutsättningar för live betting. Förstärk upplevelsen med live betting hos nya expekt.

Hur fungerar live betting hos nya expekt

På nya expekt erbjuder vi live betting både på vår webbplats och i vår app. Att lägga ett live bet hos oss är enkelt. Det finns flera sätt att gå tillväga för att hitta till våra live odds. Kanske vet du redan innan vad du vill lägga live bet på, då kan du smidigt söka upp ligan, laget eller tävlingen och sedan hitta evenemanget i vårt sortiment.

Vi har även en enkel filterfunktion, med den behöver du bara klicka i “Endast live”, så kommer samtliga tillgängliga live evenemang upp. Därefter kan du klicka dig in på valfri match eller tävling och få ett generöst utbud av live odds. Därifrån är det bara att välja live odds och lägga ett live bet och hoppas att det vinner.

Live Betting sport

Nya expekt erbjuder live betting på massvis av sport. Här finns ett generöst utbud av live odds inom live betting för fotbollsfantaster, tennisentusiaster, hockeyälskare och många fler.

Fotboll live betting

Fotboll live betting är kanske den mest populära sortens live betting. När det kommer till live odds finns det ett stort utbud inom fotbollen. Blir det över eller under ett visst antal hörnor? Vilket lag gör nästa mål? Vilket lag vinner matchen? Dessa är bara ett litet urval av liveodds inom fotboll live betting.

Ishockey live betting

“Det går fort i hockey” brukar man säga, det gör det även i ishockey live betting. Hos nya expekt hittar du live odds på Hockeyallsvenskan, SHL, NHL, VM och mycket mer. Ta del av live odds på vilket lag som gör nästa mål, hur många mål det blir i perioden och mycket mer. Följ och live betta på den bästa hockeyn i realtid hos nya expekt.

Tennis live betting

Nya expekt erbjuder tennis live betting på ett stort antal tennisturneringar. Inom tennis live betting finns det ett stort utbud live odds att välja mellan, till exempel vem som vinner nästa set, eller totalt antal game. Dessutom finns Instant Betting - en fartfylld och intensiv typ av tennis live betting där man bettar på vem som vinner poängen.

Live betting tips

Precis som vanlig betting går det aldrig att veta hur det ska sluta i live betting, och det går inte att garantera vinst. Däremot kan man skapa bättre förutsättningar för sin live betting. Det handlar framförallt om att följa matchen, via live streaming och statistik. Det ger en bättre uppfattning om matchbilden och underlättar beslutet att gissa på förmodat utfall.

Hos nya expekt erbjuder vi både livestatistik och livestreaming på ett stort antal matcher inom olika sporter för att ge våra kunder en så bra live betting upplevelse som möjligt. Live betting går fort och det kan vara lätt att dras med i det snabba tempot, ta pauser och se över hur det gått. Det är viktigt att aldrig spela för mer än man har råd att förlora.

FAQ

Hur fungerar live betting?

Live betting är en typ av betting där du spelar på olika utfall i en pågående match eller tävling, till skillnad från “vanlig” betting där du placerar ditt bet innan matchen börjar.

Hur vinner man på live betting?

Man vinner på live betting genom att lägga ett bet på ett visst utfall i pågående match som sedan inträffar. Spelar du till exempel på att lag A gör nästa mål och lag A efter det gör nästa mål så vinner ditt bet.

Hur cashar man ut på live betting?

Gå till “mina spel” under matchen eller tävlingens gång och klicka sedan på “cash out”.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.