Betta på all världens fotboll hos nya expekt

Betting i allmänhet och att betta på fotboll i synnerhet har länge varit en av spelmarknadens mer populära spelformer. Sedan expekt såg dagens ljus redan 1999 har sporten legat oss varmt om hjärtat och dagligen går det att hitta spelobjekt från många av världens ligor och turneringar. Därtill är variationen bland olika former av odds även det värt att kika närmare på.

Fotboll betting hos nya expekt

När du klickar dig in på expekt odds för fotboll möts du av en överblick kring vad som finns på menyn just nu. Eftersom det under mer eller mindre alla timmar på dygnet och alla dagar på året pågår fotbollsmatcher kan du nästintill alltid räkna med att det finns antingen ett pågående event eller ett som snart drar igång.

Hos nya expekt finns ett utbud av odds på fotboll som är av större modell och där du som spelare knappast saknar någonting. Oavsett om du är ute efter odds som berör hela turneringar och ligor, enskilda matchresultat eller spelares prestationer erbjuder expekt betting för att du ska kunna spela på det du önskar.

Av förklarliga skäl är utbudet större när det kommer till att betta på fotboll i form av Champions League, Premier League, La Liga, Allsvenskan och stora mästerskap. Det ska dock sägas att nya expekt gärna plockar fram odds på fotboll från mindre ligor både inom Sveriges gränser och internationellt.

Oavsett var ditt intresse ligger sett till ligor och inriktningar på odds kan vi garantera att det finns något för samtliga sportälskare och spelare hos nya expekt. Just variationen och det djup som finns på respektive oddsmarknad har utvecklats i stadig takt sedan en lång tid tillbaka.

Fotboll odds

Betting och odds på fotboll är mer än att bara välja en matchvinnare. Intresset för olika former av odds är stort, inte minst när det är stora matcher som ska spelas. Det gör att vi på nya expekt ser till så att du som spelare kan skräddarsy din upplevelse och välja de fotboll odds som tilltalar dig mest.

  • Matchvinnare: Betta på klassiskt manér på vilket lag som vinner matchen
  • Över/under: En spelform där du bettar på antalet mål i en match
  • Dubbelchans: Betta på 1x, x2 eller 12 och uteslut endast ett tecken
  • Asian handicap: Ge antingen favoriten eller matchens underdog en minus- eller pluslina
  • Gula kort: Tippa antalet kort i matchen
  • Hörnor över/under: Betta på över/under antalet hörnor i matchen
  • Målskytt: Odds för vilken eller vilka spelare som gör mål i en match
  • Turneringsvinnare: Välj vinnaren av en liga eller en turnering

Störst ligor och turneringar för betting på fotboll

Det finns som nämnt ett par ligor och turneringar som smäller extra högt när det kommer till fotboll. Inte minst visar det sig på det utbud av odds som nya expekt tillhandahåller. Där finns ovan nämnda olika odds att tillgå tillsammans med en rad andra spel kring matchen.

Vilka ligor och turneringar som ligger i framkant sett till popularitet hos nya expekt varierar såklart gällande vilken tid på året det är. En slutstrid i Allsvenskan får av förklarliga skäl ett större fokus just den helgen medan internationella tävlingar är mer framstående när den svenska fotbollen är satt på paus.

Champions League

Den största av klubblagsturneringar inom fotboll förtjänar såklart ett riktigt matigt utbud av odds att betta på. Under tisdag och onsdagar när Champions League-säsongen pågår finns det möjlighet till fotboll betting både inför matcherna och självklart även live odds, som brukligt när det kommer till fotboll.

Premier League

När det kommer till serielunken är det från brittiska Premier League som det största utbudet hämtas. Helgerna är vigda åt fotboll från en av världens absolut bästa ligor. Helt klart en favorit för fotbollsbetting.

Allsvenskan

Vår kära högsta liga på hemmaplan är fylld av känslor och underhållning i alla dess former. Som en av få ligor som pågår under sommarmånaderna blir det extra stort fokus kring odds på fotboll från Allsvenskan. Spela på odds inför match eller liveodds med fotboll från flera av landets städer.

Betta på fotboll i mobilen

På nya expekt är vi medvetna om att du inte alltid befinner dig framför en dator när det vankas en fotbollsmatch av någon sort. Då kan du använda mobilen för att betta på fotboll.

Online betting på odds för fotboll kan användas när du är på språng. Du kan dels ladda ner den nya expekt app som finns att tillgå, dels surfa in på vår mobilanpassade webbsajt. Det är samma utbud du kan hugga in på och du kan spela på odds på fotboll både inför match och genom live odds.

Live betting på expekt

Medan det för vissa räcker att kunna betta på fotboll inför matcher och turneringar är live odds på fotboll andra spelares melodi. Livebetting på nya expekt innebär att du kan bevittna en match live och placera ditt spel utifrån det du ser.

Betting på liveodds hos nya expekt ger dig möjligheten att kombinera den analys du har gjort inför en match samt matchbilden och händelser du ser under matchen.Med nya expekt kan du alltså betta på live odds både via din dator eller en mobil enhet.

Betta på fotboll med vår välkomstbonus

När du registrerar dig hos nya expekt för betting på fotboll finns det en nya expekt välkomstbonus att ta del av. Den kan du hämta i samband med din första insättning på sajten. Nya expekts välkomstbonus är tillgänglig en gång per spelare och kan endast användas av nya spelare på sajten.

Med din välkomstbonus hos nya expekt får du bredare möjlighet att utforska och utvärdera det som vi har att erbjuda. Prova på funktioner som vår bet builder, liveodds och mycket mer.

Njut av livestreaming på nya expekt sport

Om du inte kan bevittna en fotbollsmatch live eller hittar en match i TV-tablån är expekt livestreaming din räddning. I vårt utbud av direktsända matcher kan du bland annat hitta fotboll, tennis, basket och bordtennis. Här finns ett brett utbud av fotbollskategorier på daglig basis. För liveodds på fotboll är livestreaming en bra komponent. Du får då se matchen du faktiskt spelar på och kan utifrån mönster, skador och annat som spelar in betta på fotboll med ytterligare kött på benen.

Spela ansvarsfullt

Sist men inte minst är det viktigt att spela ansvarsfullt. Sätt upp en spelkassa som du sedan följer och placera insatser som gör att din kassa inte påverkas vid ett par förluster i rad. Viktigt är också att hålla fast vid dina rutiner för insatser oavsett om du vinner eller förlorar ett par spel i rad.

Hos nya expekt kan du sätta gränser för insättningar, förluster samt tiden du spenderar på sajten. Det finns även länkar till självtest för att undersöka dina spelvanor, stödlinjen.se samt Spelpaus om du vill ta en paus från ditt spelande.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.