nya expekt Blogg

BETTINGBLOGGEN: ALLSVENSKT GULDRACE + LONDONDERBY

Återigen väntar en uppsjö av intensiva, spännande och direkt avgörande drabbningar! Under lördagen tar Newcastle emot Arsenal hemma på St James’ Park med avspark 18.30.

På söndag riktar vi blickarna mot Allsvenskan som eventuellt kan komma att avgöras när toppmötet mellan Häcken - Malmö sparkar igång 15.00. Några timmar senare har vi en av Bundesligas största matcher i ‘Der Klassiker’ mellan Dortmund - Bayern München.

Vi rundar av med ett rafflande huvudstadsderby under måndagskvällen mellan Tottenham - Chelsea, när Pochettino tar sig an sin gamla arbetsgivare.

Läs mer och ta del av kupongerna i detta inlägg, eller bygg dina egna i vår Bet Builder-funktion.

Välkomstbonus för nya spelare: Få ett 100% matchat gratisspel upp till 1 500 kr.

TILL BONUSEN

Förstärk din upplevelse hos nya expekt.

Newcastle - Arsenal | Lördag 18:30

Båda lagen att göra mål: Nej

‘The Magpies’ mot ‘The Gunners’. I de senaste 10(!) matcherna mellan lagen har inget eller bara ett av lagen gjort mål. Av Arsenals fem senaste bortamatcher har visserligen fyra resulterat i att båda lagen gör mål, för Newcastles fem senaste hemmamatcher är det dock bara en.

Arsenal att vinna

De rödklädda från huvudstaden är hittills obesegrade i Premier League denna säsong. På fyra bortamatcher har man skrapat ihop tre vinster och en oavgjord. Vidare har Arsenal vunnit 8 av de 10 senaste matcherna mellan lagen (varav en på övertid i cupen). Dessutom har Arsenal vunnit fyra av de fem senaste på St James’ Park.

Över 9.5 hörnor totalt

Arsenals totala hörnsnitt per match (Arsenal + motstånd) ligger på 11 hörnor, medan man själva snittar 8.2 hörnor per match. För Newcastles del ligger det totala hörnsnittet på 9.40 medan Newcastle själva snittar 4.7 hörnor per match.

 • Båda lagen att göra mål: Nej
 • Arsenal att vinna
 • Över 9.5 hörnor totalt.
 • = @ 7.00

TILL ODDSEN

*Angivna odds kan komma att ändras

BK Häcken - Malmö FF | Söndag 15.00

Malmö att vinna

Näst sista omgången i Allsvenskan och Malmö måste med största sannolikhet vinna matchen för att ha en chans på guldet. Statistiskt sett är Malmö det näst bästa laget på bortaplan denna säsong. Samtidigt möter man ett Häcken som är det bästa laget på hemmaplan. Häcken förlorade mot Mjällby senast medan Malmö slog Norrköping. De 5 senaste matcherna har visserligen slutat i två oavgjorda och två Häcken vinster, men här väger guldstriden tyngre.

Båda lagen att göra mål: Ja

Häcken har gjort mål i fyra av sina fem senaste matcher, och bara hållit nollan i en. Även Malmö har gjort mål i fyra av sina fem senaste matcher, och hållit nollan i två av dessa. Båda lagen har gjort mål i 9 av de 10 senaste matcherna mellan lagen.

Över 10.5 hörnor totalt

För Häckens del ligger det totala hörnsnittet per match (Häcken + motståndare) på 11.57 medan man själva snittar 6.61 hörnor per match. För Malmös del ligger det totala hörnsnittet på 11.21 medan man själva snittar 7.04 hörnor per match.

 • Malmö att vinna
 • Båda lagen att göra mål: Ja
 • Över 10.5 hörnor totalt
 • = @ 5.30

TILL ODDSEN

*Angivna odds kan komma att ändras

Borussia Dortmund - Bayern München | Lördag 18.30

Båda lagen att göra mål: Ja

Det senaste ‘Der Klassiker’ slutade 4-2 till Bayern München, dessförinnan 2-2, och så vidare.. De åtta senaste matcherna mellan lagen har resulterat i att båda lagen gjort mål. Senast det inte skedde var i maj 2020.

Över 3.5 mål totalt

Här går vi återigen på tidigare ‘Der Klassiker’. De åtta senaste mötena mellan lagen har även slutat i över 3.5 mål. För Bayern Münchens del har man dessutom gjort över 3.5 mål i fyra av sina fem senaste ligamatcher. För Dortmunds del har tre av de fem senaste ligamatcherna slutat i över 3.5 mål.

Julian Brandt att göra mål*

Dortmunds offensiva mittfältare/ytter har hittat målformen och har nu gjort mål tre matcher i rad. Tysken har hittills hunnit med fyra mål och fyra assist på nio matcher i Bundesliga denna säsong.

*Observera att spelet inte räknas om spelaren inte startar matchen.

 • BTTS: Ja
 • Över 3.5 mål totalt
 • Julian Brandt att göra mål
 • = @ 8.00

TILL ODDSEN

*Angivna odds kan komma att ändras

Tottenham - Chelsea | Måndag 21.00

Under 3.5 mål totalt

7 av 10 matcher denna säsong har resulterat i under 3.5 mål totalt, för både Tottenham och Chelsea. Vidare har även 11 av de 12 senaste tävlingsmatcherna mellan lagen resulterat i under 3.5 mål.

Tottenham att vinna

Angeball baby! Tottenham tuffar på och toppar ligan inför veckans omgång. Efter 10 matcher har man mäktat med 8 vinster och 2 kryss. Samtidigt kämpar Chelsea på en 11 plats. Chelsea har en förlust, en oavgjord och en vinst på de tre senaste ligamatcherna, medan Tottenham har tre raka vinster.

Son att göra mål*

Tottenhams sydkoreanske superstjärna fortsätter att leverera på högsta nivå och har nu gjort mål två matcher i rad! Anfallaren/yttern har totalt hunnit med 8 mål på 10 matcher, varav 5 på de 5 senaste matcherna.

*Observera att spelet inte räknas om spelaren inte startar matchen.

 • Under 3.5 mål totalt
 • Tottenham att vinna
 • Son att göra mål
 • @ 5.50

TILL ODDSEN

*Angivna odds kan komma att ändras

18+. Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Regler & villkor här. stodlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.