Spela på ishockey med nya expekt

Ishockey är en sport som ligger den svenska befolkningen varmt om hjärtat. Oavsett om det rör stora landslagsturneringar, inhemsk hockey från SHL och HockeyAllsvenskan eller världens främsta liga, NHL, är intresset stort. Det gäller även för ishockey betting som är en populär sektion på nya expekt. Vår guide om betting på ishockey och ishockey odds ger dig det du behöver för att komma igång snabbt och enkelt.

Ishockey betting hos nya expekt

Det stora utbudet av hockey betting hos nya expekt går att titta närmare på när du besöker sektionen för ishockey odds. Du möts dels av det pågående utbudet för live odds på ishockey men också den närmaste tidens hetaste tillställning. Det är inte många dagar om året som det inte finns någon form av hockey att sätta tänderna i.

Betting på sport hos nya expekt är överlag en välfylld upplevelse med många spännande och uppskattade funktioner för dig som spelare. När det kommer till betting på hockey finns det ett par ligor och turneringar som sticker ut bland utbudet och där diverse funktioner höjer spelkänslan till max.

Nya expekt har ett stort fokus på ishockey odds från SHL och HockeyAllsvenskan, det svenska seriesystemets två högsta serier. NHL, vars grundserie avgörs i 82 omgångar innan det är dags för slutspel, resulterar inte sällan i att det spelas minst ett par matcher varje natt. Insatserna på isen blir än högre när stora spelare representerar diverse landslag i bland annat VM och OS.

Lika fartfyllt som ishockey är på isen är det med betting på hockey. Sedan nya expekt drog igång med odds och betting har ishockey varit en av sporterna som har fått absolut störst utrymme. Det gynnar inte minst dig som spelare som kan välja och vraka bland spännande odds på ishockey.

Spela på ishockey odds

Utöver bredden på utbudet av ligor och turneringar finns det även ett utbud av olika odds. Både inför och under matcher har du sedvanliga odds som berör spel på matchvinnare, antal mål och exakta resultat. På senare år har nya expekt sett till att utöka antalet olika odds och du kan nu hitta allt du kan tänka dig och lite till.

Listan nedan med olika oddsmarknader blir större ju större matchen i fråga är. I det vardagliga utbudet där i regel SHL, HockeyAllsvenskan och NHL främst ingår kan du hitta odds enligt nedan både inför match och under tiden matcherna pågår. Gör dig redo för en snabb och intensiv upplevelse!

  • Matchvinnare: Spel på matchens utfall efter ordinarie tid, med 1, X & 2 som tecken
  • Moneyline: Odds på två olika utfall där du väljer vinnare inkl. förlängning och straffar
  • Över/under: Spel på över/under ett visst antal mål, antingen med två eller tre utfall
  • Asian handicap: Odds som ger något av lagen fiktiva mål, plus eller minus, att starta matchen med
  • Dubbelchans: Spel på 1X, X2 eller 12 i en match där du utesluter endast ett tecken
  • Spelarprops: Välj en spelare som du tror gör mål eller ett visst antal poäng

Störst ligor och turnering för att spela på ishockey

Vi har nämnt ett par ligor och turneringar som fångar ett extra stort intresse när det kommer till medial uppmärksamhet, intresse för matcherna och vad gäller ishockey sport betting hos oss på nya expekt. I regel hittar du ett bredare utbud av ishockey odds och mer utrymme på vår sektion för livebetting.

SHL

Den högsta serien i det svenska seriesystemet är alltså SHL, tidigare Elitserien. Jämnheten med flera olika vinnare genom åren är det som gör att spänning och dramatik är ord för att beskriva ligan. Än större spänning blir det genom att spela på SHL. Betting på ishockey från SHL finns tillgängligt under grundserien, slutspelet och kvalspelet för nedflyttning.

NHL

På andra sidan Atlanten finns vad som klassas som världens främsta ishockeyliga. NHL består av lag från både USA och Kanada och likt SHL är det en jämn liga där flera lag utmanar om titeln varje år. Spela på hockey från NHL antingen inför match eller live om du orkar hålla dig uppe under natten när merparten av matcherna spelas.

Landslag

Ett par gånger per år samlar respektive landslag ihop spelare för att mäta sina krafter mot varandra. Sverige deltar bland annat i Euro Hockey Tour som är en fyrnationsturnering där bland annat våra grannar Finland deltar. En gång per år avgörs även hockey-VM med odds på ishockey i mängder.

Spela på ishockey med vår välkomstbonus

För att du ska få den bästa möjliga starten på ditt äventyr hos nya expekt finns det en välkomstbonus att ta del av. I samband med att du gör din första insättning kan du aktivera erbjudandet, utan något krav på bonuskod, och använda din bonus till betting på hockey. Nya expekts bonus är endast tillgänglig för nya spelare och endast vid ett tillfälle. Den gör också att du kan utforska diverse sektioner och funktioner som finns på sajten.

Livebetting på ishockey hos nya expekt

Ishockey är som nämnt en förmånlig sport att spela med live odds på. Det har såklart sina fördelar i att göra en analys av en match på förhand där form, statistik och andra aspekter finns i åtanke. Kan du avvakta matchstart och matchbilden blir kombinationen en cocktail som gynnar dig som spelare.

Utbudet av livebetting på nya expekt är ständigt igång oavsett tid på dygnet och dag på året. Ishockey är en av sporterna som är vanligast förekommande bland utbudet. Då är det främst nämnda ligor i SHL, HockeyAllsvenskan och NHL som gäller men även andra turneringar och ligor från främst europeiskt håll.

Livestreaming hos nya expekt

Utbudet av livebetting fungerar även väldigt bra tillsammans med livestreaming. Nya expekt livesänder årligen tusentals event där fotboll, tennis, basket, bordtennis och ishockey är en del av utbudet. Även om du inte kan se svenska ligor på nya expekt finns det andra matcher att hugga in på.

I och med att du vill se matchbilden när du väljer att spela på liveodds för ishockey rekommenderas det att du ser den faktiska matchen på ett eller annat sätt. Om du inte kan streama matchen i någon annan tjänst finns det en chans att nya expekt livesänder matchen.

Betting på ishockey i mobilen

Det finns flera anledningar till att hockey sport betting i mobilen i vissa fall är extra förmånligt. Inte minst när vi pratar om NHL, som är en liga där matcherna i regel spelas nattetid för oss svenskar, är det smidigare att placera ett bet i mobilen. Det gäller även om du befinner dig live på en arena, på sportbaren eller i goda vänners lag.

Nya expekt har utmärkta möjligheter för att du ska kunna sköta hela din upplevelse på mobila enheter. Du kan ladda ner nya expekt app som finns tillgänglig både för enheter med iOS och Android. VIll du hellre spelare direkt i webbläsaren på din mobiltelefon finns det även en mobilanpassad webbsajt att tillgå.

Spela ansvarsfullt på ishockey odds

På alla typer av betting är det viktigt att spela ansvarsfullt. Spelar du under svensk licens, som hos nya expekt, ger du dig själv bästa möjliga förutsättningar för att hålla spel på en lagom nivå. Betting på ishockey är otroligt spännande och roligt så länge du gör det med verktygen som erbjuds.

När du gör din första insättning kan du därefter sätta gränser för dina insättningar, förluster samt för den tid du använder för att spela. På så sätt kan du hålla koll på dina spelvanor. Vill du undersöka dina spelvanor genom ett självtest finns det länkat på nya expekt. Även stödlinjen.se samt Spelpaus har du åtkomst till via sajten.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.