Expekt kampanjer

Sport Betting Välkomstbonus hos nya expekt

Få 100 % matchat gratisspel upp till 1 500 kr!

Välkommen till nya expekt!

Som ny spelare hos oss får du ett 100 % matchat gratisspel upp till 1 500 kr vid din första insats på spel med odds på minst 1.80! Detta gäller både singelspel och kombinationsspel, i ett kombinationsspel måste de totala oddsen vara minst 1.80.

Ditt gratisspel kan användas på både pre-match och livebetting, på de allra största sportevenemangen. Det spelar ingen roll om du vill spela på Allsvenskan, SHL, Premier League eller NBA. Nya expekt har något för alla smaker!

TILL BONUSEN

Så här fungerar bonusen

 1. För att kvalificera dig för ditt gratisspel krävs en insättning på minst 100 kr.
 2. Du får tillgång till gratisspelet genom att placera ditt första spel med riktiga pengar från din insättning.
 3. Insatsen på ditt första spel avgör storleken på ditt gratisspel. Gratisspelet matchar insatsen på ditt spel upp till 1 500 kr. Det krävs att det totala oddset på ditt spel är minst 1.80 för att gratisspelet ska aktiveras.
 4. När ditt första spel är avgjort och rättat aktiveras ditt gratisspel.
 5. För att använda ditt gratisspel behöver det aktiveras i spelkupongen (Om insatsen på ditt första spel är 200 kr ges ett gratisspel på samma summa 200 kr.)

Sport Välkomstbonus för nya spelare - villkor

 • Gratisspelet är giltigt för endast nya kunder bosatta i Sverige och som registrerar sig från och med den 5 december 2023 och som valt välkomsterbjudandet för sport. Kunder kan vid registrering av ett konto tacka nej till att motta ett välkomsterbjudandet. ⁠ ⁠
 • För att ta del av gratisspelet måste spelaren acceptera välkomsterbjudandet, göra en första insättning på minst 100 kr.
 • Erbjudandet gäller på spel med min. odds 1.80, både för singelspel och kombinationsspel. I ett kombinationsspel måste oddsen sammanlagt vara minst 1.80. Ex. 1.4x1.4 = 1.96. Första spelet spelaren lägger som uppfyller kraven blir spelarens gratisspel. Spelet lagt matchas upp till 1 500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort.
 • Spelaren måste aktivt välja att använda erbjudandet genom att kryssa i rutan för gratisspel på spelkupongen efter att spelaren gjort sin insättning. Erbjudandet gäller vid spelarens första insats. ⁠ ⁠
 • Gratisspelet är giltigt i 60 dagar.
 • Gratisspelet går inte att ta ut i kontanter. Endast eventuell vinst från Gratisspelet kan tas ut.
 • Gratisspelet måste användas i sin helhet på en och samma kupong. ⁠
 • Inga omsättningskrav på vinster.
 • Envägsspel eller systemspel är ej giltiga. ⁠ ⁠
 • ⁠Spel som använder sig utav cash out kvalificerar sig inte till detta bonuserbjudande.⁠ ⁠ ⁠
 • Om det uppmärksammas att en spelare satsar på båda sidor i ett event (ex. 1 X 2) med riktiga pengar och gratisspelet, förbehåller sig Expekt rätten att undersöka och/eller ta bort vinster från spelaren.
 • Detta erbjudande kan inte användas tillsammans med ett annat erbjudande. ⁠ ⁠
 • Gratisspel som placerats på ogiltighetsförklarad kupong kommer inte betalas ut som vinst men spelare kommer återfå gratisspelet om eventet inte är över eller om erbjudandet har passerat sin giltighetstid.
 • En spelare är berättigad endast ett välkomsterbjudande, vilket innebär att erbjudandet är begränsade till ett per hushåll, e-postadress, telefonnummer, betalmetod och i den miljö datorer delas (t.ex. bibliotek, skola och arbetsplatser). ⁠
 • Om expekt har skälig misstanke att en spelare bryter villkoren för erbjudandet eller om spelaren har en fördel genom metoder som ger spelaren än fördel över andra spelare förbehåller sig expekt rätten att dra tillbaka erbjudandet samt annullera eventuella vinster och/eller blockera åtkomst till produkter eller kontot.
 • Välkomsterbjudandet är menade som underhållning för kunder. Expekt förbehåller sig rätten att när som helst begränsa spelares tillgång till erbjudandet. Expekt har även rätt att ändra eller ta tillbaka erbjudandet. ⁠ ⁠
 • Expekts allmänna regler och villkor gäller.
Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.