Testa Esport betting hos nya expekt

På senare år har Esport fått ett enormt fäste över mer eller mindre hela världen. Sporten kommer i flera olika former och samlar därmed olika intressen under en och samma kategori. Därför ökar utbudet av Esport odds i stadig takt. Hos nya expekt har vi tagit fasta vid trenden och ser till att erbjuda betting på Esport båda innan diverse event och live.

Esports betting hos nya expekt

I tuff konkurrens har Esport betting blivit en av våra mer populära marknader på nya expekt. När du har hittat in på sajten hittar du kategorin i huvudmenyn. Sedan kommer du åt utbudet både för det som pågår just nu samt för den närmaste tidens hetaste tillställningar inom Esport.

Eftersom Esport inte är en sport som styrs av vind och väder kan du hitta Esports odds under många av årets alla dagar. På den här sidan ska vi gå djupare in på vilka spännande tävlingar som går under Esport, hur du placerar ett bet på Esport hos nya expekt samt dela med oss av tips för betting på Esport.

Beroende på vad man kategoriserar som Esport har sporten en längre eller kortare historia. Den första stora tävlingen anordnades 1997 och åren dessförinnan bestod sporten mer av tävlingar och turneringar inom diverse arkadspel. Esport är en förkortning av Electronic sports och avgörs inte helt oväntat i den digitala världen.

Du kan både utöva sporten själv samt kolla på när världens främsta utövare spelar. Du kan kombinera underhållningen med Esport betting hos nya expekt. Oavsett om det är hos CS, Overwatch eller League of Legends intresset ligger i finns det någonting för alla Esportsälskare.

Nya expekt välkomstbonus för Esport betting

När du påbörjar din Esports betting hos nya expekt finns det en välkomstbonus att hämta och ta del av. Du behöver ingen bonuskod för att aktivera ditt erbjudande. Istället räcker det med att du skapar ett konto och genomför din första insättning, samt accepterar villkoren för ditt erbjudanden.

Nya expekt välkomstbonus är tillgänglig en gång per spelare och gäller vid den första insättningen. Med din bonus kan du utforska utbudet för Esport odds och betting. Din bonus från nya expekt gäller både för betting på sajten inför ett event och live medan matchen pågår.

Betting på Esport odds i mobilen

När du kollar på ett event inom Esport gör du det oftast via en livestream. Kollar du på din dator vill du kanske använda en annan enhet för att sköta din Esport betting hos nya expekt. I dessa fall kan du komma åt utbudet för Esport via din mobiltelefon eller surfplatta.

Funktionerna i nya expekt mobilbetting är samma som om du spelar på en dator. Dessutom kan du välja om du vill ladda ner nya expekt app för betting eller om du vill använda vår mobilanpassade webbsajt. Oavsett vilken väg du väljer kan du sköta din registrering, insättningar, uttag samt njuta av alla nya expekt funktioner som du har när du spelar på en dator.

Live odds Esport hos nya expekt

Vill du spela live medan matchen pågår ska du kika in nya expekt livebetting. Här hittar du odds på pågående matcher och event inom Esport. Eftersom Esport är en samling sporter där mycket bygger på tillfälligheter och momentum under spelets gång kan du ävenspela live på odds.

Nya expekt livebetting kan du komma åt antingen genom att klicka dig in direkt på livebetting på startsidan, eller via sektionen för Esport där du hittar alla pågående event. Betting på liveodds fungerar precis som när du spelar inför en match, där du väljer ett odds, placerar din insats och trycker iväg ditt bet på Esport.

Störst spel för Esport betting

Eftersom Esport är ett samlingsnamn för alla sporter som spelas över nätet finns det flera olika vägar att gå under ett och samma intresse. Hos nya expekt samlar vi alla dessa sporter som går under Esport men, precis som för övriga sporter, får du spelen uppdelade i sina respektive kategorier när du klickar dig vidare.

I bruklig ordning finns det ett par ligor och turneringar, samt spel i detta fallet, som sticker ut. Det är dels sporter inom Esport betting som har varit med sedan starten, dels sporter som har gjort entré på senare år och snabbt har vunnit spelarnas hjärtan.

Det finns dock ett par grenar inom Esports som smäller aningen högre än resterande. Vi har nosat på några i CS och League of Legends vars stora matcher streamas och ses av miljontals tittare.

CS: GO

CSGO är ett spel med anor tillbaka till 1990-talet då tidigare versioner av det omåttligt populära spelet släpptes. Historien för CSGO betting är dock relativt ung och det dröjde till 2016 innan Esports odds fick ett genomslag på marknaden. Hos nya expekt kan du alltid räkna med att hitta betting och odds på stora tävlingar inom CSGO.

League of Legends

League of Legends, med den vedertagna förkortningen LoL, är ett av de största spelen för Esports betting hos nya expekt, inte minst när det vankas stora turneringar där världens bästa spelare deltar. League of Legends spelas likt CSGO med fem spelare i varje lag där det går ut på att besegra motståndaren tillika fienden.

Rainbow 6

Rainbow 6 är ett spel som har fått nytt liv och som numera har tagit en tydlig plats hos nya expekt Esports betting. Historien bakom Rainbow 6 är baserad på den amerikanska författaren Tom Clancy. Sporten har fått fäste i norden med bland annat ett officiellt nordiskt mästerskap varje år.

Esport betting odds

Esports betting handlar i mångt om mycket som spel på andra sporter. Skillnaden är att upplägget för matcher och turnering skiljer sig åt beroende på vilken kategori inom Esports det gäller. Ska du spela på Esport odds är det ingen dum idé att ha en viss baskunskap för att veta hur en match avgörs och vad som krävs för att vinna.

Vanligast är att du ska välja en vinnare av en match, vilket inom Esports betting hos nya expekt allt som oftast delas upp i två valmöjligheter. Charmen med sporten överlag är att det i regel alltid ska koras en vinnare, varav ett oavgjort resultat inte är tillgängligt för betting.

  • Matchodds: Betting på en vinnare i matchen
  • Karthandikapp: Spela på deltagande lag med pluslina och minuslina
  • Över/under: Esport odds kring hur många kartor som spelas innan ett avgörande faller
  • Korrekt resultat: Välj det exakta resultatet i matchen
  • Turneringsvinnare: Välj vinnaren av en liga eller en turnering

Spela ansvarsfullt

Oavsett om du sysslar med Esport betting eller betting över huvud taget är det viktigt att spela ansvarsfullt. Nya expekt har en svensk licens som endast erhålls ifall en aktör kan erbjuda spelarna en trygg och säker upplevelse. Det innebär inte minst att du som spelare får verktyg för att kontrollera dina spelvanor.

Det är också viktigt att spela ansvarsfullt med dina insatser. Sätt upp en spelkassa/budget och portionera därefter ut insatserna för att hålla en hälsosam balans på ditt spelande. Om du fokuserar på att spela ansvarsfullt kommer du njuta än mer av din upplevelse.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.