Tennis betting och tennis odds hos nya expekt

Från duellerna mellan Björn Borg och John McEnroe till dagens stjärnfyllda världselit. Tennis har alltid varit en sport som ligger idrottsintresserade i allmänhet varmt om hjärtat. Det gäller även för oss på nya expekt som lägger stort fokus på betting på tennis. Möjligheterna till att spela på tennis är goda på sajten och det finns både tennis odds inför matcher samt turneringar så väl som live tennis odds att ta del av.

Betting på tennis med nya expekts välkomstbonus

Om du ska spela hos nya expekt för första gången finns det en välkomstbonus att ta del av. Den gäller för och är tillgänglig en gång per spelare och kan endast användas av nya spelare. Du aktiverar erbjudandet utan krav på en bonuskod i samband med att du gör din första insättning.

Med nya expekt välkomstbonus kan du både utforska sajten i helhet samt rikta in dig på betting på tennis. Eftersom din upplevelse kommer med en rad olika funktioner, till för att ge dig bästa möjliga förutsättningar för betting, har du möjligheten att lära dig hur dessa fungerar.

Tennis odds hos nya expekt

När det kommer till att spela på tennis odds finns det flera olika vägar att gå hos nya expekt. Lika varmt om hjärtat som vi håller sporten i allmänhet håller vi en riktigt bra upplevelse för tennis betting. Därför kan du som spelare njuta av ett utbud som sträcker sig från sportens allra största turneringar ner till betydligt mindre sådana.

Inte bara att det finns ett rikligt utbud av tennis odds inför matcher och turneringen. Nästintill dagligen finns det live tennis odds att sätta tänderna i. Att det är en fartfylld sport som bjuder in till spänning och dramatik gör inte det hela sämre.

Utbudet varierar inte helt oväntat beroende på vilken tävling det gäller. Under ett kalenderår avgörs fyra Grand Slam-turneringar i Australian Open, Franska Öppna, Wimbledon och US Open. Hos nya expekt kan du då märka att betting på tennis får ett extra stort fokus och att utbudet för tennis betting skjuter i höjden.

Klickar du in på sektionen för tennis betting på sajten möts du av pågående matcher samt dagens hetaste tillställningar. Eftersom nya expekt har som målsättning att fånga in så mycket som möjligt av vad som pågår inom sporten har du tillgång till matcher från världens alla hörn.

Stora turneringar för tennis betting hos nya expekt

Vi nämnde Grand Slam-turneringarna, en samling av fyra stora event som spelas årligen. Här samlas världseliten både på herrsidan och damsidan för att under två veckors tid göra upp om titeln. Alla övriga veckor på tävlingsåret består av turneringar och tävlingar från ATP- och WTA-touren.

Grand Slam

Utbudet för tennis betting hos nya expekt är som störst när någon av årets fyra Grand Slam-turneringar avgörs. Varje tävling inleds med en kvalvecka för lägre rankade spelare. När huvudturneringens startfält sedan är redo är det en blandning av direktkvalificerade spelare och spelare som har tagit den långa vägen.

Genom åren har vi fått se många skrällar i Grand Slam-sammanhang, både på herrsidan och damsidan. Det gör det ännu mer intressant när det kommer till att spela på tennis under turneringens gång. Väljer du att spela det säkert genom att gå efter favoriten eller har du hittat en högoddsare till skräll?

OS

Var fjärde år avgörs sommar-OS, där tennis är en av spelens huvudattraktioner. Sporten gjorde debut i tävlingarna redan 1896 och fick efter ett långt uppehålla komma tillbaka inför sommar-OS 1988. Numera fylls arenorna när världens bästa tennisspelare slåss om den åtråvärda titeln.

Sommar-OS i allmänhet fångar ett stort intresse både hos spelare och hos nya expekt. Oavsett var i världen som spelen anordnas bänkar sig TV-tittare inför ett brett urval av sporter. Utöver tennis finns allting från vattenpolo och simning till fotboll och handboll att hugga in i.

Masters

När det inte spelas Grand Slam eller OS är det ATP-touren, WTA-touren och Challenger-touren som först och främst gäller. Ett par gånger per år spelas Mastersturneringar som dels innehåller större prispengar än resterande turneringar på touren, dels ger rankingpoäng av större modell.

Här är det likt i Grand Slam inte sällan som det dyker upp en och annan skräll årligen. Nya expekt erbjuder tennisodds på vinnare av respektive turnering, matchvinnare och självklart även liveodds.

Betting på tennis i mobilen

Eftersom det går snabbt i tennis blir det extra förmånligt att kunna spela på tennis odds i mobilen. Nya expekt ser till att betting på tennis i mobilen fungerar lika bra som på dator, surfplatta eller vilken enhet du än föredrar att använda.

Än mer smidigt blir det av att du kan sköta hela resan från start till mål i din mobiltelefon. Kom igång med att spela genom att skapa ett konto och gör din första insättning. Självklart är du berättigad till nya expekts välkomstbonus när du ska spela på tennis.

Du väljer helt och hållet själv huruvida du vill ladda ner nya expekt app för att spela på odds i mobilen eller om du vill surfa in på den mobilanpassade webbsajten. Via nya expekt mobilbetting kan du även njuta av livebetting och livestreaming på några av årets hetaste tennisturneringar.

Live tennis odds med livestreaming

Vi har varit inne och nosat på fördelarna kring betting på tennis live och hur det kan hjälpa dig att stärka känslan kring ett spel. Till skillnad från till exempel lagsporter är tennis, allt som oftast, en match mellan två personer. Därför blir den mentala biten och momentum i matchen betydligt mer avgörande.

Hos nya expekt kan du både spela live på tennis samt se matcher direkt i din webbläsare. Under tennissäsongen, som pågår nästintill året runt, kan du alltid hitta liveodds för att spela på tennis och inte sällan även livestreaming som gör att du kan få ut det bästa av din spelupplevelse.

Spela ansvarsfullt

Som med alla spel på nätet är betting på tennis viktigt att utöva ansvarsfullt. Att spela ansvarsfullt är också en förutsättning för att du ska kunna njut fullt ut av din upplevelse. Genom att spela genom ett spelbolag med svensk licens i nya expekt har du alla verktyg för att hålla spel på en lagom nivå.

När du kommer igång hos nya expekt får du sätta gränser för insättningar, förluster samt tiden du spenderar på betting. Spel och betting ska vara underhållande, för att hålla ditt spelande under kontroll finns självtester att tillgå om du känner osäkerhet kring dina spelvanor. Vidare finns länkar till både stödlinjen.se samt Spelpaus som erbjuder ytterligare verktyg för att spela ansvarsfullt.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.