2 Wild 2 Die
Hacksaw Gaming

2 Wild 2 Die

2 Wild 2 Die - en överblick


SpelleverantörHacksaw Gaming
LanseringsdatumJanuari 2024
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader1024
Free spinsJa

Om 2 Wild 2 Die

Om du är någon som uppskattar slots som utspelar sig i vilda västern är 2 Wild 2 Die nästa äventyr du kan hugga in på. Vi åker tillbaka i tiden till när revolvermän och revolverkvinnor terroriserade städerna runt om i Nordamerika.

I 2 Wild 2 Die spelar du med flera funktioner som hjälpmedel för att komma närmare maxvinsten på 15 000x insatsen. Det är en slot som innehåller bland annat free spins, multiplikatorer och en massa action!

Spelfunktioner

Spelplanen i 2 Wild 2 Die är uppbyggd på fem hjul och fyra rader. På planen dyker symboler som revolvrar, spelkort, cowboyhattar och olika karaktärer upp – allt i enlighet med spelets tema.

Varje spelrunda börjar med att man väljer en insats i nederkant av spelplanen. Till höger finns symbolen man klickar på för att sätta igång ett spin. Det finns även en meny som samlar all information om spelets vinsttabell och funktioner.

2 Wild 2 Die är en slot med flera funktioner som uppdagar sig under spelets gång. Wilds med multiplikatorer, free spins och ytterligare multiplikatorer kan bidra till högre vinster.

Symboler

Det finns både betalande symboler och symboler med funktioner i 2 Wild 2 Die Slot. Alla symboler är designade efter spelets tema. Det finns till exempel en guldig revolver och en silvrig revolver. Du kan även upptäcka sheriffstjärnan som aktiverar free spins.

Spelet har tio betalande symboler. Det börjar med klassiska kortsymboler som är av lägst värde, från knekt till ess. Därefter tar bland annat en cowboyhatt, en pistol, två kvinnliga cowboys och en Wildsymbol vid.

Wildsymbolen har både ett värde samt ersätter andra betalande symboler.

  • X – 300 och fungerar som Wild
  • Cowboy med hatt – 300
  • Cowboy – 300
  • Revolver – 200
  • Cowboyhatt – 200
  • Djurskalle – 200
  • A – 60
  • K – 60
  • Q – 60
  • J – 60

Vinstkombinationer

Syftet i 2 Wild 2 Die är till en början att samla minst tre symboler av samma sort. Ju fler symboler av samma sort i en kombination, desto större vinster. Det finns 1 024 potentiella vinstvägar i 2 Wild 2 Die slot.

En vinstkombination bildas från hjulet längst till vänster på spelplanen. Det krävs att matchande symboler finns på intilliggande hjul. Wildsymbolen kan hjälpa till att bilda större vinstkombinationer eftersom den ersätter andra betalande symboler.

Bonusspel

Olika affischer med efterlysningar fungerar som multiplikator i 2 Wild 2 Die. Värdet av varje multiplikator står på affischen. Sheriffstjärnan används för att aktivera free spins. Du får tio free spins, ett antal som kan öka om du samlar fler Scatters.

Silver- och Guldrevolver-symbolerna kan landa med en till sex kulor. När symbolen landar på spelplanen avfyrar den kulorna på slumpmässiga platser på spelplanen. Första gången kulan träffar blir symbolen en Wildsymbol. Vid ytterligare träff får symbolen en multiplikator.

Om en ‘Best of Bonus’-symbol landar samtidigt som sheriffstjärnor, aktiveras nästa nivå i bonusspelet: ‘Most Wanted’. Detta är en interaktiv funktion där spelaren ska försöka välja rätt alternativ.

2 Wild 2 Die sammanfattning

Hacksaw Gaming kommer inte sällan upp med nya speltitlar som verkligen känns genomtänkta och välgjorda. 2 Wild 2 Die är inget undantag och det känns ibland som att man kollar på en film eller spelar ett tv-spel.

Hos nya expekt kan du spela 2 Wild 2 Die både via din dator och på mobila enheter. Välj om du vill spela direkt i webbläsaren eller om du vill ladda ner appen.

Upptäck mer

På nya expekt satsar vi på ett välfyllt och kvalitativt utbud av Slots. Under sektionen för Populära spel hittar du de spel som våra besökare uppskattar mest.

FAQ

Finns det free spins i 2 Wild 2 Die slot?

Ja, samla sheriffstjärnor för att aktivera free spins.

Kan jag spela 2 Wild 2 Die i mobilen hos nya expekt?

Ja, spela antingen i webbläsaren eller i appen på din mobila enhet.

Vad är maxvinsten i 2 Wild 2 Die?

I 2 Wild 2 Die kan du vinna upp till 15 000x insatsen.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.