300 Shields Mighty Ways
Williams

300 Shields Mighty Ways

300 Shields Mighty Ways - en överblick


SpelleverantörLight & Wonder
Lanseringsdatum07.09.2022
SpeltypVideoslot
Hjul6
Vinstrader262,144
Free SpinsJa

Om 300 Shields Mighty Ways

Ta dig an rollen som en spartansk krigare i 300 Shields Mighty Ways från Light & Wonder. Ett äventyr med en diverse funktioner, hela 262 144 funktioner och en maxvinst på 30 000x insatsen väntar. Allt till tonerna av en passande ljudslinga som ger spelets tema en extra touch.

300 Shields Mighty Ways innehåller sex hjul och mellan 3-8 rader. Varje snurr har alltså hundratusentals vinstvägar. På resan kommer du komma i kontakt med multiplikatorer, free spins, bonusköp och bonusspel.

Light & Wonder levererar återigen en träffsäker upplevelse. Självklart kan du spela 300 Shields Mighty Ways både i din dator och i din mobiltelefon.

Spelfunktioner

Det första du gör när du spelar 300 Shields Mighty Ways är att ställa in din insats för nästa spin. Använd myntsymbolen till höger om spelplanen för ändamålet. Till vänster hittar du ett kugghjul som symboliserar samlingen av inställningar, vinsttabellen och nyttig information om spelet.

Funktion nummer ett är Mighty Ways. När en eller fler vinnande kombinationer uppdagas faller vinnande symboler bort från spelplanen och ersätts av nya symboler. Så fortsätter det fram till att inga fler vinnande kombinationer visar sig.

Med spelets sköldar kan du komma åt free spins. Två eller fler sköldar aktiverar free spins, fem till en början. Antalet free spins kan utökas och spelets övriga symboler fyller ytterligare funktioner under tiden. Supergratisspel är en ännu mer förmånlig funktion som kan triggas slumpmässigt.

Symboler

Det finns ett tiotal symboler i 300 Shields Mighty Ways, alla med kontantvinster eller funktioner. Vinsttabellen börjar längst ner med 9, 10 och J vidare till Q, K och A. Pilar, en dolk, ett skepp, en romersk stridshjälm och en bågskytt tillhör spelets högre värderade symboler.

 • Bågskytt - 100.00
 • Stridshjälm - 5.00
 • Skepp - 25.00
 • Dolk - 15.00
 • Pilar - 15.00
 • A - 9.00
 • K - 9.00
 • Q - 7.00
 • J - 7.00
 • 10 - 5.00
 • 9 - 5.00

Krigarsymbolen i 300 Shields Mighty Ways fungerar som joker. Den ersätter alla andra symboler förutom sköldar och fungerar även som multiplikator när free spins är aktiva. Symbolen visas på hjul 2-6. Skölden är en bonussymbol som aktiverar free spins. Få upp till 10 free spins med 3-5 sköldar. Sex eller fler sköldar aktiverar Supergratisspel.

Vinstkombinationer

Vinstvägarna i 300 Shields Mighty Ways sträcker sig från vänster till höger och en kombination måste bestå av symboler på intilliggande hjul. Minst tre symboler gäller för att få en kontantvinst. Vinstsumman ökar med antalet symboler.

Med 262 144 vinstkombinationer kan en vinst dyka upp när du minst anar det. Utöver kombinationer i basspelet finns vinster att hämta när något av gratisspelen är aktiva.

Bonusspel

Det finns två bonusspel som kan aktiveras slumpmässigt i 300 Shields Mighty Ways. Symbolen med en sköld är katalysator. Tre eller fler sköldar gäller. Med sex sköldar aktiverar du Supergratisspel. Alla vinster med krigarsymbolen multipliceras då med 300. Med fler sköldar när free spins är aktiva får du ytterligare gratisspel.

Maxvinsten är 50 000x insatsen, en vinst som kräver free spins och rätt kombination av symboler.

300 Shields Mighty Ways Sammanfattning

300 Shields Mighty Ways Slot är en storslagen slot som spelarna hos nya expekt vallfärdar till. Det är en resa långt tillbaka i tiden som stannar upp i en nästan TV-spelsliknande miljö.

Utöver ett stabilt basspel bjuds du på funktioner som med fortsatt hängivenhet till spelets tema ger upplevelsen en ytterligare dimension.

Upptäck mer

Den stora samlingen av spelautomater online hos nya expekt stannar inte vid ett särskilt tema. Det finns ett brett utbud som kombinerar olika teman, design och funktioner som ger varje spel en unik touch. Upptäck andra Slots från så väl Light & Wonder som andra tillverkare på sajten.

FAQ

Kan man vinna free spins i 300 Shields Mighty Ways?

300 Shields Mighty Ways Slot innehåller både vanliga gratissnurr och Supergratissnurr.

Kan jag spela 300 Shields Mighty Ways Slot i mobilen hos nya expekt?

Välj om du vill spela 300 Shields Mighty Ways Slot i din dator, mobiltelefon eller surfplatta.

Vilken är maxvinsten i 300 Shields Mighty Ways Slot?

Vinn upp till 50 000x insatsen.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.