5 on the Farm
MicroGaming

5 on the Farm

5 on the Farm - en överblick


SpelleverantörArea Vegas
LanseringsdatumJanuari 2024
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader20
Free spinsJa

Om 5 on the Farm

Area Vegas är en lite mindre leverantör av slots hos nya expekt, men är ändå väldigt populär. 5 on the Farm är ett modernt tillskott i utbudet och kretsar kring djur, grödor och majskolvar i synnerhet.

Spela 5 on the Farm hos nya expekt via din dator eller mobiltelefon med bibehållen spelkänsla. Du kan aktivera free spins och ett bonusspel med interaktiva val – detta samtidigt som du lyssnar på en välpassande, lantlig ljudslinga.

Spelfunktioner

5 on the Farm är en modern spelautomat med klassisk mekanik. Du spelar på en spelplan bestående av fem hjul och fyra rader, vilket gör det till en slot som både nybörjare och erfarna spelare kan ta sig an.

Till höger om spelplanen finns en panel som du använder när du vill välja en insats samt för att kika närmare på information knuten till funktioner och symboler. Du kan också ställa in gränser för insatser och tid.

Bonusspelet och den stora funktionen i 5 on the Farm slot är free spins.

Symboler

Många av symbolerna i 5 on the Farm är saker som du hittar på en bondgård. Det finns tomater, morötter och rödbetor, samtidigt som det även finns ett par klassiska slotsymboler. I basspelet har tomaten det högsta värdet efter Wildsymbolen.

Wildsymbolen ersätter dessutom andra symboler och kan bidra till både fler och större vinstkombinationer. Den utgörs av en tupp som står på ett staket i en soluppgång.

Majssymboler kan användas för att aktivera spelet med valfunktion. Matcha tre symboler för att vinna ett pris.

 • Wild – 20 och ersätter andra symboler
 • Tomat – 10
 • Morot – 5
 • Rödbeta – 5
 • Blomkål – 4
 • Sallat – 4
 • A – 2
 • K – 2
 • Q – 2
 • J – 2
 • 10 – 2

Vinstkombinationer

En vinst i 5 on the Farm delas ut när du samlar minst tre symboler av samma sort. Ju fler symboler av samma sort som finns i en vinstlinje desto större blir vinsten. I tabellen ovan är det maxvärdet för varje symbol som visas.

5 on the Farm innehåller 20 vinstrader. För att bilda en vinst måste kombinationen börja längst till vänster. Symbolerna ska finnas på intilliggande hjul för att generera en vinst.

Bonusspel

Tre röda lador aktiverar free spins i 5 on the Farm slot. I samband med att free spins är aktiva är den unika ‘Rush Express’-funktionen vanligare. Här kommer djuren på bondgården in i bilden.

Symbolerna består av en häst, ett lamm, en gris, en tupp samt en majskolv. Dessa dyker upp på hjul 1–4. När ‘Rush Express’ aktiveras får alla symbolerna en färgad traktor som bestämmer det totala prisvärdet. Utöver kontantpriser kan även en multiplikator adderas.

5 on the Farm sammanfattning

Sammanfattningsvis är 5 on the Farm en färgklick i utbudet hos nya expekt tack vare spelets tema och design. Med olika funktioner – bland annat det interaktiva valet i jakten på majskolvar – kan upplevelsen ta nya vägar för varje spin.

Upptäck mer

Spela andra typer av Slots hos nya expekt som bland annat fokuserar på stora vinster. Under sektionen för Jackpotspel finns spelautomater som har funktioner som kan leda fram till extra stora vinstsummor.

FAQ

Finns det free spins i 5 on the Farm slot?

Ja, samla tre röda lador för att aktivera tio free spins.

Kan jag spela 5 on the Farm i mobilen hos nya expekt?

Du kan spela 5 on the Farm via din dator samt på mobila enheter.

Vad är maxvinsten i 5 on the Farm?

Vinn upp till 5 000x insatsen i 5 on the Farm slot.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.