9 Coins
Wazdan

9 Coins

9 Coins - en överblick


SpelleverantörWazdan
LanseringsdatumJuni 2022
SpeltypVideo slot
Hjul3
Vinstrader3
Free spinsNej

Om 9 Coins

Wazdan är en speltillverkare som inte sällan går utanför ramen vad gäller olika spelautomater online. I 9 Coins Slot gäller det att samla symboler för att aktivera olika funktioner. Det finns nämligen inga vinster direkt i basspelet.

Du ska samla olika symboler för att till exempel aktivera spelets Hold the Jackpot-bonus. 9 Coins har en maxvinst på 500x insatsen, som också är vinstsumman för spelets Grand Jackpot. Du kan spela 9 Coins hos nya expekt via din dator, mobiltelefon eller surfplatta.

Spelfunktioner

Det är funktionerna som står i centrum i 9 Coins från Wazdan. Spelarnas fokus på den 3x3 stora spelplanen ska vara på det mittersta hjulet. Det är där som du vill landa specialsymbolerna för att komma åt vinsterna.

Med andra ord döljer det sig inte några symboler med kontantvinster i 9 Coins. Däremot ser man till att med olika funktioner ta upplevelsen vidare med bland annat mysteriesymboler, jackpottvinster samt en köpfunktion för den som vill gå direkt på bonusspelet.

Symboler

Cash Infinity är en unik symbol och funktion från Wazdan. När det röda myntet slumpmässigt dyker upp på spelplanen stannar symbolen på hjulet fram till att bonusspelet aktiveras. Medan Cash Infinity-symbolen är kvar snurrar resterande hjul tills någon funktion är aktiverad.

När bonusspelet har startat fastnar alla bonussymboler på hjulen och blir kvar till att spelrundan är över. Inga symboler i 9 Coins basspel har några kontantvinster.

Vinstkombinationer

Som en följd av att det bara är den mittersta raden som kan generera vinster har 9 Coins Slot bara en vinstväg. Det gäller att bilda en kombination av bonussymboler på den mittersta raden för att komma vidare.

En vinstkombination måste bestå av tre symboler. Den potentiella vinstsumman är 500x din insats. När du aktiverar bonusspelet samlas vinsterna ihop och betalas ut i slutet av spelrundan. Den totala vinsten blir din insats multiplicerad med vinstsumman.

Bonusspel

Hold the Jackpot är bonusspelet i 9 Coins Slot. Bonusspelet har nio olika hjul, ett för varje enskild ruta på spelplanen. När bonusspelet börjar får spelaren tre respins. Varje ny bonussymbol som dyker upp på spelplanen aktiverar ytterligare tre respins.

Bonusrundan fortsätter tills alla respins är använda eller tills alla hjul är fyllda med bonussymboler. Under tiden bonusspelet är aktivt kan tre olika jackpottsymboler dyka upp slumpmässigt på spelplanen.

Andra bonussymboler resulterar i priser på mellan 1x och 5x spelarens insats. Det finns även en mysteriesymbol som kan förvandlas till vilken annan bonussymbol som helst.

Sammanfattning av 9 Coins sammanfattning

Det är minst sagt en ovanlig, för att inte säga unik, spelupplevelse som Wazdan levererar i 9 Coins Slot. Spelets mekanik är något som vi har fått se prov på i tidigare skapelser från tillverkaren, som dock ser till att alla sina casinospel bjuder på olika upplevelser.

Du behöver inte låt det faktum att det inte finns några vinster under basspelet avskräcka dig. 9 Coins är en slot med relativt hög RTP och en volatilitet som justeras friskt. Med andra ord är det en varierad upplevelse som väntar.

All information om spelets olika funktioner finns via panelen i spelplanens nederkant. Här ställer du även in insatsen för ditt nästa spin samt startar spelrundan.

Upptäck mer

Upptäck fler unika spelautomater hos nya expekt under Nyheter. Alla slots som gör entré på sajten hamnar här först. Om du vill spela Slots som redan har vunnit spelarnas gunst kan du klicka dig in under Populärast.

FAQ

Finns det free spins i 9 Coins?

Nej, däremot respins

Kan jag spela 9 Coins Slot i mobilen?

Ja

Vad är maxvinsten i 9 Coins?

500x insatsen

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.