Amazing Link Christmas
MicroGaming

Amazing Link Christmas

Amazing Link Christmas - en överblick


SpelleverantörSpinPlay Games
LanseringsdatumDecember 2023
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader20
Free spinsJa

Om Amazing Link Christmas

Ta plats i tomtenissarnas värld i Amazing Link Christmas Slot. Det är en spelautomat från SpinPlay Games som kommer med en hög volatilitet och en potentiell maxvinst på 5 000x insatsen.

Berättelsen utspelar sig på självaste julafton och det gäller att samla in så många julklappar som möjligt. Utöver ett uppskattat jultema finns free spins och respins som en del av spelets funktioner.

Spelfunktioner

Både nybörjare och mer erfarna spelare kommer att kunna spela Amazing Link Christmas – en modern spelautomat på många sätt. Upplägget är av den mer traditionella sorten, med en spelplan bestående av fem hjul och tre rader.

Amazing Link Christmas har bland annat fyra potentiella jackpottvinster. Mega, Major, Minor och Mini är fyra olika jackpottar som du ser ovanför spelplanen.

Du går till höger om spelplanen för att sätta igång ett spin. Det finns en meny med ytterligare information om spelet och en överblick av spelets vinsttabell.

Symboler

Amazing Link Christmas innehåller elva olika vinstgivande symboler med olika värden. Tomtenissarna har två funktioner. Utöver att nissarna ger olika kontantvinster fungerar symbolerna också som Wilds och ersätter andra betalande symboler på spelplanen.

Julgranskulan är Scatter och används för att aktivera bonusspelet i Amazing Link Christmas, bestående av free spins. Den har ingen myntvinst kopplad till sig.

Övriga symboler består av några objekt som hör julen till. Samla ringklockor, julstrumpor, ljus och polkagrisar för högre vinster. Resterande symboler är klassiska kortsymboler, från 9 upp till A.

 • Wild – 10 samt ersätter andra betalande symboler
 • Ringklocka – 5
 • Julstrumpa – 4
 • Ljus – 3
 • Polkagrisar – 3
 • A – 2
 • K – 2
 • Q – 2
 • J – 1
 • 10 – 1
 • 9 – 1

Vinstkombinationer

För att bilda en vinnande kombination i Amazing Link Christmas slot är det minst tre symboler av samma sort som gäller i en kombination. Kombinationen ska i sin tur finnas på en av spelplanens 20 vinstlinjer.

En vinstkombination börjar alltid på hjulet längst till vänster och fortsätter åt höger på intilliggande hjul. Det är den högst betalande vinstkombinationen per vinstlinje som betalar ut.

Amazing Link Christmas är en spelautomat som har hög volatilitet, vilket innebär att vinsterna kommer lite mer sällan men ofta är av högre sort. Den högsta potentiella vinsten i Amazing Link Christmas är 5 000x insatsen.

Bonusspel

Det finns två bonusspel i Amazing Link Christmas. Genom att samla tre julgranskulor, som fungerar som Scatters, får spelaren tio free spins. Ett av spelplanens hjul väljs slumpmässigt ut och täcks helt av Wild-symboler.

En annan funktion och bonusspel aktiverar man genom att samla sex eller fler julklappar på spelplanen. Detta är tillverkarens egna Hold and Win-funktion. Ytterligare högt betalande symboler stannar på spelplanen och man får tre respins. Varje symbol innehåller en vinst och täcker man samtliga fält med samma symbol finns maxvinsten på 5 000x insatsen inom räckhåll.

Sammanfattning av Amazing Link Christmas

Att slots med jultema är en favorit hos spelare råder ingen tvekan om. Hos nya expekt finns det mängder av spelautomater online som gör sig som bäst under vinterhalvåret.

Amazing Link Christmas är en spelautomat som kommer med två bonusspel innehållandes olika funktioner samt en i övrigt trevlig spelupplevelse. Grafik, ljudeffekter och ljudslingan i bakgrunden bidrar i allra högsta grad till upplevelsen.

Upptäck mer

Hos nya expekt finns det flera Slots med jultema. Klicka in bland våra Nyheter, kanske under juletid, och se vilka nya spelautomater som våra leverantörer har tagit fram. Våra allra mest populära spel hamnar under kategorin Populära spel.

FAQ

Vilken speltillverkare ligger bakom Amazing Link Christmas?

SpinPlay Games

Vilka funktioner finns i Amazing Link Christmas?

Free spins, Hold & Spin och sticky Wilds

Vad är maxvinsten i Amazing Link Christmas?

5 000x insatsen


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.