SHL odds & betting

Högst upp i det svenska seriesystemet på herrsidan hittar vi SHL. Det som tidigare var Elitserien blev 2013 Svenska Hockeyligan och innehåller landets bästa klubbar. Både sporten och ligan ligger svenskarna varmt om hjärtat när det kommer till underhållningen överlag men inte minst vad gäller SHL odds och betting. I vår guide om SHL får du allt du behöver veta innan du hugger in i utbudet som erbjuds av nya expekt.

SHL odds hos nya expekt

Hos nya expekt utgör ishockey en stor del av utbudet. Det är dels från SHL, dels från Europas övriga ligor. Därtill har den nordamerikanska hockeyligan NHL en nästintill daglig inblandning i menyn. SHL står högt i kurs då det är en inhemsk serie men också en av världens främsta ligor.

Under säsong är merparten av matcherna förlagda på tisdagar, torsdagar och lördagar med ett par undantag. Det gör att du under större delar av veckan kan hitta spel på SHL odds hos nya expekt. Ishockey hittar du i huvudmenyn på sajten och därefter finns utbudet tillgängligt för betting på SHL.

SHL är en liga som fungerar alldeles utmärkt för betting innan match så väl som för livebetting. Live odds på SHL finns på samtliga matcher och då det är en sport där samtliga matcher TV-sänds och streamas kan du med fördel kombinera livebetting med underhållning och spänning.

Betting hos nya expekt på SHL kommer i flera olika former där odds på matchvinnare och SM-guldvinnare bara är toppen av isberget. Klickar du in på respektive match finns det allt från spel på totala antalet mål för matchen och enskilda perioder till spelarprops som tillåter dig att spela på målskyttar i matchen.

SHL betting i mobilen

Hockey i allmänhet och SHL i synnerhet gör sig väldigt bra på plats. Eftersom klubbarna i SHL är utspridda från Malmö till Luleå finns det ofta ett lag och matcher i närheten att sätta tänderna i. Om du befinner dig på plats i arenan eller bara vill ha smidig tillgång till nya expekt betting har du hela vårt utbud av odds direkt i mobilen.

I din mobiltelefon får du samma upplevelse som om du spelar på en dator med skillnaden att du spelar i ett komprimerat format. Du kan skapa ett konto, göra din första insättning, aktivera din bonus och sköta hela spelupplevelsen därefter. Alla SHL odds för betting som finns tillgängliga på en dator hittar du även i mobilen med nya expekt.

Du väljer själv hur du vill ta dig an SHL betting hos nya expekt i mobilen. Det finns en app att ladda ner via vilken du får direkt tillgång till utbudet. Du kan även välja att surfa in på vår mobilanpassade webbsajt. Oavsett om du har en enhet med iOS eller med Android kan du sköta din betting i mobilen på det sätt som passar dig bäst.

SHL live odds

Hand i hand med betting i mobilen går spel på SHL liveodds. Det är en del av nya expekt som växer så det knakar och du kan hitta spel på odds från alla håll och kanter i världen. Nya expekt har både livebetting samt statistik att ta del av som gör att du kan göra kvalificerade bets under matchen.

SHL odds finns live, likt inför match, för flera olika marknader. Mer sedvanliga marknader som matchvinnare och antal mål i matchen kombineras med spelarspecialer och en hel del annat smått och gott.

Betting på SHL odds

Från dagarna innan match till dess att den faktiskt pågår. SHL odds visar sig alltid i utbudet för nya expekt under säsong. Eftersom det inte sällan spelas flera matcher samtidigt kan du välja och vraka bland odds på SHL från nya expekt. Ett av marknadens mer etablerade spelbolag tar SHL betting på fullt allvar.

  • Matchvinnare: Spel på matchens utfall under ordinarie tid, med 1, X & 2 som tecken
  • Moneyline: Odds där du väljer vinnare inkl. förlängning och straffar
  • Över/under: Spel på över/under antalet mål, antingen med två eller tre utfall
  • Asian handicap: Ger något av lagen fiktiva mål, antingen plus eller minus
  • Dubbelchans: Spel på 1X, X2 eller 12 i en match där ett tecken väljs bort
  • Spelarprops: Välj en spelare som du tror gör mål eller poäng

Odds på SHL finalen

Vem vinner SHL finalen? Betta på vinnaren av SHL finalen hos nya expekt med de senaste oddsen på alla finalmatcher. Vi erbjuder ett brett utbud av odds på SHL slutspelet hela vägen till finalen som brukar avgöras i slutet av april. Du kan såklart betta på alla slutspelsmatcher i SHL hos nya expekt, hela vägen från åttondelsfinal till final. Odds på SHL slutspel och odds på SHL finalen finns tillgängliga i mobilen och såklart även i vår app.

SHL betting stora matcher

SHL består av 14 lag som har fyra möten under grundserien mot respektive motståndare. Flera klubbar i ligan är klassiska sådana varav det har vuxit fram en del rivaliteter genom åren. Ett par gånger per säsong laddar både spelare och supportrar upp lite extra när särskilda lag väntar i spelschemat.

Rivaliteten och betydelsen i dessa matcher påverkar när du spelar på SHL odds. Inte minst derbyn brukar leva sitt eget liv och utfallet avgörs än mer av dagsform och hur laddningen inför och under match hanteras. Nedan är mötena som alla inblandade kollar efter när spelschemat för säsongen släpps.

Luleå - Skellefteå

Två nordliga lag som har etablerat sig i ligan samt slagits om pokalen vid ett par tillfällen. Skellefteå AIK hade en väldigt framgångsrik tid för ett par år sedan och har utkämpat många tuffa bataljer mot Luleå. Avståndet mellan städerna är drygt 130 km vilket med SHL-mått mätt inte är något större avstånd.

Malmö Redhawks - Rögle BK

Två klubbar som båda har varit upp och ner i seriesystemet genom åren. Oavsett om det är i SHL eller i HockeyAllsvenskan smäller det högt när Skånelagen Malmö Redhawks och Rögle BK drabbar samman. Även här är det korta avståndet mellan städerna, Malmö och Ängelholm, den främsta faktorn till den stora rivaliteten.

Färjestad - Frölunda

När vi pratar 2000-talets giganter är Färjestad från Karlstad och Frölunda från Göteborg definitivt två av klubbarna som ska nämnas. Flera tuffa matcher och serier har spelats mellan lagen genom åren. Även om det inte är ett derby på samma sätt som ovan nämnda matcher finns det en laddning mellan klubbarna.

Betting SHL tips

Det är upp till dig hur stort förarbete du vill göra inför betting på SHL odds. Är du ute efter bästa möjliga förutsättningar inför ett bet är det absolut en fördel om du kikar på form, skador och annat som kan spela in inför matchen. Det kan du göra på egen hand, via nya expekt samt med diverse experters hjälp.

Hos nya expekt har du både en bet builder-funktion samt nya expekt specialer att ta del av. Du kan sätta ihop dina egna, unika, kombinationsspel såväl som ta del av sajten specialer som ger dig en kombination av lag eller spelare inför en omgång.

Spela ansvarsfullt

Våra bettingtips på SHL hör ihop med att spela ansvarsfullt, vilket är A och O vid spel. Oavsett vilken spelform, sport och liga det rör sig om är det viktigt att hålla betting till ett nöje. Spelar du under svensk licens som hos nya expekt har du flera olika verktyg för att hålla ditt spel på en lagom nivå.

Hos nya expekt kan du sätta gränser för insättningar, förluster och för tiden du spenderar på sajten. Det finns ett självtest via vilket du kan undersöka dina spelvanor. Känner du att du behöver ta en paus från betting online finns det länkar till stödlinjen.se samt till Spelpaus.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.