Live streaming hos nya expekt

Hos nya expekt hittar du inte bara ett enormt utbud av odds. För att skapa en bättre bettingupplevelse, erbjuder vi även live streaming av sport på utvalda evenemang. Ta del av våra live odds, samtidigt som du följer händelsernas ögonblick på skärmen via vår live streaming. Vi erbjuder ett stort antal utvalda matcher från flera olika sporter, ligor och tävlingar världen över med nya expekt live streaming.

Hur man tittar på live streaming hos nya expekt

Att se på sport live streaming hos nya expekt är enkelt. För att ta del av vårt utbud av live streaming på fotboll, tennis, basket och mer behöver du bara följa några enkla steg. Först behöver du ha ett konto hos nya expekt, det skapar du smidigt genom att klicka på “registrera” uppe till höger om du är inne på en webbläsare. När du har ett konto och är inloggad går du in på vår sportsektion, väljer den sport som du önskar se live streaming på, och klickar i “Endast stream"-knappen. Du får då tillgång till samtliga tillgängliga live streaming event inom den valda sporten. Därefter är det bara att klicka in på evenemanget du vill titta på och klicka play.

Live streaming sport

Precis som vårt breda av odds inom massvis av sporter, erbjuder vi även live streaming på ett antal utvalda sporter och evenemang. Nedan går vi igenom ett urval av vår live streaming inom sport.

Fotboll live streaming

När det kommer till fotboll live streaming hittar du ett stort utval av matcher från holländska Eredevise, skottska Premiership, Tyska Cupen, MLS och mer.

Tennis live streaming

Inom tennis live streaming erbjuder vi sändningar på flera av de största tävlingarna som US Open och Franska öppna, dessutom tävlingar såsom ATP och WTA-turneringar med mer.

Basket live streaming

Vi visar även live streaming inom basket på utvalda matcher från bland annat Euro League, Eurocup, Italienska Lega A och spanska ACB.

Ishockey live streaming

För dig som gillar ishockey erbjuder vi live streaming från ligor som tyska ishockeyligan och norska ishockeyligan.

Övrig live streaming

Förutom ovannämnda sporter kan du ta del av live streaming på ett urval av evenemang inom olika sporter som bland annat Volleyboll och Cricket.

Live streaming i telefonen

Sport live streaming hos nya expekt är även tillgängligt i vår app. Precis som i webbläsaren behöver du ha ett konto för att ta del av vår live streaming. Om du inte har ett konto kan du enkelt skapa ett genom att klicka “Spela här” och följa instruktionerna. När du har ett konto behöver du logga in och sedan klicka på sportsektionen uppe till vänster. När du gjort det väljer du sedan vilken sport du vill se och klickar sedan i “Endast stream” till höger om sökrutan. Då får du upp samtliga evenemang tillgängliga för live streaming. Därefter är det bara att klicka den match du vill titta på och sedan klicka på Play ikonen.

Välkomstbonus

Nya kunder hos nya expekt får 100% matchat gratisspel upp till 1 500 kr att använda på vår sportbetting. Läs mer om bonusen här.

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Regler & villkor här. stodlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Swish
Trustly
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av Expekt Nordics Ltd, ett bolag registrerat i Malta under organisationsnummer C86968 och registrerad adress Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta, med telefonnummer +46 8 124 11 401 och e-postadress: kundservice@expekt.se

Expekt Nordics Ltd har tilldelats licens i Sverige av Spelinspektionen för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning under licensärende 18Li7388 och är giltig till den 31 december 2023. Spelinspektionen är den ansvariga licens- och tillsynsmyndighet av alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige. Mer information finns på www.spelinspektionen.se.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spelberoende medföra många gånger sociala, hälsomässiga och ekonomiska problem för individen och dess närstående. Spela ansvarsfullt. Om du eller någon du känner är spelberoende och vill ha hjälp, ring Stödlinjen: 020 81 91 00

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.