Amazing Link Medusa
MicroGaming

Amazing Link Medusa

Amazing Link Medusa - en överblick


SpelleverantörSpinPlay Games
LanseringsdatumSeptember 2023
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader20
Free spinsJa

Om Amazing Link Medusa

Amazing Link Medusa från SpinPlay Games är en slot som kretsar kring hon som enligt den grekiska mytologin är en av döttrarna till havsgudarna Forkys och Keto. Utöver Medusa själv innehåller Amazing Link Medusa Slot bland annat krigare, riddarhjälmar och magiska romerska sandaler.

Detta är en spelautomat som spelas med en hög volatilitet och med en maxvinst på 5 000x insatsen. Bland funktionerna i Amazing Link Medusa finns bonusspel, free spins och Amazing Link.

Spelfunktioner

Du spelar Amazing Link Medusa Slot med hjälp av fem hjul och tre rader. Således är det en klassisk spelautomat som gör sig bra både för nybörjaren och den mer erfarne spelaren. Till din hjälp har du 20 vinstlinjer som sträcker sig över spelplanen.

Utöver ett basspel, som får ett lyft av historiens vingslag med antika civilisationer och mytologi som huvudämnen, finns det flera funktioner som kan uppdaga sig under spelets gång. Amazing Link-funktionen finns med som en viktig del av upplevelsen.

I och med att Amazing Link Medusa har en hög volatilitet innebär det att eventuella vinster dyker upp med lite större mellanrum, men ofta är av det högre slaget.

Symboler

Du kan tidigt upptäcka att det finns flera specialsymboler att samla i Amazing Link Medusa Slot. Bonussymbolen Otrolig Wild och ytterligare en Wild som samlar in Otroliga Wilds är en del av dessa. Medusa själv fungerar som Wild och ersätter betalande symboler, samtidigt som hon har ett eget värde.

Det finns ytterligare tio betalande symboler. Krigaren, den bevingade hästen och riddarhjälmen är högre betalande symboler medan klassiska kortsymboler som A, K, Q och J är lägre ner i vinsttabellen.

 • Medusa – 20 samt fungerar som Wild
 • Krigare – 10
 • Hästen – 8
 • Hjälmen – 6
 • Sandaler – 6
 • A – 4
 • K – 4
 • Q – 4
 • J – 2
 • 10 – 2
 • 9 – 2

Vinstkombinationer

Vinstkombinationerna i Amazing Link Medusa Slot består av minst tre symboler till antalet. Totalt finns det 20 vinstlinjer på vilka vinnande kombinationer kan bildas. Varje kombination börjar på hjulet längst till vänster.

Wild-symbolen kan bidra till alla vinster när den ersätter andra betalande symboler. Hur stor vinsten blir avgörs av vilken symbol som ingår i kombinationen och hur många symboler som finns med.

Bonusspel

Den gröna ramen i Amazing Link Medusa aktiverar *free spins. För varje ram som samlas in får man ett free spins och man kan få upp till elva free spins under samma spin. Dessutom aktiverar tre bonussymboler tio free spins.

Medan free spins är aktiva förvandlas ett av hjulen till ett Amazing Wild-hjul. På hjulet finns bara symboler som är Amazing Wild. Wild-symbolen har fortsatt samma funktion som tidigare, alltså att ersätta andra symboler.

Amazing Link Medusa Slot kommer med en valfunktion, med Mega, Major, Minor och Mini som har olika funktioner. Bland annat kan du få en multiplikator till dina vinster.

Sex eller fler symboler som är Amazing aktiverar funktionen för Amazing Link. Du får tre respins och funktionen avslutas när alla positioner är fyllda eller att dina respins är slut.

Sammanfattning av Amazing Link Medusa

Amazing Link Medusa Slot är ett spel med ett populärt tema bland spelautomater online. Med flera olika funktioner som kan aktiveras i spelet kan varje spin ta en ny vändning, vilket gör upplevelsen intressant hela vägen.

Hos nya expekt kan du spela Amazing Link Medusa via din dator eller på mobila enheter med bibehållen spelkänsla.

Upptäck mer

Vid sidan av vårt utbud för Slots finns det en sektion för Sport hos nya expekt. Här samlas odds och möjligheten till betting under dygnets alla timmar. Spela antingen inför match eller på sektionen för livebetting.

FAQ

Finns det free spins i Amazing Link Medusa?

Ja, du kan aktivera free spins, antingen med grön ram eller med bonussymbolen.

Kan jag spela Amazing Link Medusa Slot i mobilen?

Ja, spela Amazing Link Medusa via din mobiltelefon eller surfplatta.

Vad är maxvinsten i Amazing Link Medusa?

Maxvinsten i Amazing Link Medusa är 5 000x insatsen.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.