Ancient Egypt
Pragmatic Play

Ancient Egypt

Ancient Egypt slot - en överblick


SpelleverantörPragmatic Play
LanseringsdatumOktober 2018
SpeltypVideo slot
Hjul5
Vinstrader10
Free spinsJa

Om Ancient Egypt Slot

Ancient Egypt är, som namnet avslöjar, en slot som tar spelaren med till forna Egypten. Pragmatic Play bjuder på ett mäktigt tempel fyllt med diverse skatter och en rytmisk ljudslinga som ger spelkänslan en ytterligare dimension.

Det är den vackra drottningen Cleopatra som spelar huvudrollen i Ancient Egypt slot, en spelautomat med ett klassiskt spelupplägg och med free spins som en av spelets stora specialfunktioner.

Spelfunktioner

Spela Ancient Egypt hos nya expekt med fem hjul och tre rader som tillsammans innehåller tio vinstlinjer. Det finns ett antal bassymboler med kontantvinster samt speciella symboler som har olika funktioner.

Funktionerna i Ancient Egypt spelautomat är bland annat expanderande symboler, Wilds och inte minst free spins. Aktivera free spins för att få fler vinstchanser under samma spin och möjlighet att komma åt maxvinsten som ligger på 5 015x insatsen.

Symboler

Många symboler i Ancient Egypt slot är symboler som går att koppla till det forna Egypten – till exempel guden Anubis och Horus öga. Tillsammans med Cleopatra och korset Ankh utgör dessa spelets högre betalande symboler.

Lägre betalande symboler är 10–A, som dock har fått en design av Pragmatic Play som gör att symbolerna passar bra in i temat. Cleopatra betalar av förklarliga skäl högst och kan under basspelet ge upp till 500x insatsen.

Ancient Egypt Slot har bland annat tre olika Wildsymboler som består av en vanlig Wild, Stor Wild och Charged Wild. Symboler för multiplikatorer och free drops dyker också upp under spelets gång.

Skarabé-symbolen fungerar som både scatter och joker. Den ersätter alla symboler och kan också utlösa bonusspelet med free spins.

  • Cleopatra – 500
  • Anubis – 200
  • Ankh – 75
  • Horus öga – 75
  • A – 15
  • K – 15
  • Q – 15
  • J – 10
  • 10 – 10

Vinstkombinationer

Få minst tre symboler i en kombination för vinst i Ancient Egypt slot. Alla vinster börjar på hjulet längst till vänster på spelplanen och måste innehålla symboler på intilliggande hjul.

Alla vinster multipliceras med insatsen för ditt spin. Om du slumpmässigt aktiverar free spins kommer alla vinster att samlas ihop och betalas ut när spelrundan avslutas. Vinstkombinationer kan få hjälp av skabaré-symbolen som ersätter andra betalande symboler.

Bonusspel

Tre eller fler skabaré-symboler aktiverar bonusspelet i Ancient Egypt. Bonusspelet börjar med att du får välja mellan tre olika kistor. Dessa innehåller free spins med en expanderande symbol, en hög myntvinst eller en låg myntvinst.

Om du väljer kistan som innehåller free spins tilldelas du tio snurr. Innan rundan väljs en expanderande symbol slumpmässigt ut. Den expanderande symbolen betalar på alla hjul och behöver inte vara på intilliggande positioner.

När alla vanliga symboler har betalat ut expanderar specialsymbolen ytterligare och täcker alla tre positioner på hjulet.

Ancient Egypt Slot sammanfattning

Ancient Egypt slot har blivit en favorit bland spelarna och är ett av flaggskeppen för Pragmatic Play, som är en av branschens stora tillverkare av spelautomater online. Det är en slot som alla, både nybörjare och mer erfarna spelare, kan ta del av.

Med bonusspelet och funktionen som går ut på att du ska välja rätt kista tillkommer ytterligare en nivå i spelet som involverar spelaren på ett fyndigt sätt. Välj rätt kista för att komma närmare spelets större vinster.

Spela Ancient Egypt hos nya expekt via din dator eller på mobila enheter. Byt till ett komprimerat format utan att förlora någonting av spelkänslan.

Upptäck mer

Ancient Egypt är ett av många Populära spel som du hittar hos nya expekt. För att göra det enklare för spelaren har vi en sektion i vårt Casino som samlar alla populära Slots, för snabb och enkel åtkomst till spel som vi vet går hem hos spelarna.

FAQ

Finns det free spins i Ancient Egypt slot?

Ja, under bonusrundan kan du trigga upp till tio free spins.

Vilka funktioner finns i Ancient Egypt?

Ancient Egypt innehåller free spins och expanderande Wilds.

Vad är maxvinsten i Ancient Egypt slot?

Som mest kan du vinna 5 015x insatsen i Ancient Egypt.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.