Aztec Jaguar
Synot

Aztec Jaguar

Aztec Jaguar – en överblick


SpelleverantörSynot Games
Lanseringsdatum02.12.2021
SpeltypVideo slot
Hjul5
Vinstrader25
Free spinsJa

Om Aztec Jaguar

Synot Games har gjort sig ett namn genom att producera högkvalitativa slots på löpande band. Med spelautomaten Aztec Jaguar har man återigen lyckats! Det är en video slot som likt namnet avslöjar fokuserar på aztekerna och deras känsla för arkitektur som visar sig under spelets gång.

Aztec Jaguar är en video slot som spelas över fem hjul och fyra rader. Totalt finns det 25 vinstrader som sträcker sig från vänster till höger. Spelplanen består av symboler som följer temats röda tråd och det är en grafik som imponerar både i detaljer och det faktum att det är en ständig rörelse på vissa av symbolerna.

Konceptet Hold and Win används allt mer i slottar och tillämpas även på äventyret i Aztec Jaguar. Därtill kan spelaren kamma hem en maxvinst på 1 495x insatsen under bonusspelet.

Aztec Jaguar Funktioner

I Aztec Jaguar finns det ett par olika funktioner att hålla utkik efter. Free spins och Hold and Win är det som är mest fördelaktigt för spelaren och där maxvinsten till 1 495x insatsen går att finna också.

Symboler

Det finns en mängd olika symboler att känna till. Vinsttabellen börjar längst ner med J, Q, K och A. Därefter fortsätter värdet öka med bland annat en amulett, en orm och inte minst den jaguar som har gett Aztec Jaguar en del av dess namn. Som wildsymbol går stammens hövding in och ersätter alla symboler förutom bonus och free spins.

Free spins

Tre scatters krävs för att aktivera free spins i Aztec Jaguar. Symbolen består av ett guldpläterat tempel som är enkel att kämpa igen. Det är en symbol som dyker upp på hjul 2-4 och genererar i fem free spins. Under funktionen kan totalt 15 free spins tilldelas spelaren.

Hold and Win

Hold and Win utlöses av att man får sex guldklot, bonussymboler, på spelplanen. Då inleds tre respins som i sin tur kan bli fler om nya bonussymboler dyker upp under rundans tre inledande respins. Under spelets gång kan en expanderande bonussymbol samt en multiplicerande bonussymbol visa sig som ökar värdet på alla befintliga guldklot.

Aztec Jaguar Sammanfattning

Det aztekiska temat har blivit allt mer populärt när det kommer till slots idag. Därmed gäller det att få en unik touch på upplevelsen som i Aztec Jaguar. Här är det jaguaren som temat kretsar kring och som är den symbol under baspelet som har högst värde. En härlig effekt är att jaguaren kommer till liv på spelplanen och förgyller närvaron.

Spelplanen är en klassisk sådan med 25 vinstvägar som gör att den passar alldeles utmärkt för nya spelare. Funktionerna är enkla att förstå både när det kommer till free spins och Hold and Win. När man är bekväm går det att att sätta igång ett autospel där spelet har sin gång utifrån insatsen och antalet rundor man väljer att spela.

Aztec Jaguar gör med sina detaljer och höga bildkvalité utmärkt som en spelautomat att spela på en mobiltelefon. Du har åtkomst till expekt Online Casino både via Android och iOS.

Upptäck mer

Expekt har även ett stort utbud av odds på sektionen för Sport. Här hittar du spel från världens alla sporter och ligor med mängder av alternativ på varje event. Spela på matchvinnare, över/under och asian handicap.

FAQ

Hur ser spelplanen ut i Aztec Jaguar?

Du spelar med fem hjul, fyra rader och 25 vinstlinjer.

När lanserades Aztec Jaguar?

I december 2021 av speltillverkaren Synot Games.

Vad är maxvinsten i Aztec Jaguar?

Totalt kan du vinna 1 495x insatsen.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.