Azticons Chaos Clusters – en överblick


SpelleverantörQuickspin
Lanseringsdatum24.05.2022
SpeltypVideo slot
Hjul7
Vinstrader5-9
Free spinsJa

Om Azticons Chaos Clusters

Med Azticons Chaos Clusters packar du väskorna för ett ordentligt äventyr långt inne i djungeln. Du träffar på aztekerna som är kända genom världshistorien för deras häpnadsväckande arkitektur vilket ger ett trevligt tema på denna slot.

Vad du får ut av äventyret förutom detaljerade symboler och en lika detaljerad bakgrund är funktioner som free spins och bonusköp. Det finns därtill en maxvinst på 25 000x insatsen att ge sig ut på jakt efter.

Azticons Chaos Clusters är en slot som bjuder in till variation både på spelplanens utseende och i vad som sker under spelets gång. Funktioner i spelet gör att en vinstrunda kan fortsätta under en längre tid och resultera i ännu större vinster.

Spelfunktioner

Du kommer snabbt upptäcka att Azticons Chaos Clusters har en rad med olika funktioner som höjer spelkänslan. Det finns en wildsymbol som hjälper dig att skapa flera vinnande kombinationer på spelplanen. Snurrande hjul gör att en vinstkombination in sin tur kan resultera i en ny vinstkombination under en och samma runda.

Chaos Clusters

Funktionen som har gett Azticons Chaos Clusters två tredjedelar av dess namn. Det räcker att fem eller fler matchande symboler ligger intill varandra på spelplanen för att det ska resultera i en vinst. Symbolen för Chaos Clusters är en guldpläterad aztekisk mask som du enkelt känner igen.

Tumbling Reels

Tumling Reels innebär att när du får en vinstkombination på spelplanen så försvinner symbolerna som är berörda av densamma. Dessa ersätts i sin tur av andra, slumpmässiga symboler som i sin tur kan resultera i nya vinstkombinationer. Det fortsätter tills det att inga fler vinstkombinationer bildas.

Som ett resultat av detta finns det en möjlighet att alla symboler mellan dem kommer att omvandlas till samma symbol, vilket utlöser en vinst och funktionen Tumbling Reel.

Free spins

Azticons Chaos Clusters innehåller en pyramidsymbol som du gärna vill se på spelplanen. Får du fyra eller fler av samma symbol resulterar det i free spins. Lägsta antalet är sju free spins och för varje pyramidsymbol därefter får du ytterligare tre vilket kan resultera i en härlig samling av gratisrundor.

Bonusköp

Får du fyra av ovan nämnda pyramidsymbol, så kallade scatters, kan du även få chansen på ett bonusspel. För att köpa in dig på en bonusrunda kostar det 150x insatsen och du kan göra detta när som helst under spelets gång, så länge som du har minst fyra pyramidsymboler framför dig.

Wildsymboler

Det finns en wildsymbol i Azticons Chaos Clusters som kommer i form av ett rosa W. Den ersätter samtliga symboler förutom scatters. Eftersom wildsymbolen i sin tur kan förvandlas till samtliga symboler är den ett bra hjälpmedel för bättre vinster.

Azticons Chaos Clusters Sammanfattning

Det aztekiska temat fångar onekligen ens intresse och därefter tar spelets funktioner vid och leder en vidare på resan. Azticons Chaos Clusters är en slot med många funktioner, vissa av dessa unika sådana. Heliga free spins, snurrande hjul och bonusköp gör att den ena rundan inte blir den andra lik.

Azticons Chaos Clusters är en relativt ny slot som redan har fått stor uppmärksamhet, av förklarliga skäl. Quickspin har en vana av att producera högkvalitativa slots som fångar spelarna både när det kommer till teman, design och funktioner i övrigt. Med Azticons Chaos Clusters slot upptäcker du aztekernas kultur samtidigt som du bjuds på en härlig spelupplevelse.

Upptäck mer

Slotmarknaden idag är en ynnest för spelare som verkligen kan välja och vraka mellan högklassiga spelupplevelser. Upptäck fler spel i kategorin Slots‏‏‎ ‎ på expekt Casino. Klicka gärna in på någon av övriga sektioner och kategorier för att hitta nya härliga spel att sätta tänderna i.

FAQ

Vilken speltillverkare står bakom Azticons Chaos Clusters?

Quickspin

Kan du köpa bonusrundor i Azticons Chaos Clusters?

Ja, genom att betala 150x insatsen får du tillgång till Azticons Chaos Clusters bonusrunda

Har Azticons Chaos Clusters free spins?

Ja, genom att få fyra eller fler pyramidsymboler aktiverar du free spins

Vad är maxvinsten i Azticons Chaos Clusters?

25 000x insatsen

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.