Big Bamboo
Push Gaming

Big Bamboo

Big Bamboo – en överblick


Spelleverantör:Push Gaming
Lanseringsdatum:03.03.2022
Speltyp:Video slot
Hjul:5
Vinstrader:50
Free spins:Ja

Om Big Bamboo

En slot som kretsar kring bambuväxten? Du läste rätt! Big Bamboo är en spelautomat som gör det tydligt att den ihåliga växten står i fokus. För att göra det än mer tydligt får du bekanta dig med flera djur som vistas i samma miljö, bland annat den bedårande jättepandan som glatt tuggar på sina löv.

Det är Push Gaming som har lanserat en ny slot som bjuder in till ett behagligt äventyr. Till skillnad från många andra slottar där det är fart och fläkt som gäller har Big Bamboo ett litet lugnare tempo. Låt inte det lura dig dock, bakom spelets tema och design döljer sig funktioner som får pulsen att öka.

Big Bamboo slot består av fem hjul och sex rader. Totalt finns det 50 vinstlinjer som sträcker sig från vänster till höger på spelskärmen. Med en maxvinst på 50 000x insatsen finns det flera anledningar till att kolla närmare på vad som väntar.

Big Bamboo Funktioner

Funktioner är det som ger den lugna och stillsamma bambuskogen liv. Bland funktionerna finns bland annat free spins samt en gyllene bambu-funktion att sträva efter.

Symboler

Vi börjar med spelets symboler. Likt på en kortlek hittar du ruter, spader, hjärter och klöver, samtliga med samma värde. Därefter börjar det bli en intressant när en vacker, blå fågel, en sovande apa, ett ståtligt vildsvin och en bekymmerslös panda bidrar till ett ständigt ökande värde på symbolerna. Därtill finns det en wildsymbol som ersätter alla andra symboler.

Free spins

Free spins aktiveras när du får en scatter på hjul 2,3 och 4 på spelplanen. Vid sidan om hjulen finns det en mätare som du kan fylla för att få fler free spins. Även specialsymboler kan då dyka upp i form av bland annat direktprissymbolen som fungerar som en multiplikator på 1-5000x insatsen.

Wild Symbol

Spelets Wild-symbol hjälper till att skapa fler vinnande symboler genom att ersätta andra betalande symboler.

Gyllene Bambu

Gyllene Bambu är den funktion som kan betala bäst. När en av spelplanens mystiska bambusymboler visar en gyllene bambu sätts funktionen igång och då kommer varje symbol med en gyllene bambu snurra fram vinster som adderas till totalsumman.

Big Bamboo Sammanfattning

Big Bamboo är en skön avstickare för den som vill njuta av spelupplevelsen och ta det i ett mer stillsamt tempo. En mysig atmosfär helt enkelt där den fina grafiken och ljudslingan är avkopplande. Det ska dock sägas att det inte är en tråkig och sömnig slot, tvärtom. För den som vill ha fart och fläkt kommer det visa sig när spelets funktioner aktiveras.

Det är en slot som man har lätt för att komma igång med och inom kort förstår man symbolernas värde och vad man ska hålla utkik efter. När man är varm i kläderna finns det en funktion för autospel som gör att man kan ställa in en insats och antal snurr för att därefter luta sig tillbaka.‎

Maxvinsten på 50 000x insatsen lockar både nya spelare och mer etablerade spelare till att spela Big Bamboo, vilket går att göra både på datorn och i mobila enheter.

Upptäck mer

Det finns Slots hos expekt med ett högre tempo om man vill variera mellan olika typer av spel. För den som vill få spänning omgående finns det även en sektion för Liveodds där man hittar spel dygnet runt på flera olika sporter.

FAQ

Vilka ligger bakom Big Bamboo slot?

Det är Push Gaming som lanserade spelet under våren 2022.

Vilket tema har Big Bamboo?

Temat kretsar kring något så enkelt och unikt som bambuträd

Vad är maxvinsten i Big Bamboo?

50 000x insatsen


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.