Big Bass Bonanza MEGAWAYS
Pragmatic Play

Big Bass Bonanza MEGAWAYS

Big Bass Bonanza MEGAWAYS – en överblick


SpelleverantörReel Kingdom och Pragmatic Play
Lanseringsdatum18.11.2021
SpeltypVideo slot
Hjul6
Vinstrader46656
Free spinsJa

Om Big Bass Bonanza MEGAWAYS

Strax efter att Pragmatic Play släppt succén Bigger Bass Bonanza lämnade man nästa projekt i goda händer. Reel Kingdom, partner till nämnda Pragmatic Play, har utvecklat Big Bass Bonanza MEGAWAYS som är nästa slot i den populära serien som kretsar kring fiske.

Med MEGAWAYS kommer en del tillskott som vi inte ser i sedvanliga slots. Inte minst är det antalet vinstvägar, 46 656 till antalet, som sticker ut. Det gör att du som spelare kan stöta på vinster när du minst anar det då vinstlinjerna som sträcker sig från vänster till höger är omöjliga att ha full koll på, i positiva ordalag.

Temat är som föregångaren fiskeäventyr och du stiftar bekantskap med en fiskare och hans redskap samtidigt som fiskarna själva spelar en roll i det hela. Man spelar över fem hjul med 4-6 rader.

Big Bass Bonanza MEGAWAYS Funktioner

Vinstvägar och ett härligt tema till trots. Pricken över i är funktioner som bryter av mot vanliga spelrundor. Med free spins, dynamiter och annat smått och gott blir det påtagligt att Reel Kingdom likt spelarna gillar att satsa på funktioner.

Symboler

Värdet på symbolerna börjar från 10, J och Q upp till A. Därefter tar symbolerna som är associerade med spelets tema vid. Här hittar vi fiskar, fiskelåda, drag, fiskespö och ett flöte där den sistnämnda symbolen betalar bäst. Symbolen med fiskar har en särskild funktion. I spelet kallas den för pengasymbolen och tar vid varje spin ett slumpmässigt värde.

‏‏Wild‎ ‎

Wildsymbolen visar sig i form av en hov och spelar en stor del av Big Bass Bonanza MEGAWAYS. Den dyker upp på raderna 2-5 och ersätter alla symboler förutom fiskaren och ovan nämnda pengasymbol. Med wildsymbolen kan vinstkombinationer bindas ihop då den går att kombinera med samtliga symboler.

Free spin

Som scatter har vi en fisk som hugger efter en krok. Får du tre eller fler scattersymboler aktiveras free spins. Beroende på hur många scatters du får kan antalet free spins bli mellan 10-25. Under free spins samlar fiskarsymbolerna upp värdet från pengasymbolerna.

Omskakning

När en vinstkombination uppdagar sig försvinner berörda symboler från spelfältet. Symbolerna ersätts av nya symboler som i så fall kan bilda nya kombinationer och resultera i fler vinster. Det kallas för omskakning och fortsätter fram till att inga fler vinstkombinationer går att finna.

Big Bass Bonanza MEGAWAYS Sammanfattning

Big Bass Bonanza MEGAWAYS är ytterligare en slot i en redan uppskattad serie. Med 46 6 56 vinstvägar får äventyret ytterligare en dimension. I övrigt är temat till stor del unikt och dessutom väldigt välgjort. Navigeringen under spelet sker utan några problem och det finns funktioner som underlättar spelupplevelsen.

Utöver att styra insatsnivåerna går det att sätta igång autospin som innebär att spelet sköter sig själv utifrån en insatsnivå och ett antal som du väljer. Du kan även förflytta äventyret till en mobil enhet och fortsätta fiskeresan var du än befinner dig.

Upptäck mer

Big Bass Bonanza MEGAWAYS är en av många välsvarvade Slots i kategorin. MEGAWAYS innebär helt enkelt att det finns mängder av olika sätt att vinna på. Hos oss på expekt kan du via kategorier och sökfunktioner hitta den slot som faller just dig i smaken.

FAQ

Vilka har lanserat Big Bass Bonanza MEGAWAYS?

Det är Reel Kingdom som i nära samarbete med Pragmatic Play har lanserat slotten.

Hur många hjul har Big Bass Bonanza MEGAWAYS?

Big Bass Bonanza MEGAWAYS spelas över sex hjul med 4-6 rader.

Vad är maxvinsten i Big Bass Bonanza MEGAWAYS?

4 000x insatsen


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.