Big Bass Christmas Bash
Pragmatic Play

Big Bass Christmas Bash

Big Bass Christmas Bash - en överblick


SpelleverantörReel Kingdom
LanseringsdatumNovember 2023
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader10
Free spinsJa

Om Big Bass Christmas Bash

Speltillverkaren Reel Kingdom ser till att leverera ännu ett speläventyr som kretsar kring en fisketur. I Big Bass Christmas Bash ser man till att ge spelet ett juligt tema, med tomten som en del av berättelsen.

Spelarens uppgift är att göra hål i den förfrysta sjön och därefter fiska upp diverse objekt som kan generera vinster. Big Bass Christmas Bash slots har free spins, multiplikatorer och bonusköp som kan hjälpa en på vägen.

Spelfunktioner

Big Bass Christmas Bash spelas över fem hjul och tre rader som i sin tur innehåller tio vinstlinjer. Formatet gör att det är enkelt att lära sig vilka olika kombinationer som genererar vinst.

Bland spelets mer betydande funktioner finns free spins och multiplikatorer. För att aktivera respektive funktion gäller det att samla specialsymboler. Scatters används för att aktivera free spins i Big Bass Christmas Bash slot.

Du kan spela Big Bass Christmas Bash genom att välja en insats i spelplanens nederkant. Det finns även en funktion för autospel som man kan använda om det passar en.

Symboler

Allt som allt finns det tio betalande symboler i Big Bass Christmas Bash. Dessa har olika värden. Vinsttabellen börjar med kortsymboler från 10 till A, som betalar upp till 10x insatsen vid vinst.

Därefter följer för spelet mer specifika symboler som fiskar, fiskespö och en bulldozer som tomten glider fram på. Den sistnämnda är den högst betalande symbolen i basspelet med vinst på upp till 200x insatsen.

Likt i spelseriens övriga spelautomater finns det en fisksymbol som kan ge ett slumpmässigt värde, upp till 5 000x. Spelets Wild och Scatter innehåller inga egna vinster, men kan ingå i andra kombinationer samt aktivera free spins.

  • Bulldozer – 200
  • Fiskespö – 100
  • Fluga – 50
  • Fiskelåda – 50
  • Fisk – 20
  • A – 10
  • K – 10
  • Q – 5
  • J – 5
  • 10 – 5

Vinstkombinationer

För en vinst i Big Bass Christmas Bash gäller det att få tre symboler av samma sort i en kombination. Till din hjälp har du tio vinstlinjer som alla börjar på hjulet längst till vänster på spelplanen.

Hur stor en vinst blir avgörs utifrån myntvinsten och insatsen för varje spin. I Big Bass Christmas Bash går det att vinna upp till 5 000x insatsen. Detta är en slot med hög volatilitet.

Bonusspel

För att trigga funktionen för free spins i Big Bass Christmas Bash ska du samla minst tre Scatters. Symbolen kan dyka upp på alla hjul och består av en fisk som hugger efter en fiskekrok.

I det här läget får du minst tio free spins. Om det är möjligt för Scatter-symbolerna på spelplanen att flyttas ner en position utan att lämna hjulen aktiveras ett respin. En fiskekrok kan slumpmässigt dra upp ett av hjulen och hämta ytterligare en Scatter.

Medan free spins är aktiva finns möjligheten till både fler fiskar och fler fiskare, vilket kan resultera i fler och större vinster.

Sammanfattning av Big Bass Christmas Bash

Reel Kingdom fortsätter att, tillsammans med Pragmatic Play, leverera slots på temat fiske – något som går hem spelarna. Hos nya expekt kan du hitta fler slots från tillverkarna som håller samma höga kvalitet.

Big Bass Christmas Bash är en spelautomat som inbringar julkänsla, både med designen och ljudslingan i bakgrunden. Därtill får man en spelkänsla till följd av olika funktioner som går att aktivera längs med resan.

Upptäck mer

Avdelningen för Slots hos nya expekt innehåller flera spelautomater från Reel Kingdom och bjuder på en fisketur av något slag. Utöver Big Bass Christmas Bash kan du spela Big Bass Bonanza, där isen har smält och spelserien bjuder på en ny design.

FAQ

Vilken speltillverkare ligger bakom Big Bass Christmas Bash?

Reel Kingdom (Pragmatic Play)

Finns det free spins i Big Bass Christmas Bash?

Ja

Vad är maxvinsten i Big Bass Christmas Bash?

5 000x insatsen

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.