Big Christmas Present
Inspired Gaming

Big Christmas Present

Big Christmas Present - en överblick


SpelleverantörInspired Gaming
LanseringsdatumDecember 2021
SpeltypVideo slot
Hjul6
Vinstrader4
Free spinsJa

Om Big Christmas Present

Spela med free spins och bonusspel i Big Christmas Present från Inspired Gaming – en slot hos nya expekt med jultema. Juldekorationer, belysning, ett snövitt landskap och snötäckta frukter är en del av upplevelsen.

Samtidigt som basspelet bjuder in till en uppskattad upplevelse finns det olika funktioner som gör att den här julnatten kan ta oanade vändningar. Big Christmas Present spelas med en potentiell maxvinst på 12 500x insatsen.

Spelfunktioner

Big Christmas Present har, likt ett stort antal andra spelautomater online, sex hjul och fyra rader som utgör spelplanen. Till vänster om spelplanen justerar du din insats innan du sätter i gång ett spin.

Symbolerna på spelplanen ingår i vinstkombinationer och de kan även aktivera funktioner under tiden du spelar. Big Christmas Presents bonus aktiveras genom att samla Scatters, och när det är gjort får du göra ett aktivt val.

Symboler

Basspelet i Big Christmas Present består av elva betalande symboler med olika värden. Lägre betalande symboler utgörs av olika frukter. Klassiska frukter i casinosammanhang, bland annat plommon, körsbär och vattenmeloner, betalar upp till åtta mynt multiplicerat med insatsen.

Det finns bland annat tre olika julgranskulor, som tillhör symbolerna, som är lite mer värda. Högst upp i vinsttabellen är spelets Wild – en julkrans som dels har ett kontantvärde och dels fungerar som en Wild-symbol som ersätter andra betalande symboler.

Julklappen med bonus skrivet över sig fungerar som Scatter men har inget myntvärde som betalas ut. Den används istället för att aktivera free spins.

 • Wild – 250.00 samt ersätter andra symboler
 • Snöflinga – 20.00
 • Röd kula – 15.00
 • Blå kula – 10.00
 • Vit kula – 10.00
 • Vattenmelon – 8.00
 • Plommon – 8.00
 • Körsbär – 5.00
 • Citron – 5.00
 • Apelsin – 5.00
 • Vindruvor – 5.00

Vinstkombinationer

Det gäller att para ihop tre till sex intilliggande symboler för att bilda en vinnande kombination. Till din hjälp i Big Christmas Present har du 50 vinstlinjer. Varje vinstlinje tar sin början på hjulet längst till vänster.

Alla spelrundor spelas med 50 vinstlinjer. Det är den högsta vinsten på en vinstlinje som betalas ut. Det är möjligt att vinna på flera vinstlinjer under ett och samma spin och vinstsumman multipliceras med insatsen.

Bonusspel

Tre eller fler bonusscatters aktiverar Big Christmas Present bonus. Du börjar med en Pick me-funktion. Varje val döljer ett antal free spins, mellan ett och fem. När valet är gjort kommer dina free spins att börja.

Under bonusspelet kommer alla Wild-symboler som visas på spelplanen att låsas fast och bli kvar på spelplanen fram till det att dina free spins är förbrukade. Om ett spin resulterar i en vinst på mindre än 20x insatsen kommer antalet kvarvarande free spins inte att minska.

Sammanfattning av Big Christmas Present

Big Christmas Present är ytterligare en spelautomat som anammar julen och sprider julkänsla hos nya expekt. Du hittar Big Christmas Present både om du spelar via webbläsaren och i appen.

Inspired Gaming fångar julstämningen och lägger ner ett par extra funktioner i julklappssäcken. Det är en slot som inte minst gör sig bra under vintersäsongen. Spela Big Christmas Present med en vinstpotential på 12 500x den satsade summan.

Upptäck mer

Fler Slots med jultema går att hitta i utbudet av spelautomater online hos nya expekt. Är du på jakt efter något nytt och fräscht finns sektionen för Nyheter som samlar det senaste som sajten har att erbjuda.

FAQ

Vilken speltillverkare har lanserat Big Christmas Present?

Inspired Gaming

Finns det free spins i Big Christmas Present?

Ja

Kan jag spela Big Christmas Present Slot i mobilen?

Ja

Vad är maxvinsten i Big Christmas Present Slot?

12 500x insatsen

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.