Big Spin Bonus
Inspired Gaming

Big Spin Bonus

Big Spin Bonus – en överblick


SpelleverantörInspired
Lanseringsdatum12.06.2021
SpeltypVideo slot
Hjul6
Vinstrader50
Free spinsJa

Om Big Spin Bonus

‏‏‎Big Spin Bonus är en slot från Inspired Gaming som tar dig tillbaka till grunderna, åtminstone vad gäller spelets tema. Klassiska fruktsymboler i kombination med ett par andra välkända symboler gör tillsammans med moderna funktioner och finesser att det blir en riktigt trevlig spelupplevelse.

Särskilda funktioner som du stöter på under spelets gång består av wilds och scatters som i sin tur kan aktivera bonusrundor. Det finns 50 olika vinstrader att förlita sig på och med flera symboler av lite högre värde kan det bli väldigt spännande under tiden som spelet pågår. Spelets maximala vinstgräns på 100x insatsen gör att det finns en bred variabel i hur stora vinster som kan delas ut.

Spelfunktioner

Big Spin Bonus ser till att hålla spelaren aktiv och gör att man håller utkik efter särskilda symboler. Nedan går vi igenom vilka symboler som ser till att pulsen ökar och vad kombinationer av dessa kan resultera i.

Wildsymbol

Wildsymbolen behöver du inte leta länge efter. Den består helt enkelt av en fyrkantig ruta med ordet wild skrivet med stora bokstäver. Dess funktioner aktiveras när du får tre eller fler wildsymboler i en och samma vinstlinje. Optimalt är om du får sex till antalet som under en vanlig spelrunda betalar 250x insatsen.

Scatter

Scatter är den symbol som bjuder in till en bonusrunda. Den består av tre guldpläterade stjärnor med ordet bonus skrivet nedtill och går inte att ta miste på. När du får tre eller fler av denna symbol triggar detta Big Spin Bonus, som är bonusrundan för denna slot.

Big Spin Bonus

Big Spin Bonus är både namnet på spelet samt på bonusspelet, som i vanlig ordning är det man vill få tillgång till. Du väljer en av spelplanens alla scatters, det vill säga symboler med stjärnor, där det bakom symbolen gömmer sig en siffra mellan 1-5. Siffran symboliserar antalet Big Spins som du får ta del av.

Under tiden som Big Spins används sparas alla wildsymboler och låses in till dess att bonusrundan är över vilket i sin tur kan resultera i höga vinster.

Big Spin Bonus Sammanfattning

Även om temat på Big Spin Bonus slot är ett klassiskt sådant får man aldrig känslan av att det är en utdaterad upplevelse. Big Spin Bonus ser istället till att hålla det enkelt för spelaren samtidigt som funktionerna som är nämnda ovan ser till att hålla spänningen vid liv och spelaren aktiv.

Big Spin Bonus är en slot som är enkel att förstå sig på samt att bemästra. Speltillverkaren Inspired Gaming tillverkar stilrena och högkvalitativa slots på löpande band och gör här inget undantag. Det är en fräsch slot som fokuserar på en användarvänlig upplevelse och ger spelaren en behaglig resa.

Upptäck mer

Big Spin Bonus slot är bara en av många härliga Slots som du kan hitta hos expekt Casino. Utbudet är brett och högkvalitativt och skulle du vilja testa på något annat än spelautomater finns det en uppsjö av sektioner att klicka in på.

Nya expekt bjuder på ett utbud av Sport och tillhörande odds som täcker in alla sporter, ligor och turneringar. Oavsett om du söker spel på internationella stormatcher i fotbollens värld eller marknader från lägre divisioner på andra sidan jorden hittar du det hos expekt.

FAQ

Vilken speltillverkare står bakom Big Spin Bonus?

Inspired Gaming.

Vad är maxvinsten i Big Spin Bonus?

5 000x insatsen.

Vilken volatilitet har Big Spin Bonus?

Volatiliteten för Big Spin Bonus är medium.

Hur många vinstlinjer finns det?

Big Spin Bonus har totalt 50 vinstlinjer.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.