Bigger Bass Blizzard - Christmas Catch
Pragmatic Play

Bigger Bass Blizzard - Christmas Catch

Bigger Bass Blizzard - Christmas Catch - en överblick


SpelleverantörReel Kingdom
LanseringsdatumNovember 2022
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader12
Free spinsJa

Om Bigger Bass Blizzard - Christmas Catch

Utbudet av slots på temat fiske hos nya expekt har blivit ännu större. I Bigger Bass Blizzard - Christmas Catch får du ta på dig vinterjackan, mössa och vantar för att stå ut med den kyliga väderlek som denna slot utspelar sig i.

Bigger Bass Blizzard - Christmas Catch är en spelautomat från Reel Kingdom som innehåller julmusik, snöskotrar, flöten och annat som hör en fisketur på vintern till. Under vattenytan döljer sig free spins, multiplikatorer och en potentiell maxvinst på 4 000x insatsen.

Spelfunktioner

Spelplanen i Bigger Bass Blizzard - Christmas Catch består av fem hjul och fyra rader. Totalt finns det tolv vinstlinjer att förlita sig på som går från vänster till höger på spelplanen.

Spela Bigger Bass Blizzard - Christmas Catch genom att välja en passande insats nedanför spelplanen. Du kan även kontrollera ljudet, läsa mer om spelets vinsttabell samt aktivera funktionen för autospel.

Likt andra spelautomater i Big Bass-serien har Bigger Bass Blizzard - Christmas Catch flera funktioner som kan aktiveras med olika symboler.

Symboler

Allt som allt finns det tio betalande symboler i Bigger Bass Blizzard - Christmas Catch. Det börjar med klassiska kortsymboler – från 10 till A – som är spelets lägre värderade symboler.

Därefter finns samlingen med fiskar, fiskelådan, flötet, fiskespöet samt den fiskande herren på snöskotern. Spelet har även en Wild-symbol som utgörs av fiskaren som håller upp en fångst.

Fiskarna agerar pengasymbol och får ett slumpmässigt värde inför varje spin, upp till 4 000x insatsen!

Varken spelets Wild eller Scatter har ett kontantvärde, utan används istället för att bilda vinstkombinationer och för att aktivera free spins.

  • Fiskare på snöskoter – 240
  • Fiskespö – 120
  • Flöte – 60
  • Fiskelåda – 60
  • Fiskar – slumpmässigt värde
  • A – 12
  • K – 12
  • Q – 12
  • J – 12
  • 10 – 12

Vinstkombinationer

Bigger Bass Blizzard - Christmas Catch slot består av tolv vinstlinjer. En vinstkombination måste börja på hjulet längst till vänster och behöver innehålla minst tre symboler av samma sort på intilliggande hjul.

Maxvinsten i Bigger Bass Blizzard - Christmas Catch är 4 000x insatsen. Det är en slot med hög volatilitet, vilket innebär högre vinster men att de kommer mer sällan.

Vinsten avgörs utifrån själva myntvinsten, som multipliceras med din insats. Om du aktiverar free spins samlas vinsterna ihop och betalas ut när funktionen är över.

Bonusspel

Spelets Scatter – fisken som tar en tur upp i luften – används för att aktivera bonusspelet. Tre eller fler Scatters aktiverar free spins, minst tio till antalet. Under tiden används Wild-symbolen för att samla in alla pengasymbolermed slumpmässiga värden.

Var fjärde Wild-symbol som samlas in aktiverar en ny runda av free spins, med tio nya free spins. Under hela funktionen fungerar fiskarna som en multiplikator och kan multiplicera vinsten upp till 4 000x insatsen.

Sammanfattning av Bigger Bass Blizzard - Christmas Catch

Pragmatic Play och Reel Kingdom har för vana att ta fram slots som tar spelaren ut på en fisketur. Bigger Bass Blizzard - Christmas Catch ger en julkänsla till spelaren genom både design och ljud.

Funktioner som free spins och slumpmässiga multiplikatorer är ett signum för Big Bass-serien och Bigger Bass Blizzard - Christmas Catch är inget undantag. Spela med bonusspel och vinstchanser på upp till 4 000x insatsen.

Upptäck mer

Utforska vårt Casino för att hitta fler Slots med fiskar. I Big Bass Bonanza är du på jakt efter stora fångster i ett något mer behagligt klimat. Klicka in på sektionen för Jackpotspel om du vill spela Slots med chans på extra stora vinster.

FAQ

Vilken speltillverkare ligger bakom Bigger Bass Blizzard - Christmas Catch?

Reel Kingdom (Pragmatic Play).

Vilken volatilitet har Bigger Bass Blizzard - Christmas Catch?

Hög.

Vad är maxvinsten i Bigger Bass Blizzard - Christmas Catch?

4 000x insatsen.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.