Bigger Bass Bonanza
Pragmatic Play

Bigger Bass Bonanza

Bigger bass bonanza – en överblick


SpelleverantörPragmatic Play
Lanseringsdatum16.09.2021
SpeltypVideo slot
Hjul5
Vinstrader12
Free spinsJa

Om Bigger bass bonanza

‏‏‎Ta på dig kläder efter väder, rengör fiskedragen och plocka fram ditt fiskespö. Bigger Bass Bonanza tar oss med på ett äventyr där en fisketur står på schemat. Från Pragmatic Play kommer en slot som har blivit populär bland spelarna, inte minst på grund av temat som lockar fiskefantasterna.

‏‏‎Samtidigt som spelets tema andas fiske både i bakgrund, spelplan och symboler ser Bigger Bass Bonanza till att höja spelupplevelsen med diverse funktioner. Det är i grunden en video slot med fem hjul och tolv vinstrader vilket du säkerligen har stött på tidigare.

‏‏‎Just funktionerna är det som har gett Bigger Bass Bonanza en extra krydda och som har gjort denna slot till en av Pragmatic Plays mer populära sådana. Vi ska kika vidare på vilka funktioner som finns och vad dessa har att erbjuda dig spelarna.

Bigger Bass Bonanza Funktioner

‏‏Bigger Bass Bonanza är en slot med hög volatilitet vilket som bekant innebär att chanserna på extra stora vinster är högre. För att det ska bli möjligt gäller det att man prickar in och kombinerar några av specialsymbolerna som dyker upp under spelets gång.

Free spins

Symbolen för scatter är en fisk som hugger efter en krok, något du vill se i spelet. Får du tre eller flera i en kombination aktiverar du free spins. Beroende på antalet scatters får du olika många free spins.

När dina free spins pågår samlar wildsymbolen in pengar från pengasymbolen, som känns igen på att den innehåller flera fiskar, på spelplanen. Wildsymbolen samlar i sin tur även in ytterligare wildsymboler och för var fjärde symbol aktiveras en multiplikator.

Multiplikator

Med en multiplikator kan den totala vinstsumman snabbt stiga. När wildsymbolen samlar in ytterligare wildsymboler innebär det först att du får 2x den totala vinstsumman, sedermera 3x och slutligen 10x vid en tredje aktivering. Totalt kan det resultera i det maximala vinstbeloppet på 4 000x insatsen.

Bigger Bass Bonanza Sammanfattning

‏‏‎Bigger Bass Bonanza har vunnit mycket på sitt härliga tema och design som blandar in lekfullhet på ett charmigt sätt. Temat i sig är dessutom ganska unikt och ingenting vi har sett särskilt ofta. Det gör också att spelupplevelsen i sig får extra dragningskraft i att den inte liknar någonting annat.

‏‏‎Du kommer snabbt igång med att spela Bigger Bass Bonanza och lär dig spelreglerna. 5x4 hjul är ett sedvanligt upplägg och med tolv vinstlinjer kan vinster dyka upp i flera olika kombinationer på spelplanen.

‏‏‎Dess charmiga men ändå enkla design gör Bigger Bass Bonanza till en slot som du med fördel kan spela på mobila enheter. Samtidigt som du inte tappar någonting i kvalité i det mindre formatet innebär det också att du kan ta del av äventyret när du är på språng.

Upptäck mer

‏‏För den som vill koppla av efter fisketuren finns det gott om utrymme att göra det på expekt. Här samlar vi bland annat branschens Klassiska Bordsspel både i ett mer sedvanligt format men också i ett modernt sådant. Klickar du in på expekt Live Casino hittar du spel som Baccarat, Roulette, Blackjack och många fler. Samtliga är utrustade med riktiga dealers som både agerar och interagerar med spelarna och höjer spelkänslan till max!

FAQ

Vilka är skaparna bakom Bigger Bass Bonanza?

Det är speltillverkaren Pragmatic Play som lanserade Bigger Bass Bonanza 2021

Vad är maxvinsten i Bigger Bass Bonanza?

Totalt kan du vinna 4 000x insatsen

Hur är spelplanen utformad?

Du spelar på 5x4 hjul med tolv vinstrader till ditt förfogande

Kan man spela Bigger Bass Bonanza på mobila enheter?

Du kan njuta av fisketuren både på mobil och surfplatta


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.