ExpektJackpot
18 222 905,86 kr
Blueprint

Bison Bonanza

Bison Bonanza – en överblick


SpelleverantörBlueprint
Lanseringsdatum21.04.2022
SpeltypVideo Slot
Hjul6
VinstraderBetalar vart som helst
Free spinsJa

Om Bison Bonanza

Är du trött på ett spel som bygger på vinstlinjer? Prova då denna slot som tar dig raka vägen in i Grand Canyon bland stupande klippor och uttorkade vattendrag! De sex hjulen med dess speciella betalningssystem myllrar av vinster då de inte begränsas av de vanliga vinstlinjer som vanliga spelautomater brukar inneha.

Istället beror Bison Bonanza på ett kaskadsystem som betalar ut vinsterna. Detta betyder att det blir en rafflande spelupplevelse och det kan bli en kaskad av vinster per runda om man har tur. Det här kan låga avancerat men nedan går vi igenom det lite speciella system, samt hur man spelar och vad man ska tänka på medans man satsar sina pengar. Det har dock en sak gemensamt med vanliga slotspel, det är väldigt spännande!

Bison Bonanza Funktioner

Spelet är förstås fullsmockat av funktioner för att göra spelet så roligt som möjligt. Det är framförallt en kaskadmekanism som ger spelet sin speciella karaktär, men integrerat i spelet finns även en bonusrunda som är baserat på free spins. Hjulets rörelser får hela dalen att eka när hjulet snurrar loss!

Symboler

Det finns två olika typer av symboler i spelet. De symbolerna som följer kortlekens valörer, alltså spader, hjärter, ruter och klöver är lågbetalande. I tillägg till dessa finns det också djur i form av en björn, örn, varg och lo som är högbetalande. Den mest värdefulla symbolen är bison så håll utkik efter den. Den ger dig bäst chans att vinna stort!

Fallande symboler

Det här spelet har inga vanliga vinstlinjer. Istället har spelet en kaskadmekanism som ger vinster. Detta betyder att om man får åtta eller fler symboler av samma sort någonstans på hjulen får man en vinst, oberoende vinstmönster på symbolerna. Vinstsymbolerna summeras och avlägsnas sen från hjulen och ersätts av nya symboler. På så viss har man chans att vinna flera gånger på samma runda.

Bonusrunda

I spelet finns det en bonusrunda integrerad. Den triggas av att du får fyra stycken eller fler scattersymboler. De ser ut som en gyllene bison. Det är här du har chansen att dra in de stora vinsterna i spelet! Du får flera free spins samtidigt som dina vinster kan få en multiplikator inom ett visst spann. Se tabell nedan för att se vilka kombinationer du man få:

  • 5 free spins med en multiplikator mellan x8 och x500
  • 8 free spins med en multiplikator mellan x4 och x200
  • 12 free spins med en multiplikator mellan x2 och x100
  • Samt Mystery Choice som ger en kombination av ovanstående

Multiplikatorerna samlas under en hel runda och räknas sedan ihop med ditt vinstbelopp. Om du har tur får du flera vinster och flera multiplikatorer. Då kan det ge dig riktigt stora vinster. Så häll tummarna för att bonusrundan triggas så ofta som möjligt!

Bison Bonanza Sammanfattning

Det här är en spelautomat för dig som har tröttnat på det standardiserade spelupplägget med vinstlinjer. I denna slot med kaskadvinster får man mycket action och spänning vilket gör att man aldrig tröttnar. Speltypen genererar hög volatilitet vilket gör spelet ännu mer händelserikt. Dessutom är spelet snyggt gjort med en välskapt estestik och en vacker bakgrundsmusik.

Även funktionerna i spelet är skicklig avvägda mot själva grundspelet. Man känner varken att det blir för mycket eller för lite helt enkelt. Blueprint har levererat ännu en kanonslot i Bison Bonanza!

Upptäck mer

Expekt har också mycket mer att erbjuda. På vår hemsida kan du hitta både Jackpotspel i olika varianter, men också många fler slots. Vi erbjuder också Live Casino så som Blackjack, Baccarat eller Roulette om det passar just ditt spelande bättre. Och glöm inte att samtliga av våra spel går att spela i mobilen eller på en läsplatta. Så du kan spela vart du vill, när du vill!

‎FAQ

Vilken maxvinst finns i Bison Bonanza?

Som mest kan du vinna 10 000x insatsen.

Vilken speltillverkare står bakom Bison Bonanza?

Blueprint har gjort spelet.

Hur många vinstrader finns det?

Det finns inga vinstrader. Så länge du får ett visst antal symboler på hjulen samtidigt så vinner du.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Swish
Trustly
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av Expekt Nordics Ltd, ett bolag registrerat i Malta under organisationsnummer C86968 och registrerad adress Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta, med telefonnummer +46 8 124 11 401 och e-postadress: kundservice@expekt.se

Expekt Nordics Ltd har tilldelats licens i Sverige av Spelinspektionen för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning under licensärende 18Li7388 och är giltig till den 31 december 2023. Spelinspektionen är den ansvariga licens- och tillsynsmyndighet av alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige. Mer information finns på www.spelinspektionen.se.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spelberoende medföra många gånger sociala, hälsomässiga och ekonomiska problem för individen och dess närstående. Spela ansvarsfullt. Om du eller någon du känner är spelberoende och vill ha hjälp, ring Stödlinjen: 020 81 91 00

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.