Bonanza
Big Time Gaming

Bonanza

Bonanza - en överblick


SpelleverantörBig Time Gaming
Lanseringsdatum07.12.2016
SpeltypVideoslot
Hjul6
Vinstrader117 649
Free SpinsJa

Om Bonanza

Gör dig redo för att gräva virtuellt guld! Det är guldgrävartema för hela slanten som gäller i Bonanza Slot från Big Time Gaming. I ett naturskönt rike med vackra små trähus och en grönskande omgivning finns det en gruva som innehåller ädelstenar och guldtackor av olika slag.

Big Time Gaming levererar 117 649 möjliga vinstkombinationer i Bonanza. Dessa finns på en spelplan som består av sex hjul och fyra rader, samt en extra rad längst upp i bild. Bonanza Slot innehåller en högsta möjliga vinst på 10 000x insatsen och Jackpottar som går att vinna med rätt kombinationer av symboler.

Hos nya expekt är Bonanza Slot, som lanserades i december 2016, ett uppskattat Casinospel som dessutom passar för spel såväl via din dator som i mobiltelefoner och surfplattor. Ta med dig äventyret var du än befinner dig.

Spelfunktioner

Bonanzas popularitet baseras bland annat på utbudet av funktioner som spelaren kan stöta på under resan ner under jorden. Chans på free spins, vinstmultiplikatorer och andra händelser gör att det aldrig blir tråkigt.

Om du har spelat spelautomater online tidigare har Bonanza Slot en mekanism som du säkerligen kommer att känna igen. Det är sex hjul och fyra ursprungliga rader. Längst upp finns en extra rad som består av fyra vagnar, som kan bidra till vinstkombinationer. Den extra raden finns på hjul två, tre, fyra och fem.

Med pilarna till höger i bild, i höjd med det rinnande vattnet, ställer du in insatsen för ditt nästa spin. Bonanza har en funktion för autospel som du kan använda när du känner dig bekväm med det.

Symboler

Bonanza Slot består av symboler som ger kontantvinster under grundspelet och symboler med olika funktioner. I den sistnämnda kategorin finns en scattersymbol, vilken består av guldtackor som genererar free spins, wildsymboler som ersätter alla andra symboler förutom just scattersymbolen och ytterligare en scattersymbol för extra free spins.

Symbolerna som resulterar i kontantvinster börjar med 9, 10, J, Q, K och A innan det går över till spelets högre betalande symboler. Det är här som du får bekanta dig med spelets olika ädelstenar. Tabellen visar den högsta vinsten för varje symbol, vid sex symboler i en kombination.

  • Lila ädelsten - 50
  • Röd ädelsten - 7.5
  • Blå ädelsten - 2
  • Grön ädelsten - 2
  • A - 1.75
  • K - 1.75
  • Q - 1
  • J - 1
  • 10 - 0.9
  • 9 - 0.8

Vinstkombinationer

Vinstkombinationerna i Bonanza består av tre eller fler symboler. Vinstraderna sträcker sig från vänster till höger. Det gäller att symbolerna ligger intill varandra för att generera en vinst. Utdelningarna för en kombination multipliceras med insatsen.

Hur stor vinsten blir baseras på vilken symbol som har landat, hur många de är och insatsen för spelet. Vinstkombinationer kan få ytterligare effekt om det är en symbol som aktiverar någon av spelets funktioner.

Bonusspel

I Bonanza gäller det att försöka aktivera free spins. Med hjälp av betalande symboler, ytterligare scattersymboler, wildsymboler och en vinstmultiplikator går det att komma åt den högsta möjliga vinsten på 10 000x insatsen.

Samla fyra scattersymboler, som i Bonanza representeras av en guldtacka, för att aktivera tolv free spins. Eventuella extra scattersymboler aktiverar fem extra free spins. Varje gång någon typ av händelse inträffar ökar vinstmultiplikatorn. Det finns en scattersymbol som endast finns i spelets fyra vagnar. Här kan du samla ytterligare free spins.

Bonanza Sammanfattning

Du kommer snabbt att upptäcka att Bonanza Slot är ett välgjort äventyr som utöver ett fulländat tema och en design av hög kvalité har en spelmekanism som sticker ut. Utöver den ordinarie spelplanen finns det fyra vagnar som gör att underhållningen håller sig vid liv hela tiden.

Bonanza Slot passar den som vill ha ett stabilt basspel och chans på en samling funktioner som bidrar med det lilla extra. Big Time Gaming ser till att du kan spela Bonanza även i ett komprimerat format på dina mobila enheter, utan att tappa någonting av spelkänslan.

Upptäck mer

Spela också på Sport hos nya expekt. Vi bjuder på ett utbud som gör att du inte saknar någonting i oddsväg. Oavsett om det är fotboll från några av världens största ligor eller turneringar och tävlingar i mindre sporter finns det odds hos nya expekt, både före och under match.

FAQ

Kan man vinna free spins i Bonanza?

Ja, minst fyra guldtackor aktiverar free spins i Bonanza slot.

Finns det en Jackpott i Bonanza Slot?

Ja, Bonanza Slot har chans på tre progressiva Jackpottar, nämligen Mini, Major och Mega.

Vilka övriga spel från Big Time Gaming finns hos nya expekt?

Hos nya expekt kan du bland annat spela Cyberslot MEGACLUSTERS, KingMaker och Holy Diver.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.