Buffalo Toro
ELK

Buffalo Toro

Buffalo Toro – en överblick


SpelleverantörELK Studios
Lanseringsdatum28.08.2022
SpeltypVideo Slot
Hjul6
Vinstrader4096
Free spinsJa

Om Buffalo Toro

Buffalo Toro är sloten som tar dig raka vägen in i vilda västerns centrum. Elk studios har tagit fram en vackert dekorerad spelautomat, fyllt med ylande vargar, majestätiska örnar och stora bisontjurar. I takt med att hjulen snurrar skymtar vi också galna wilds som hjälper dig mot vägen till de 4096 vinstlinjerna.

‎Om du är ett fan av en vilda västern-miljö där den amerikanska urbefolkningen står i ständig kamp mot cowboys är det här rätt slot för dig. Vi utmanas ständigt av farliga hot och utmaningar på vår väg att hitta det nergrävda guldet. Här kommer en recension om hur spelet är uppbyggt.

Buffalo Toro Funktioner

‎Spelet är fullpackat med olika funktioner för att öka chanserna till vinst samtidigt som du upplever ett roligt spel. Det finns givetvis free spins, men också flertalet olika wilds som hjälper dig att hitta vinstlinjerna när de vanliga symbolerna inte riktigt räcker till.

Symboler

‎De vanliga lågbetalande symbolerna består utav bokstäver. Men det finns också betalande symboler av hög valör i form av djur. Det finns allt från vargar, örnar, bison, pumor och till med björnar. I tillägg till dessa finns det också specialsymboler som kan landa på hjulen. Det är dessa som du ska hålla utkik efter, för det är de som triggar de riktigt stora vinsterna.

Walking Wild

‎Det finns en vandrande wild som kan landa vart som helst på hjulen. Den liknar en hövding och har en speciell funktion i spelet. Han tar nämligen ett steg till vänster varje gång du snurrar hjulen, tills han till sist får hoppa av efter han anlänt till sista hjulet. Skulle du landa en matador samtidigt som du du befinner i detta läge kommer hövdingen direkt söka upp matadoren och lämna wilds i hans fotspår.

Matador Repin

‎Matadoren kan inte bara aktivera funktioner tillsammans med hövdingsymbolen. Om man landar två stycken eller fler matadorer på hjulen triggas Matador Respin. Då kommer du få fler respins så länge det landar matadorer någonstans på hjulen så länge detta läge är aktiverat.

Bonusspel

‎Om du landar tre eller fler bonussymboler triggas bonusrundan. Då kan du vinna upp till 20 free spins, och fortsätta få fler free spins medans du fortfarande är kvar i bonusrundan. Medans du är i bonusrundan kan du landa superbonussymboler, dessa kan uppgradera djuren på hjulen tills de bara består av bison. Detta kommer givetvis leda till ännu fler vinster.

‎Men håll i din bison, det kommer mer. Skulle en bonusrunda triggas och en av de tre bonussymbolerna är av superkvalité tillkommer det ännu fler funktioner i bonusrundan. Då tillkommer även ett extra hjul per supersymbol som triggade bonusrundan. Och glöm inte, bonusrundan kan fyllas på med fler free spins hela tiden.

Buffalo Toro Sammanfattning

‎Det här en spelautomat med hög volatilitet och med hög spänning. Det gjort för dig som gillar när det går undan och gillar en slot som bärs upp av sina funktioner. För det gör verkligen Buffalo Toro. Med mängder av vridningar och vändningar på funktionerna har man gjort så att man alltid upptäcker något nytt i spelet. Det i kombination med mängden vinstlinjer händer det alltid något medans man spelar.

Upptäck mer

‎Är du intresserad av andra slots? Tveka inte att gå på vår hemsida för fler Slots och kolla in det senaste utbudet. Vi har även annan underhållning om du är sugen på något annat. Vi har både Sport och Live Casino ifall du hellre vill spela mot andra eller på liveevent. Och glöm inte, samtliga av våra sidor är mobilanpassade!

FAQ

Finns det free spins i Buffalo Toro?

Ja, det finns en bonusrunda som är byggd på free spins.

Hur många vinstlinjer finns det totalt i Buffalo Toro?

Det finns 4 096 vinstlinjer.

Vilka är det som har skapat Buffalo Toro?

Det är Push Gaming som har designat och skapat spelet.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.