Buggin
ELK

Buggin

Buggin - en överblick


SpelleverantörELK Studios
LanseringsdatumFebruari 2024
SpeltypVideoslot
Hjul7
VinstraderBetalar i kluster
Free spinsJa

Om Buggin

ELK Studios har för vana att producera grafiskt välgjorda slots som ger spelaren ett unikt tema. Buggin slot är inget undantag och du bjuds på ett äventyr med vackra färger och rytmisk musik.

Buggin har vinstutbetalningar i kluster vilket innebär att det inte finns några vinstlinjer som du behöver förhålla dig till. Du kan samla symboler som genererar myntvinster men också symboler som aktiverar olika funktioner. Buggin lanserades i februari 2024.

Spelfunktioner

Du spelar Buggin hos nya expekt med sju hjul och lika många rader. Vinnande kombinationer bildas genom kluster där det enda kravet är att symbolerna ligger intill varandra.

Med hjälp av funktionen för lavinvinster kan flera vinnande kombinationer bildas under samma spin. Du startar varje spin genom att välja en insats nere till vänster och klickar sedan på den stora symbolen till höger om spelplanen.

Buggin består av både Wilds och andra bonussymboler som du använder för att aktivera olika funktioner. Du kan bland annat spela med free spins, en funktion som tar dig närmare maxvinsten på 10 000x insatsen.

Symboler

Buggin består av åtta betalande symboler. Den röda nyckelpigan är högst betalande och följs av en snigel, spindel och gräshoppa. Om du aktiverar bonusfunktioner i Buggin kommer du att kunna bekanta dig med en rad andra symboler.

Wild-symbolen kommer i flera olika skepnader och har olika funktioner. Feature Wilds, Wild Redrops, Wild Generering, Wild Merge och förgyllda Wilds spelar alla sin roll.

 • Nyckelpiga – 1 000x
 • Snigel – 500x
 • Spindel – 250x
 • Gräshoppa – 200x
 • Svamp – 30x
 • Hallon – 25x
 • Blåbär – 20x
 • Löv – 15x

Vinstkombinationer

Om du har spelat spelautomater med klustervinster tidigare vet du vad som gäller. I Buggin slot gäller det att samla så många intilliggande symboler som möjligt. Det spelar ingen roll på vilket hjul eller vilken rad symbolerna befinner sig på. Minst fem symboler i en kombination betalar ut.

Lavinvinster gör att alla symboler som ingår i en vinnande kombination faller bort från spelplanen. Nya symboler tar plats och kan bilda nya vinnande kombinationer under samma spin och för samma insats.

Bonusspel

Buggin består av både ett bonusspel och ett superbonusspel. Få tre bonussymboler för att trigga sju free spins, en funktion som kan aktiveras på nytt med fler bonussymboler. Superbonusspelet i Buggin aktiveras om du får tre bonussymboler och en superbonussymbol. Även här börjar du med sju free spins.

Det finns fem olika Feature Wilds, som alla har en egen funktion. Dessa kommer i färgerna turkos, rosa, lila, blå och grön.

 • Turkos Wild: Expanderar en betalande symbol till att täcka 2x2 eller 3x3 symboler.
 • Rosa Wild: Adderar sin egen multiplikator till vanliga Wild-symboler.
 • Lila Wild: Ersätter 2–4 betalande symboler med Wilds.
 • Blå Wild: Tar bort den lägst betalande symbolen på spelplanen.
 • Grön Wild: Uppgraderar alla symboler av en slumpmässig sort.

Buggin sammanfattning

Slots som behandlar djurriket är alltid uppskattade hos nya expekt. Buggin tar spelaren ner på miniatyrnivå där insekter står i fokus. Även om nyckelpigan är den stora stjärnan har alla insekter en roll att spela.

Du kan spela Buggin och andra spel i vårt Casino online både via din dator och på mobila enheter. Ladda ner nya expekts app för en upplevelse väl optimerad till din mobiltelefon eller surfplatta.

Upptäck mer

Ta del av Slots som nyligen har tagit plats på sajten under sektionen för Nyheter. Här hittar du det senaste som spelbranschen har att erbjuda.

FAQ

Finns det free spins i Buggin slot?

Ja, det finns två olika bonusspel med free spins i Buggin.

Vilken speltillverkare ligger bakom Buggin?

Det är den svenska speltillverkaren ELK Studios som har lanserat Buggin.

Vad är maxvinsten i Buggin?

Du spelar Buggin med en maxvinst på 10 000x insatsen.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.