Chaos Crew
Hacksaw Gaming

Chaos Crew

Chaos Crew – en överblick


Spelleverantör:Hacksaw Gaming
Lanseringsdatum:24.09.2020
Speltyp:Video slot
Hjul:5
Vinstrader:15
Free spins:Ja

Om Chaos Crew

‎‎Hacksaw Gaming som har lanserat Chaos Crew är inte en av branschens mer välkända speltillverkare. Däremot är man kända för att lansera slots i alla dess former och är inte rädda för att ta ut svängarna. Det ser vi inte minst i Chaos Crew som likt namnet avslöjar är en slot som bjuder in till galenheter.

‎‎Chaos Crews spelas över fem hjul med lika många rader. Det finns 15 vinstrader till antalet i denna video slot. Förutom att det finns ett genomgående tema som bjuder in till galenskap har Chaos Crew slot en maxvinst på 10 000x insatsen som bidrar till att höja pulsen ytterligare.

‎‎Huvudfigurerna i Chaos Crew är en katt som går under namnet Cranky samt en dödskalle. Det är inga figurer för den lättskrämda spelaren då dessa faktiskt är ganska läskiga.

Chaos Crew Funktioner

‎När det kommer till bonusfunktioner i Chaos Crew är det främst free spins som finns att kika på. Vi ska gå närmare in på hur du får ta del av free spins samt vad dessa i sin tur kan resultera i.

Symboler

‎Vi börjar med symbolerna som likt Chaos Crew i övrigt är något speciella. Det börjar med en biljardboll och en dödskalle innan det går över till mer värdefulla symboler i form av ett äppelskrutt, en hjärna och en bläckfiskarm. Därtill finns det en symbol för free spins samt ovan nämnda Crank Cat och hans dödskallevän.

Free Spins

‎För att få free spins krävs det att du får tre eller fler symboler med free spins skrivet. Dina free spins fylls på ifall du får ytterligare symboler under dina free spins. På så sätt kan spelrundan fortgå en längre tid innan samtliga vinster du har samlat på dig vid slutet av spelet betalas ut.

Cranky Cat

‎‎Cranky Cat spelar den stora huvudrollen och fungerar som en multiplikator. Om den kommer i sitt vanliga format är det en multiplikator mellan 2-20. Skulle den episka versionen, som du känner igen i dess svarta och gula bakgrund, dyka upp multipliceras samtliga kolumners och symbolernas värde.

Chaos Crew Sammanfattning

‎Hacksaw Gaming är inte blyga för att ta ut svängarna i sina slottar. Chaos Crew lanserades i september 2020 och blev snabbt en populär slot på den alternativa scenen. Även om free spins är den enda egentliga funktionen under spelets gång gör multiplikatorerna att det blir spännande.

‎‎Om mest går det att vinna 10 000x insatsen och det är en slot med hög volatilitet. Fem hjul med fem rader, såväl som 15 vinstvägar, är relativt vanligt och Chaos Crew gör sig bra som en slot både för nya spelare och mer etablerade spelare.

‎Chaos Crew går även att spela på expekt mobilanpassade webbsajt. Oavsett var du befinner dig kan du surfa in och spela på din mobil eller surfplatta, både med Android och iOS.

Upptäck mer

‎Om du vill undkomma det härliga kaoset för en stund rekommenderar vi ett besök på expekt Sport. Här hittar du spel på sporter av alla dess slag. Oavsett om du söker odds på en internationell stormatch eller en kvalmatch till en tennisturnering på andra sidan jorden har expekt odds på tillställningen.

FAQ

När lanserades Chaos Crew?

Chaos Crew lanserades i september 2020

Hur många vinstvägar finns det i Chaos Crew?

15 vinstvägar finns till antalet.

Vad är maxvinsten i Chaos Crew?

Maxvinsten ligger på 10 000x insatsen.

Finns det free spins?

Chaos Crew har sin främsta funktion i free spins som du kan få när som helst under spelet.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.