Pragmatic Play

Christmas Big Bass Bonanza

Christmas Big Bass Bonanza - en överblick


SpelleverantörReel Kingdom
LanseringsdatumNovember 2021
SpeltypVideo slot
Hjul5
Vinstrader3
Free spinsJa

Om Christmas Big Bass Bonanza

Trotsa vinterkylan och ge dig ut på en fisketur som tar sin början under isen. I Christmas Big Bass Bonanza – en spinoff på Big Bass Bonanza – är det självaste jultomten som bestämmer sig för att testa fiskelyckan. Skruva upp ljudvolymen på din enhet och fånga julkänslan tillsammans med en trallvänlig ljudslinga.

Det är Reel Kingdom i samarbete med Pragmatic Play som ligger bakom Christmas Big Bass Bonanza och mycket går att känna igen från tidigare kreationer.

Spelfunktioner

Inte nog med att Christmas Big Bass Bonanza har fått en egen design, det är också en slot som kommer med ett par nya funktioner. Spelplanen är dock uppbyggd precis som föregångaren med fem hjul och tre rader.

Du använder panelen nedanför spelplanen för att välja din insats. När du börjar bli bekväm med mekaniken i Christmas Big Bass Bonanza kan du, om du vill, aktivera funktionen för autospel.

Den stora bonusfunktionen i Christmas Big Bass Bonanza är free spins – en funktion du kan aktivera genom att samla rätt symboler i en vinnande kombination.

Symboler

Det är lika delar symboler kopplade till fiske som till julen. Faktum är att till och med fiskarna har blivit klädda i passande kläder för det kyliga klimatet. Spelets Scatter, abborren, har till exempel en tomteluva.

Christmas Big Bass Bonanza har tio betalande symboler utöver jultomten, som agerar Wild, och den nämnda abborren. Jultomten ersätter alla andra betalande symboler på spelplanen och bidrar till vinstkombinationer.

Sist men inte minst finns pengasymbolen, som utgörs av en familj fiskar. Vid varje spin tar symbolen ett slumpmässigt värde som sedan kan vinnas om du aktiverar free spins

  • Julgranskula – 400.00
  • Fiskespö – 200.00
  • Släde – 100.00
  • Fiskelåda – 100.00
  • Fiskar – 40.00
  • A – 20.00
  • K – 20.00
  • Q – 20.00
  • J – 20.00
  • 10 – 20.00

Vinstkombinationer

Christmas Big Bass Bonanza har tio vinstlinjer som går från vänster till höger på spelplanen. Din uppgift är att samla symboler, minst tre av varje sort, i en av dessa vinstlinjer för att få en vinnande kombination.

Ju fler symboler av samma sort desto högre vinster. Den högst betalande symbolen är julgranskulan, medan Wild-symbolen och spelets Scatter istället är katalysatorer för spelets funktioner.

Bonusspel

För att aktivera free spins i Christmas Big Bass Bonanza ska du samla tre eller fler Scatters – det vill säga abborren med tomteluva. Tre symboler resulterar i tio free spins, fyra symboler ger 15 free spins och fem symboler genererar 20 free spins.

Under tiden free spins är aktiva samlar Wild-symbolen (jultomten) ihop pengasymboler runt om på spelplanen. Alla Wild-symboler samlas i sin tur ihop till slutet av spelrundan. Var fjärde Wild-symbol aktiverar då ytterligare free spins.

Sammanfattning av Christmas Big Bass Bonanza

Oavsett om det är fiske, casinospel eller julen som ligger i ditt intresse kan Christmas Big Bass Bonanza tänkas vara en spelautomat för dig. Det är en skicklig speltillverkare som ligger bakom spelet, vilket märks i tema, design, funktioner och spelkänsla.

Den maximala vinstsumman i Christmas Big Bass Bonanza är 2 100x insatsen – en summa man skulle kunna närma sig genom att aktivera spelets stora funktion, free spins. Du kan spela Christmas Big Bass Bonanza hos nya expekt via din dator eller på mobila enheter.

Upptäck mer

Fler Slots av samma sort finns att upptäcka hos nya expekt. Om du vill prova spel med jultema kan du kika in under Nyheter. Här tar vi in nya spelautomater för våra spelare att utforska på egen hand.

FAQ

Finns det free spins i Christmas Big Bass Bonanza?

Ja

Kan jag spela Christmas Big Bass Bonanza Slot i mobilen?

Ja

Vad är maxvinsten i Christmas Big Bass Bonanza?

2100x insatsen


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.