Crabbin for Christmas
Blueprint

Crabbin for Christmas

Crabbin for Christmas - en överblick


SpelleverantörBlueprint
LanseringsdatumNovember 2023
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader10
Free spinsJa

Om Crabbin for Christmas

“Crabbin for …”-serien från Blueprint Gaming har fått ett nytt tillskott. I Crabbin for Christmas får spelaren trotsa väderleken och ge sig ut på öppet hav i jultider. Snö, is och skaldjur med tomteluvor utgör delar av upplevelsen i denna videoslot.

Fira jul tillsammans med kräftor och räkor samt flera funktioner som finns att ta del av under spelets gång. Free spins, multiplikatorer och en maxvinst på 2 000x insatsen är en del av Crabbin for Christmas slot.

Spelfunktioner

Crabbin for Christmas slot innehåller fem hjul och tre rader – ett klassiskt format för spelautomater online. När det kommer till att bilda vinstkombinationer finns det tio vinstlinjer till spelarens hjälp.

Med hjälp av olika symboler kan spelaren aktivera bland annat free spins och multiplikatorer. Spelets medelhöga volatilitet gör att vinsterna kommer relativt ofta och är i regel av det lite större slaget.

Spela Crabbin for Christmas hos nya expekt genom att välja en insats nere i det vänstra hörnet och tryck iväg ett spin. Du kan spela både via din dator samt på mobila enheter, antingen via webbläsaren eller i appen.

Symboler

Crabbin for Christmas består av elva utbetalande symboler av både lägre och högre värde. Inte helt oväntat är det tomten som är den stora stjärnan. Han fungerar både som Wild och är också en av spelets högst betalande symboler.

Olika skaldjur kan dyka upp var som helst på spelplanen och har alla samma värde. Därtill finns det bland annat ett ankare, en kräftbur, en pyntad livboj och ett par klassiska kortsymboler.

Wild-symbolen ersätter andra betalande symboler under basspelet för att sedan ta ett eget värde när bonusspelet är aktivt.

 • Tomten – 400
 • Ankare – 400
 • Kräftbur – 200
 • Livboj – 100
 • Hatt – 100
 • Skaldjur – 40
 • A – 20
 • K – 20
 • Q – 10
 • J – 10
 • 10 – 10

Vinstkombinationer

För möjlighet till vinst i Crabbin for Christmas ska du få tre symboler av samma sort på någon av spelets tio vinstlinjer. Varje vinstlinje börjar på hjulet längst till vänster. Symbolerna i kombinationen måste finnas på intilliggande hjul.

Wild-symbolen bidrar till vinster genom att ersätta andra betalande symboler under basspelet och kan ingå i flera olika vinster. Det är den högst betalande kombinationen på en vinstlinje som betalar ut.

Maxvinsten i Crabbin for Christmas är 2 000x insatsen och det är en slot med medium-hög volatilitet.

Bonusspel

Symbolen med fiskebåten fungerar som Scatter i Crabbin for Christmas och aktiverar bonusspelet. Samla minst tre båtar för att aktivera tio eller fler free spins. I detta läge antar tomten ett faktiskt värde.

När free spins är aktiva får alla skaldjur en multiplikator upp till 50x. Tomten används för att samla in symboler med multiplikatorer. Därtill kan tomten uppgradera den lägst betalande kräftan till nästa storlek samt ge ytterligare free spins.

Wild-symbolerna har dessutom en slumpmässig multiplikator som även den är kvar under hela bonusspelet.

Sammanfattning av Crabbin for Christmas

Om man vill fånga julkänslan hos nya expekt är Crabbin for Christmas ett bra alternativ. Utöver ett tema och en design som bjuder på det som hör julen till finns det en passande ljudslinga i bakgrunden.

Crabbin for Christmas passar både nybörjare och mer erfarna spelare som en följd av det enkla upplägget, både vad gäller spelplanen och samtliga funktioner. För en överblick av vinsttabellen och information om diverse funktioner finns det en informationsknapp tillgänglig när du spelar.

Upptäck mer

Upptäck julen direkt i vårt Casino. På sajten finns det fler Slots med jultema innan, under och efter högtiden. Klicka in på utbudet av Nyheter, Populära spel eller det ordinarie utbudet för Slots för att hitta dina favoriter.

FAQ

Vilken speltillverkare ligger bakom Crabbin for Christmas?

Blueprint.

Kan jag spela med free spins i Crabbin for Christmas?

Ja.

Vad är maxvinsten i Crabbin for Christmas?

2 000x insatsen.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.