Dam Beavers
ELK

Dam Beavers

Dam Beavers - en överblick


SpelleverantörELK Studios
LanseringsdatumNovember 2023
SpeltypVideoslot
Hjul5
VinstraderKlustervinster
Free spinsJa

Om Dam Beavers

Dam Beavers är en spelautomat bestående av funktioner som free spins, lavinvinster och en köpfunktion. En lika stor del lantlig som rockig ljudslinga ger upplevelsen en extra dimension. Du kan spela Dam Beavers slot hos nya expeket med en maxvinst på 10 000x insatsen.

Spelfunktioner

ELK Studios placerar Dam Beavers olika spelfunktioner i varsina hörn. Uppe till vänster finns en meny som samlar information om spelets vinsttabell och funktioner. Nere till vänster väljer du din insats och sätter sedan igång nästa spin nere till höger.

Alla vinster i Dam Beavers betalar ut i kluster. Således behöver du inte förlita dig på diverse vinstlinjer, bara på att det finns flera symboler av samma sort som ligger intill varandra.

Dam Beavers Slot har flera funktioner som du får stifta bekantskap med under spelets gång. Du kan bland annat aktivera free spins, samtidigt som varje spelrunda tar slut först när inga fler vinnande kombinationer kan bildas.

Symboler

Jordgubbar, apelsiner, krusbär och blåbär i olika former utgör de betalande symbolerna i basspelet i Dam Beavers. Varje frukt och bär har i sin tur olika värden beroende på hur många symboler som samlas in av samma sort.

Det är upp till bävrarna – varje bäver med en klädsel i samma färg som respektive frukt/bär – att samla in symbolerna och betala ut vinster. Funktionen kallas ‘Beaver Collector’ och är unik för ELK Studios.

Alla symboler som samlas in av bävrarna bidrar till funktionsmätaren, som, när den är full, aktiverar olika funktioner. Mixersymbol, TNT-symbol, fyrverkerisymbol och Wildsymbolen representerar diverse funktioner i Beaver Dam.

Värdena i tabellen nedan är de högsta för varje frukt och bär i basspelet.

  • Jordgubbe – 500
  • Apelsin – 100
  • Krusbär – 75
  • Blåbär – 50

Vinstkombinationer

Vinstutbetalningen i Dam Beavers Slot är unik. Bävrarna spelar en stor roll i det hela. Dessa samlar in alla frukter och bär som är i samma färg som deras utstyrsel. Klustret av symboler måste alltså vara sammanflätade med rätt bäver.

Den röda bävern kan samla in störst vinster under basspelet. Därefter följer den orangea bävern, den gröna bävern och slutligen den blå bävern. Med hjälp av Wildsymboler och andra funktioner kan vinsterna sedan bli högre än symbolernas ursprungliga värde.

En vinstkombination som bildas innebär att berörda symboler plockas bort från spelplanen och ersätts av nya symboler. Dessa kan generera nya vinster under samma spin.

Bonusspel

Om du får tre pajer på spelplanen aktiverar du bonusspelet med free spins. Det börjar med fem free spins som kan bli fler om du samlar in ytterligare pajer.

Genom att rensa golvplankor på spelplanen kan du förflyttas till en ny våning. När du avancerar till nästa våning får du spela på ett större rutnät och med möjlighet till fler vinster. Rensa bort alla golvplankor på den sista våningen för att komma åt maxvinsten i Beaver Dam.

Alla betalande symboler och Wilds som bävrarna samlar in ökar funktionsmätaren som, när den är full, låser upp kort med belöningar.

Dam Beavers sammanfattning

Det är återigen en spelautomat med ett unikt tema som ELK Studios levererar till spelarna hos nya expekt. Man gör det också genom att addera flera olika funktioner som gör att upplevelsen kan ta nya vägar hela tiden.

Spela Beaver Dam hos nya expekt via webbläsaren eller i appen. Du får tillgång till samma spelkänsla och samma vinstmöjligheter oavsett på vilken plattform du spelar.

Upptäck mer

Det finns fler Populära spel i utbudet hos nya expekt. Under kategorin med samma namn hittar du spelautomater på sajten som är extra populära bland spelarna. Du kan också klicka in under Nyheter för att hitta det senaste i utbudet.

FAQ

Hur betalas vinster ut i Dam Beavers?

Vinsterna i Dam Beavers slot betalas ut i kluster.

Vilka funktioner kan jag spela med i Dam Beavers?

Free spins, lavinvinster och olika Wilds finns tillgängliga när du spelar.

Vad är maxvinsten i Dam Beavers?

Dam Beavers har en maxvinst på 10 000x insatsen.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.