Nolimit City

Deadwood

Deadwood– en överblick

Spelleverantör:NoLimit City
Lanseringsdatum:05.05.2020
Speltyp:Video slot
Hjul:5
Vinstrader:576
Free spins:Ja

Om Deadwood

Det är dags att rätta till pistolhölstret och ge dig in i Deadwood, staden i vilda västern som är fylld av rikedomar och skatter. Du får bekanta dig med staden och välkända föremål från tidsperioden, samt ett par karaktärer. Bland annat stadens sheriff, en kvinnlig cowboy och en av urinvånarna.

Deadwood är en förrädisk plats men om du sköter dina kort rätt kan det bli ett riktigt trevligt äventyr. Spelplanen består av fem hjul och 3-4 rader. Utan att vara en MEGAWAYS bjuder Deadwood in till 576 vinstvägar. Vinstvägarna sträcker sig från vänster till höger på spelfältet.

Till detta kommer flera funktioner som ser till att göra det än mer spännande. Det är en slot som spelas med hög volatilitet och med en maxvinst på 13 950x insatsen.

Bakom Deadwood står spelleverantören Nolimit City som lanserade spelautomaten med det uppskattade temat i maj 2020.

Deadwood Funktioner

Även spelets funktioner, så som free spins och andra härliga tillägg, följer temat och ser till att allting binds samman. Nedan förklarar vi hur några av funktionerna i Deadwood ser ut och fungerar.

Symboler

Symbolerna går givetvis även dessa i temats banor. 10-A är sedvanliga symboler och har här fått en ruffig touch för att passa in. Därtill finns en revolver, en flaska med whiskey, ett kassaskåp, en guldklocka och guldklimpar som ordinarie symboler i Deadwood. Tillkommer gör scatters och wilds.

Free spins

Det finns två olika typer av free spins. Den mer vanliga sorten är att du får tre eller fler scatters som i detta fallet är dödskallen från ett djur. När så sker har du möjligheten att göra ett val mellan antingen Hunter Spins eller Gunslinger Spins. Båda alternativen kan resultera i fler spins och dessutom en multiplikator Totalt är det åtta free spins som man tilldelas till en början.

Shoot Out Free spins

Skulle scattersymbolerna kombineras med den sheriffsymbol som finns aktiveras istället Shoot Out free spins, vilket även kan ske under tiden du spelar med ovan nämnda free spins. Samtliga sheriffbrickor som dyker upp under tiden låses fast medan resterande symboler ersätts av wilds.

Deadwood Sammanfattning

Nolimit City fortsätter att producera slots med syftet att vara unika. Utöver av funktioner och tekniska finesser håller en genomgående hög kvalité lägger man stort fokus på temat. Känslan blir närmast likt ett TV-spel och man får verkligen upp ögonen för hela äventyret vilket såklart höjer spelkänslan.

576 olika vinstvägar är högt när det kommer till slot som inte är MEGAWAYS. Det göra att spelaren kan stöta på vinster när man minst anar det, både under det ordinarie spelets gång men även när det är dags för free spins samt Shoot Out free spins.

Tekniken tillåter att Deadwood förflyttas från en dator till spel i mobil och surfplatta med bibehållen kvalité. När du spelar med expekt kan du surfa in på den mobilanpassade webbsajt som finns att tillgå och ta med dig äventyret oavsett var du befinner dig.

Upptäck mer

Får man nog av pistoldueller och affischer med efterlysningar kan man varva ner bland expekt Klassiska Bordsspel. Här spelar du i ditt eget tempo och hittar bland annat Roulette och Blackjack. Känner du dig redo för att spela med en riktig dealer som sällskap finns expekt Live Casino till ditt förfogande.

FAQ

Går det att spela Deadwood i mobilen?

Det går alldeles utmärkt att ta äventyret med sig i mobil eller surfplatta.

Vilka ligger bakom Deadwood?

**
**

Det är speltillverkaren Nolimit City som har lanserat Deadwood.

Vad är maxvinsten i Deadwood?

13 950x insatsen


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Swish
Trustly
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av Expekt Nordics Ltd, ett bolag registrerat i Malta under organisationsnummer C86968 och registrerad adress Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta, med telefonnummer +46 8 124 11 401 och e-postadress: kundservice@expekt.se

Expekt Nordics Ltd har tilldelats licens i Sverige av Spelinspektionen för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning under licensärende 18Li7388 och är giltig till den 31 december 2023. Spelinspektionen är den ansvariga licens- och tillsynsmyndighet av alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige. Mer information finns på www.spelinspektionen.se.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spelberoende medföra många gånger sociala, hälsomässiga och ekonomiska problem för individen och dess närstående. Spela ansvarsfullt. Om du eller någon du känner är spelberoende och vill ha hjälp, ring Stödlinjen: 020 81 91 00

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.