Diamonds Of Egypt
Pragmatic Play

Diamonds Of Egypt

Diamonds of Egypt - en överblick


SpelleverantörPragmatic Play
LanseringsdatumMars 2023
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader243
Free spinsJa

Om Diamonds of Egypt

Speltillverkaren Pragmatic Play presenterar här Diamonds of Egypt, en spelautomat hos nya expekt som har forntida Egypten som tema. Du tar dig an rollen som en äventyrare med dyrbara skatter i sikte.

Diamonds of Egypt har en spelmekanik som passar alla spelare. Du kommer under spelets gång att kunna aktivera flera olika funktioner, till exempel free spins och multiplikatorer. Den potentiella maxvinsten i Diamonds of Egypt slot är 2 500x insatsen.

Spelfunktioner

Spelplanen i Diamonds of Egypt innehåller fem hjul med tre rader vardera. Det är ett klassiskt upplägg som gör sig bra både om man är en nybörjare eller har mer erfarenhet från spel på slots.

I vanlig ordning har Pragmatic Play placerat en panel i nederkant av spelplanen. Här kan du kontrollera ljudet, läsa mer om spelets funktioner samt ställa in och spela din insats. Det finns också en funktion för autospel.

Diamonds of Egypt har bonusspel som med hjälp av free spins och multiplikatorer kan ta dig närmare maxvinsten på 2 500x insatsen.

Symboler

Använd symbolerna i Diamonds of Egypt för att bilda vinster av olika slag. Varje symbol har en design som smälter in i spelets tema. Det finns totalt tolv betalande symboler samt ett par symboler som har speciella funktioner kopplade till sig.

Äventyraren fungerar som Wild och ersätter alla andra symboler. Det finns även en Scatter som förutom att den aktiverar free spins även har en vinstsumma, spelets högsta, knuten till sig.

 • Pyramid – 880 samt fungerar som Scatter
 • Farao – 136
 • Ringar – 76
 • Ormhuvud – 56
 • Bägare – 36
 • Skarabé – 25,60
 • A – 3
 • K – 3
 • Q – 3
 • J – 3
 • 10 – 3
 • 9 – 3

Vinstkombinationer

Diamonds of Egypt innehåller 243 vinstvägar. Varje vinstkombination börjar på hjulet längst till vänster på spelplanen. Det krävs att minst tre symboler är sammankopplade genom att placera sig på intilliggande hjul för att det ska genereras en vinst.

Det är den högst betalande kombinationen på en vinstlinje som betalar ut till spelaren. Ju fler symboler och ju högre värde, desto större vinst. Vinstsumman multipliceras med insatsen för ditt spin.

Bonusspel

Tre eller fler Scatters från vänster till höger aktiverar free spins. Du börjar med åtta free spins och under bonusspelet finns endast högre betalande symboler på spelplanen. Fler Scatters återaktiverar free spins till samma spelrunda.

När minst en Wild visar sig på spelplanen finns det en chans att ett bonusspel med jackpott slumpmässigt aktiveras. Här kan du vinna en Mini, Minor, Major eller Grand Jackpot. Diamonds of Egypt har även en Wild med multiplikator som multiplicerar alla vinster med fem.

Diamonds of Egypt sammanfattning

Slots med egyptiskt tema är alltid populära hos spelarna hos nya expekt. Diamonds of Egypt är inget undantag. Pragmatic Play levererar här en populär slot med storslaget tema, noggrann design och en passande ljudslinga.

Diamonds of Egypt finns hos nya expekt både om du spelar via en dator eller på mobila enheter. Välj om du vill spela direkt i webbläsaren eller ladda ner nya expekts app.

Upptäck mer

Fler Slots med Jackpotspel finns hos nya expekt. Under denna sektion finns spelautomater med extra höga vinster, och du kan där spela berömda slots från både svenska tillverkare och utländska aktörer i branschen.

FAQ

Vilka funktioner finns i Diamonds of Egypt slot?

I Diamonds of Egypt spelar du bland annat med free spins och multiplikatorer.

Vilken tillverkare ligger bakom Diamonds of Egypt?

Det är Pragmatic Play som är leverantören bakom Diamonds of Egypt.

Hur många vinstvägar finns det i Diamonds of Egypt?

Du spelar Diamonds of Egypt med 243 potentiella vinstvägar.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.