Dragon's Fire MEGAWAYS
Red Tiger

Dragon's Fire MEGAWAYS

Dragon's Fire MEGAWAYS – en överblick


SpelleverantörRed Tiger Gaming
Lanseringsdatum19.09.2019
SpeltypVideo slot
Hjul6
Vinstrader117 649
Free spinsJa

Om Dragon's Fire MEGAWAYS

Vi ska ner i en grotta fylld med rikedomar och träffa på drakar. I en miljö som för tankarna tillbaka till draken Smaugs hemvist i Hobbit-trilogin har Red Tiger Gaming valt att lägga Dragon's Fire MEGAWAYS som är en slot som bjuder in till inte mindre än 117 649 olika vinstvägar.

Temat kretsar kring draken och både bakgrund, spelplan samt symboler följer den röda tråden, tillsammans med spelautomatens ljudslinga. Man spelar på sex hjul med 2-7 rader. Syftet är att komma förbi drakarna som vaktar juveler och andra skatter.

Dragon's Fire MEGAWAYS är en video slot med allt vad det innebär. Du spelar utöver med symbolerna som matchar temat med funktioner som höjer spelupplevelsen. Med rätt kombinationer går det att vinna upp till 10 470x insatsen.

Dragon's Fire MEGAWAYS Funktioner

Funktionerna i Dragon's Fire MEGAWAYS är det som gör att man halkar in på free spins och bonusspel. Det går att hämta vinster både genom att kombinera symboler men också genom att kombinera spelets olika funktioner för att öka vinstsumman ytterligare.

Symboler

I vinsttabellen börjar det med äggen som vaktas, som är lila, gröna, röda och guldiga till färgerna. Dessa följs i sin tur av spelets omtalade drakar som börjar med en lite, fortsätter till en grön och en röd innan gulddraken tar vid. Därtill finns det en wildsymbol med en eldflamma att hålla utkik efter.

Free spins

För att få free spins gäller det att samla scatters, minst tre till antalet, som är en av symbolerna i Dragon's Fire MEGAWAYS. Gör du det får du tolv free spins till en början. Skulle spelplanens stora drake få för sig att spruta eld på spelplanen under tiden resulterar det i ytterligare free spins.

Drakens öga

Som boost och multiplikator i Dragon's Fire MEGAWAYS hittar vi Drakens öga. När den dyker upp på spelplanen får vinstkombinationer en multiplikator som kan gå upp till 10x och på så sätt resultera i ännu bättre vinster, bland annat maxvinsten på 10 470x insatsen.

Dragon's Fire MEGAWAYS Sammanfattning

Det kittlar alltid lite extra när MEGAWAYS kommer på tal, som främst påverkar antalet vinstvägar. Med 117 649 till antalet går det inte att hålla reda på vilka typer av vinster som kan dyka upp, vilket i sammanhanget är positivt. Det kan nämligen bli vinst när man som minst anar det.

Dragon's Fire MEGAWAYS är en slot och ett äventyr som passar alla typer av spelare och inte kräver någon erfarenhet för att komma igång med. Funktionerna är enkla att sätta sig in i och när det kommer till att bestämma insatser samt att sätta igång autospel är det på sedvanligt sätt.

Det är en video slot som gör sig bra på mobila enheter och då via den mobilanpassade webbsajt vi har för vårt Online Casino. Med den kan du ta med dig upplevelsen i din mobiltelefon eller surfplattan utan att tappa i kvalité.

Upptäck mer

Vill man lämna drakgrottan och bege sig till mer realistisk mark är sektionen för Sport hos expekt ett hett tips. Här finns odds på allt från internationella toppmatcher i fotboll till kval inför turneringar i tennis på andra sidan jorden. Mängder av marknader, både inför event och under tiden på vår sektion för livespel.

FAQ

När lanserades Dragon’s Fire MEGAWAYS?

Dragon's Fire MEGAWAYS lanserades i september 2019 av Red Tiger Gaming.

Vad är maxvinsten i Dragon's Fire MEGAWAYS?

Det går att vinna 10 470x insatsen.

Har Dragon's Fire MEGAWAYS free spins?

Ja! Samla scatters för att komma åt funktionen.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.