Dragon's Luck – en överblick


Spelleverantör:Red Tiger
Lanseringsdatum:13.04.2016
Speltyp:Video slot
Hjul:5
Vinstrader:20
Free spins:Ja

Om Dragon's Luck

Om du är redo att möta den mäktiga draken för att komma åt undangömda skatter är Dragon's Luck en slot för dig. Det är Red Tiger som lanserade äventyret redan 2016 och snabbt fick en succé i sitt redan välfyllda stal av spelautomater. Dragon's Luck är en del av en serie och är slot nummer tre i densamma.

Dragon's Luck är en video slot där temat är åt det östasiatiska hållet med symboler som är vanligt förekommande i diverse sammanhang. Mycket kretsar dock kring draken, drakmynt och mer därtill. Det är en slot som spelas över fem hjul och tre rader vilket är en vanligt förekommande konstellation.

Det finns tio olika vinstvägar att hålla koll på åt vänster och höger samt ett par funktioner som förgyller upplevelsen. I Dragon's Luck finns det en maxvinst som ligger på 1 380x insatsen.

Dragon's Luck Funktioner

Funktionerna i Dragon's Luck visar sig i drakmynt och talet 138, som är ett närmast heligt sådant i kinesisk kultur. Översatt till svenska blir det ungefär “välstånd för livet”. Ett lyckotal helt enkelt.

Symboler

Symbolerna går i spelets tema och är enkla att få grepp om. Värdet nedan för respektive symbol gäller om du får fem i en och samma vinstlinje.

  • 10: 100
  • J: 100
  • Q: 100
  • K: 100
  • A: 200
  • Blomma: 250
  • Koifisk: 300
  • Docka: 400
  • 138: 1380

Draken

Av förklarliga skälet kretsar Dragon's Luck till stor del kring drar. Längs pelarna på spelplanens kanter slingrar sig två drakar som höjer vinsterna under en spelrunda genom att spruta eld. Med drakmynt avslöjas hemliga symboler och ett megamynt, även det i form av en drake, garanterar vinster i slotten.

138

138 är den symbol som i kombination med drakarna kan resultera i maxvinsten på 1 380x insatsen. För det krävs det att du får fem symboler i en och samma vinstlinje samtidigt som drakarna har sprutat maximalt med eld.

Dragon's Luck Sammanfattning

Dragon's Luck fortsätter serien från Red Tiger, en uppskattad sådan med ett tema får anses vara mer eller mindre unikt. Det är en upplevelse som är enkel att komma igång med och passar alla typer av spelare. Oavsett om man är expert på slots eller ny på Online Casino kan Dragon's Luck vara ett bra äventyr att sätta tänderna i.

Som slot är Dragon's Luck möjlig att spela även på mobila enheter. Det räcker med att surfa in på den mobilanpassade webbsajt som finns för expekt. Du har då åtkomst till äventyret var du än befinner dig och oberoende av ifall du har en dator, mobil eller surfplatta att tillgå.

Upptäck mer

Hos nya expekt vallfärdar spelare till den sektion för Sport som erbjuds. Alla världens sporter, ligor och turneringar är samlade med flera olika marknader och odds i framkant att ta del av. Oavsett tid på dygnet finns det något att spela på, antingen inför ett event eller under tiden det pågår.

Spel på Sport hos expekt kommer med funktionen Cash Out. Det innebär att du kan avbryta ett spel i förtid, av olika anledningar. Det kan vara att du vill säkra upp din vinst innan spelet är avgjort, eller helt enkelt bara minska en eventuell förlust om du känner att hoppet är på väg att gå förlorat.

FAQ

Vilken speltillverkare ligger bakom Dragon's Luck?

Det är Red Tiger som fortsätter sin populära serie med Dragon's Luck, slot nummer tre i serien.

Vad är maxvinsten i Dragon's Luck?

Som mest kan man vinna 1 380x insatsen.

Hur många vinstrader finns i Dragon's Luck?

Tio


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.