Easter Eggs
Play'n GO

Easter Eggs

Easter Eggs - en överblick


SpelleverantörPlay'n GO
LanseringsdatumMars 2015
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader20
Free spinsJa

Om Easter Eggs

Den svenska spelleverantören Play’n GO har gjort sig kända för att tillverka grafiskt uppfinnelserika spelautomater online, varav många går att hitta i utbudet hos nya expekt. Easter Eggs slot bjuder på just detta i en upplevelse som kretsar kring påsken.

Kycklingar, kaniner och påskägg är en del av äventyret som innehåller ett par olika funktioner som du kan aktivera under spelets gång. Du kan spela Easter Eggs hos nya expekt via din dator eller ladda ner nya expekts app för att spela på en mobil enhet.

Spelfunktioner

Spelplanen i Easter Eggs har fem hjul och tre rader, vilket är ett bekant format för många av våra spelare. Det finns 20 vinstlinjer att förlita sig på och det gäller att samla minst tre symboler av samma sort på en linje.

Starta ditt nästa spin genom att välja en myntinsats via panelen i nederkant av spelplanen. Du kan också minska och höja antalet vinstlinjer som du spelar med. Klicka på “Spela” för att få hjulen att snurra.

Easter Eggs slot innehåller jokersymboler och Scatters som triggar olika funktioner. Med bonusspelet kan du vinna upp till 500x insatsen.

Symboler

Alla symboler i Easter Eggs är antingen direkt associerade med påsken eller har fått en design som passar temat. Det finns totalt elva symboler som betalar ut vinst i spelet, varav det guldiga ägget är värd mest.

Bland bonussymbolerna i Easter Eggs finns det öppnade påskägget med godis som fungerar som Scatter. Guldägget agerar Wild och är också den symbol som kan generera maxvinsten på 3 000x insatsen. Nedan kan du se den högsta potentiella vinsten för varje symbol.

 • Guldägg – 3 000x samt fungerar som Wild
 • Scatter – 150x samt aktiverar free spins
 • Tupp – 750x
 • Lamm – 500x
 • Kanin – 250x
 • Kyckling – 250x
 • A – 150x
 • K – 150x
 • Q – 125x
 • J – 100x
 • 10 – 100x

Vinstkombinationer

En vinstkombination i Easter Eggs slot består av minst två symboler, vilket gäller för Wild, Scatter och tuppen. Resterande symboler kräver minst tre symboler i en kombination. Alla vinstkombinationer börjar längst ut till vänster.

Easter Eggs spelas med en volatilitet som är medium och vinsterna kommer således i olika storlekar och olika ofta. Wild-symbolen kan fungera som vilken symbol som helst förutom Bonus och Scatter.

Bonusspel

Genom att samla tre eller fler Scatters aktiverar du free spins i Easter Eggs. Under tiden funktionen är aktiv fungerar godisägget som en multiplikator. Bonusspelet startar med tio free spins som inte kan återaktiveras.

Tre korgar med färgglada ägg aktiverar ytterligare ett bonusspel som kan ge upp till 500x insatsen. Easter Eggs har också en funktion där man ska öppna tre bra ägg för att få öppna ett fjärde värdefullt ägg som kan ge större vinster.

Easter Eggs sammanfattning

Play’n GO ger spelarna hos nya expekt en färgglad upplevelse som dessutom har en välmatchad ljudslinga i bakgrunden. Man bjuder på en detaljerad design som ger spelupplevelsen ytterligare en dimension.

Symbolerna och funktionerna i Easter Eggs kretsar kring påsken och med flera olika bonusspel kan upplevelsen skilja sig från spelrunda till spelrunda.

Upptäck mer

Ta del av fler Slots från Play’n GO hos nya expekt. Under sektionen för Jackpotspel kan du bland annat spela Leprechaun Goes to Hell, som också är en spelautomat från den svenska leverantören.

FAQ

Finns det free spins i Easter Eggs?

Ja, du aktiverar free spins genom att samla tre öppnade godisägg.

Vilka speciella symboler finns i Easter Eggs slot?

Samla guldiga ägg, godisägg, äggkorgar och vackert utsmyckade ägg som alla har speciella funktioner.

Kan jag spela Easter Eggs i mobilen hos nya expekt?

Easter Eggs och alla andra spelautomater hos nya expekt går att spela i din mobiltelefon eller surfplatta.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.