Eastern Emeralds – en överblick


SpelleverantörQuickspin
Lanseringsdatum26.06.2022
SpeltypVideo Slot
Hjul5
Vinstrader20
Free spinsJa

Om Eastern Emeralds

Eastern Emeralds är en spelautomat framtagen av spelleverantören Quickspin. De ville skapa en slot som tog spelaren till en mitten av det mystiska Asien. Kantat av ståtliga bergskedjor och klassisk asiatisk arkitektur står det fem hjul som snurrar för att låsa upp dörrarna till de gyllene skatterna.

Med en toppvinst på hela 16 003x din insats kan du gå ifrån byn med fickorna fulla av rikedomar och vackra artefakter. Men det är inte bara skatterna som lockar med spelet. Quickspin har lyckats fånga stämningen perfekt med musik som vackert klingar till susandet av rislampor i vinden. Eastern Emeralds har seglat upp i topp när det gäller spelautomater med asiatiskt tema.

Eastern Emeralds Funktioner

Spelet har i sitt grundspel inte särskilt många extrafunktioner. Men det finns en bonusrunda som väger upp för det. Dessutom finns det wilds som ger grundspelet en extra twist, samtidigt som den kan ge dig stora vinster. Men vi går igenom samtliga funktioner nedan.

Symboler

Det finns två typer av betalande symboler i spelet. Delvis finns det bokstäver och utgör symbolerna av låg valör och sen finns det de vackert utsmyckade asiatiska artefakterna som utgör de mer högbetalande symbolerna. Det är dessa du ska försöka hitta för att samla de större vinsterna. Av dessa är det draken som är värd mest, men även karpen och sköldpaddan värda sin vikt i guld.

Wilds

I Eastern Emeralds finns det en wild integrerat i grundspelet. Den ersätter samtliga av de betalande symbolerna, dock inte scattersymbolen. Anledningen till spelet kan generera stora vinster är att dessa kan falla flera gånger på samma vinstlinje. Varje wild kan ha en multiplikator på upp till 5x insatsen. Skulle du ha flera wilds på samma vinstlinje så multipliceras även dessa.

Destiny Bonus

Scattersymbolen kan hamna varsomhelst på de tre hjulen i mitten. Skulle tre scattersymboler landa samtidigt triggas det en bonusrunda. I Eastern Emeralds kan man själv välja hur Destiny Bonusrundan ska te sig. Antingen kan man välja att få färre free spins men istället ha chans till större vinster eller fler free spins och då istället chans på fler vinster. Det beror helt och hållet på vad man är för typ av spelare.

Den runda med lägst antal free spins, alltså sex stycken, kan ge spelets största vinst. En hisnande vinst på hela 16 003x din insats. Bonusrundan ger dig alltså ett extraval på hur spelet ska gå till, något som ger sloten en tilltalande omväxling.

Eastern Emeralds Sammanfattning

Eastern Emeralds är för dig som gillar en slot med mycket valmöjligheter. Spelet har ett stabilt grundspel som inte är särskilt komplext. Det är enkelt att lära sig och passar därför dig som inte har spelet så mycket på spelautomater innan. Samtidigt har det en bonusrunda där du som spelare kan sätta dina egna villkor på spelet. På så vis behöver man inte tröttna på spelets volatilitet utan kan ändra den efter vilket humör man är på.

Samtidigt ska man lyfta spelets estetiska karaktär och känslan som Quickspin har skapat. Bara av den anledningen är det värt prova spelet. Det finns en gratisversion av spelet att tillgå. Då kan du pröva spelet i lugn och ro utan att behöva spela för riktiga pengar.

Upptäck mer

Är en upptäcktsfärd längs silkesvägen inte för dig? Då har vi mängder av andra Slots som kan passa dig bättre. Vi har till exempel flera spel av typen MEGAWAYS där vinstlinjerna aldrig verkar ta slut. Annars har vi också betting på Sport eller Live Casino om du har lust att göra något helt annat. Glöm inte heller att vår hemsida är mobilanpassad, så du kan spela på både telefon och platta. På så vis är du inte låst till datorn och kan spela var som helst, när som helst!

FAQ

Hur många vinstlinjer finns det i Eastern Emeralds?

Det finns 20 stycken vinstlinjer.

Finns det free spins i Eastern Emeralds?

Ja.

Vem är det som har skapat Eastern Emeralds?

Det är Quickspin som har skapat spelet.

Finns det en bonusrunda i spelet?

Ja, det finns en bonusrunda. Dessutom en bonusrunda som du kan spela på dina egna villkor genom att bestämma förutsättningarna.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.