Extra Chilli
Big Time Gaming

Extra Chilli

Extra Chilli - en överblick


SpelleverantörBig Time Gaming
Lanseringsdatum04.04.2018
SpeltypVideoslot
Hjul6
Vinstrader117,649
Free SpinsJa

Om Extra Chilli

Är du redo för en slot med kryddig hetta? Extra Chilli från Big Time Gaming tar dig till en mexikansk marknad med mariachiband som spelar trevlig musik i bakgrunden. Som namnet avslöjar är det chilifrukten som står i fokus.

Extra Chilli Slot är ett välgjort äventyr vars tema och design följer som en röd tråd genom hela spelet. När du kommer in på spelets funktioner som free spins och vinstmultiplikatorer blir det ännu roligare.

Sloten har 117 649 olika möjliga vinstsätt. Rätt kombinationer under spelets gång kan resultera i en högsta möjliga vinst på 20 000x insatsen.

Spelfunktioner

Extra Chilli innehåller alltså chans på både free spins och vinstmultiplikatorer. Med ett extra hjul på spelplanens nedre del kan ytterligare vinstchanser presentera sig. Det finns en omskakningsfunktion som innebär att symboler från vinnande kombinationer försvinner bort och ersätts av nya symboler.

Samla tre eller fler HOT-scattersymboler för att aktivera åtta free spins. För varje extra scattersymbol får du ytterligare fyra free spins. Wildsymboler ersätter alla symboler förutom scattersymboler och Feature Drop. Under tiden som free spins är aktiverade finns det en vinstmultiplikator som börjar på ett och ökar efter varje resultat.

Det finns också ett spel som du kan använda för att öka antalet free spins. Välj inkassera eller gamble, där det sistnämnda alternativet kan ge upp till 24 free spins.

Symboler

Symbolerna i Extra Chilli Slot är både traditionella sådana och symboler med koppling till spelets tema. Det börjar med 9, 10, J, Q, K och A innan chilifrukterna tar vid. Totalt finns det tio symboler som ger en kontantvinst enligt vinsttabellen nedan. Scatters består av bokstäverna H, O och T. Spelets wildsymbol är en samling av fyrverkerier.

  • Lila chilifrukt - 50
  • Röd chilifrukt - 7.5
  • Lila chilifrukt - 2
  • Lila chilifrukt - 2
  • A - 1.75
  • K - 1.75
  • Q - 1
  • J - 1
  • 10 - 0.9
  • 9 - 0.8

Vinstkombinationer

Vinsterna i Extra Chilli delas ut för intilliggande symboler från vänster till höger. Det krävs minst tre symboler av samma sort för att en kontantvinst ska betalas ut. Alla utdelningar multipliceras med insatsen. Som mest går det att få sex symboler på en och samma vinstlinje, vilket också genererar den högsta vinsten för just den symbolen.

Även om du får free spins eller bonusspel räknas det till samma spin som du startade senast. Extra Chilli har, med rätt symboler, kombinationer och inträde i bonusspelet, en högsta möjliga vinst på 20 000x insatsen.

Bonusspel

Med Feature Drop kan du köpa ett bonusspel i Extra Chilli Slot. Funktionen köps med det pris som visas på Feature Drop-knappen till höger i bild. Om priset går ner till 0 aktiveras spelet automatiskt. Bonusspelet består av free spins och vinstmultiplikatorer, som krävs för att kunna aktivera maxvinsten i spelet.

Extra Chilli Sammanfattning

Extra Chilli Slot har blivit en populär spelautomat, mycket tack vare ett starkt tema och en mekanik som passar alla typer av spelare. Med 117 649 möjliga vinstsätt och chans på flera olika funktioner blir det aldrig tråkigt. Möjligheten att köpa inträde till bonusspelet lägger till en extra krydda till en redan het gryta.

Upptäck mer

Nya expekt erbjuder också ett utbud bestående av betting på all typ av Sport. Här finns möjlighet att spela på odds från världens stora fotbollsligor, till exempel Champions League, Premier League, Europa League, La Liga och Serie A.

FAQ

Kan man vinna free spins i Extra Chilli Slot?

Ja, det finns flera möjligheter till free spins, bland annat med vinstmultiplikatorer, i Extra Chilli Slot.

Vad är maxvinsten i Extra Chilli Slot?

I Extra Chilli spelar du med en högsta möjliga vinst på 20 000x insatsen.

Finns det fler spelautomater från Big Time Gaming hos nya expekt?

Ja, Big Time Gaming levererar bland annat Cyberslot MEGACLUSTERS, Millionaire Mystery Box och Temple Quest Spinfinity till våra spelare på nya expekt.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.