Extra Juicy MEGAWAYS
Pragmatic Play

Extra Juicy MEGAWAYS

Extra Juicy MEGAWAYS – en överblick


SpelleverantörPragmatic Play
Lanseringsdatum10.02.2022
SpeltypVideo Slot
Hjul6
Vinstrader117 649
Free spinsJa

Om Extra Juicy MEGAWAYS

Extra Juicy MEGAWAYS är sloten som ger dig nästan oändligt med vinstrader. I denna spelautomat kan man vinna både från höger och vänster, upp och ner och på alla håll och kanter. Med 117 649 sätt att vinna på är spelglädjen oändlig i denna fruktiga och färgglada spelautomat.

Medan den mysiga musiken spelar på i bakgrunden i Extra Juicy MEGAWAYS snurrar hjulen på ett tillfredsställande vis. Hjulen fylls av frukter som apelsiner, blåbär och vindruvor. Och om du har tur så landar även en och annan diamant på något av dina hjul. En kaskadfunktion kan spränga bort den så att den landar i din skattkista!

I den här guiden går vi igenom allt du behöver veta för att kunna spela Extra Juicy MEGAWAYS på bästa möjliga vis.

Extra Juicy MEGAWAYS Funktioner

Spelets mekanism är av typen megaways vilket innebär att just den här sloten inte är överöst med funktioner. Istället förlitar den sig på ett stabilt basspel. Men med det sagt finns det ändå ett par bonusfunktioner integrerat i spelet. Dessa går vi igenom nedan.

Symboler

I Extra Juicy MEGAWAYS finns det tio olika betalande symboler. Åtta av dessa utgörs av frukter av olika slag. I tillägg till dessa finns det även en sjua och en gyllene klocka. Dessa två är värda mer än frukterna och det är dem du ska hålla tummarna att de landar på just dina hjul.

I spelet går det att vinna både från höger och vänster. Något som brukar generera mer frekventa vinster. I Extra Juicy MEGAWAYS finns det också en kaskadfunktion som gör att alla vinnande symboler tas bort och ersätts av nya. Detta innebär att du kan vinna flera gånger på en och samma spin.

Free spins

I spelet finns de en scatter i form av en diamant. Om du landar fyra eller fler sådana får du free spins. Fyra stycken ger tolv free spins, fem stycken ger 16 free spins och 6 scatters ger 20 free spins. Du kan välja att satsa din free spins innan bonusrundan för att vinna ännu fler. Men var försiktig, du kan också förlora samtliga. Du kan vinna upp till 28 free spins genom att spela på bonushjulet!

Under bonusrundan så kommer scattersymbolerna att förvandlas till multiplikatorer istället. Dessa antar ett värde på 3x hela vägen upp till 15x. Det går således inte att fylla på med fler free spins efter att bonusrundan har börjat. Men vad gör det när du har chansen att öka dina vinster med upp till 1500 procent?

Extra Juicy MEGAWAYS Sammanfattning

Extra Juicy MEGAWAYS är en klassisk slot av denna typ av spelmekanism. Det som gör just detta spel så bra är deras kaskadfunktion som gör att själva spelets dynamik förbättras. Det gör att spelet känns både roligare och som att det händer mer när man spelar.

Man har också skapat en snygg funktion med bonushjulet där man kan vinna extra free spins till sin bonusrunda. Det blir som att man får två spel i ett. Extra Juicy MEGAWAYS är helt klart värt att pröva.

Upptäck mer

Är du inte intresserad av spela Extra Juicy MEGAWAYS? Expekt har andra Slots med andra typer av spelmekanismer som kanske passar dig bättre. Det finns också Live Casino online på deras hemsida som Blackjack och Roulette.

Och glöm inte, samtliga av Expekts tjänster är mobilanpassade och går att spela i både mobil och surfplatta. Du kan alltså spela vart du än befinner!

FAQ

När lanserades Extra Juicy MEGAWAYS?

Spelet lanserades i februari 2022. Det är Pragmatic Play som ligger bakom spelet.

Hur många hjul har Extra Juicy MEGAWAYS?

Det finns sex hjul i Extra Juicy MEGAWAYS. I spelet finns inga distinkta rader då symbolernas storlek varierar.

Vilken volatilitet har Extra Juicy MEGAWAYS slot?

Spelet har en HÖG volatilitet. Detta innebär att den mängd pengar som cirkulerar i en spelsession är hög.

Finns det en bonusrunda i Extra Juicy MEGAWAYS?

Det finns en bonusrunda i Extra Juicy MEGAWAYS. Den triggas genom att få fyra eller fler scattersymboler.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.