Eye of Atum
Play'n GO

Eye of Atum

Eye of Atum – en överblick


SpelleverantörPlay’n Go
Lanseringsdatum17.03.2022
SpeltypVideo Slot
Hjul5
Vinstrader10
Free spinsJa

Om Eye of Atum

Eye of Atum tar dig tillbaka till forntidens Egypten där gudarna och faraonerna styr. Det är ett spel med fem hjul placerade framför en gammal grav och om du har tur kan du få ta del av skatterna på insidan. Spelet erbjuder en hög volatilitet vilket också ökar spänningen ytterligare. Man vet aldrig när en av de tio vinstraderna ska leda dig ner i gravens oupptäckta skattkammare. Om vi ska på tro sägnerna kan det finnas alla möjliga sorters skatter där nere!

Play’n Go har levererat en spelautomat av hög kvalitet i Eye of Atum. Estetiken i spelet är fängslande samtidigt som man har har hittat en perfekt samklang med bakgrundsmusiken. Det är tydligt att man har siktat på att fånga känslan som infinner sig kring nilens gravkammare, något man sannerligen har lyckats med.

Eye of Atum Funktioner

Spelet i sin enkelhet är inte fullspäckat med funktioner. Men det de som finns integrerade i spelet är genomtänkta och lättförståliga. Det finns en wild, en scattersymbol samt en bonusrunda, men vi går igenom de var för sig nedan i mer detalj.

Symboler

Det finns både symboler av hög valör samt symboler av låg valör. De av låg valör utgörs av bokstäver medans de som är högutbetalande utgörs av tavlor med egyptiska motiv på. Några exempel på dessa är en katt, en skalbagge eller Ras öga. Utöver dessa finns det även en wildsymbol och en scattensymbol i form av en pyramid.

Expanderande Wild

Wildsymbolen kan dyka upp på de tre hjulen i mitten. När den landar sträcker den sig över hela hjulet och ersätter alla betalande symboler, av både hög och låg valör. Den ersätter dock inte scattersymbolen. Detta ökar dina chanser att vinna!

Free Spins

Om du får tre, fyra eller fem scattersymboler triggas en bonusrunda med free spins. Detta kommer ge dig tolv free spins och samtidigt en direktutbetalning på 2x, 20x eller 500x beroende på hur många scattersymboler som triggar bonusrundan.

Skulle du få en wild i bonusrundan kommer den lägsta av symbolerna med hög valör att uppgraderas till nästa symbol av hög valör. På så vis kommer dina vinstchanser att öka markant. Och inte nog med det, du får även en fler free spins beroende på hur många wilds du landar på hjulen. Du kan totalt få 150 free spins på en bonusrunda.

Eye of Atum Sammanfattning

Detta är ett spel för dig som gillar en robust och enkel spelautomat. Därför passar den både dig som har erfarenhet av slotspel sedan innan, men är kanske bäst för dig som är en nybörjare. Funktionerna är få och enkla att förstå. Men ibland är det enkelheten som gör den bästa produkten. Så är fallet när man spelar Eye of Atum!

I och med dess enkla framtoning är den perfekt att spela på mobilen. Du vet väl att samtliga av våra spelautomater är anpassade för att kunna spela på både mobil och platta? På så vis kan du spela vart du än befinner dig.

Upptäck mer

Vi har många andra spel att erbjuda dig som söker något annat. Om du klickar in dig på Slots erbjuder vi fler spelautomater online. Dessutom har vi också Live Casino om du vill spela mot en dealer eller mot andra. Om du skulle vara mer intresserad av betting så har vi ett stort utbud Sport för den som uppleva spänning i en annan tappning!

FAQ

När lanserades Eye of Atum?

Spelet lanserades i mars 2022.

Hur många hjul har Eye of Atum?

Fem hjul.

Vilken volatilitet har Eye of Atum slot?

Spelet har en HÖG volatilitet.

Finns det en bonusrunda i Eye of Atum?

Det finns en bonusrunda som kan triggas under spelets gång. Den ger dig större chanser att vinna samt flera free spins.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.