Nolimit City

Fire In The Hole xBomb

Fire In The Hole xBOMB– en överblick

Spelleverantör:NoLimit City
Lanseringsdatum:02.03.2021
Speltyp:Video slot
Hjul:6
Vinstrader:46656
Free spins:Ja

Om Fire In The Hole xBOMB

Tänt var det här! I Fire In The Hole xBOMB levererar speltillverkaren Nolimit City en explosiv upplevelse på temat gruvor. Med dig under spelets gång har du en tokig guldgrävare som älskar att använda sprängmedel för att hitta det han letar efter. Det bjuder in till en hel del överraskningar för samtliga.

Fire In The Hole xBOMB spelas med sex hjul och 3-6 rader vilket skiljer sig en aning från mer traditionella spelautomater. Vad som gör det än mer intressant är att det finns hela 46 656 olika vinstvägar. Det är med andra ord en slot som kan ta oväntade vändningar när man minst anar det.‎

Vi är inte färdiga där. Fire In The Hole xBOMB är en slot med hög volatilitet som presenterar en maximal vinst på 60 000x insatsen. Det är bara att sätta på sig pannlampan och ge sig av ner i gruvan.

‎‎

Fire In The Hole xBOMB Funktioner

‎‎

Som vanligt när det kommer till slottar från Nolimit City är funktioner som följer temat något det finns gott om. Fire In The Hole xBOMB är inget undantag.

‎‎

Symboler

Symbolerna följer temat och 9, 10, J, Q och K är uppspikade på träplankor och har ett stigande värde. Därefter kommer mer unika symboler in i bilden och består av en hacka, ett rep, stövlar, en väska samt en ljuslykta. Dessa har utbetalning utifrån hur många symboler du får i en och samma kombination.

Fallande symboler

När en ny omgång börjar är det tre rader som är aktiva, vilket utökas i takt med att en kollaps sker. Som mest blir sex rader aktiva och det krävs att en vinstkombination sker för att symbolerna ska falla ner på rad 4-6. Symbolerna som är delaktiga i en vinstkombination tas bort och ersätts av nya.

Lucky Wagon spins

Dyker det upp tre eller fler bonussymboler i en kombination aktiveras ett bonusläge som i Fire In The Hole xBOMB kallas för Lucky Wagon Spins. Det börjar med tre free spins som återställs till just tre snurr varje gång du får upp ett mynt på spelplanen. Därtill kan man få multiplikatorer under spelets gång i form av både mynt och dynamit.

Fire In The Hole xBOMB Sammanfattning

Att se Nolimit City som speltillverkare är ett tecken på att det kommer bli ett ordentligt äventyr. Man lägger fokus på temat och den design som från början till sliut går som en röd tråd. Oavsett om man sedan spelar på en dator eller i en mobil enhet tillåter tekniken att man njuter av samma visuellt härliga spelupplevelse.

46 656 vinstvägar går inte av för hackor och Fire In The Hole xBOMB blir därmed en konstant spänning. Du spelar på sex hjul under spelets gång med en variation på 3-6 rader. Funktioner gör att vissa spelrundor kan bli betydligt mer intensiva än andra.

Upptäck mer

Vill du ta lite frisk luft och komma bort från den mörka och fuktiga gruvan kan du kika in expekt Sport. Under dygnets alla timmar hittar du odds på sporter från världens alla hörn och kanter. Du kan spelad både innan match men även under pågående match på sektionen för Liveodds.

FAQ

När lanserades Fire In The Hole xBOMB?

Fire In The Hole xBOMB såg dagens ljus i mars 2021

Hur många vinstvägar finns det?

Totalt har Fire In The Hole xBOMB 46 656 vinstvägar

Vad är maxvinsten i Fire In The Hole xBOMB?

Maxvinsten ligger på 60 000x insatsen


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Swish
Trustly
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av Expekt Nordics Ltd, ett bolag registrerat i Malta under organisationsnummer C86968 och registrerad adress Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta, med telefonnummer +46 8 124 11 401 och e-postadress: kundservice@expekt.se

Expekt Nordics Ltd har tilldelats licens i Sverige av Spelinspektionen för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning under licensärende 18Li7388 och är giltig till den 31 december 2023. Spelinspektionen är den ansvariga licens- och tillsynsmyndighet av alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige. Mer information finns på www.spelinspektionen.se.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spelberoende medföra många gånger sociala, hälsomässiga och ekonomiska problem för individen och dess närstående. Spela ansvarsfullt. Om du eller någon du känner är spelberoende och vill ha hjälp, ring Stödlinjen: 020 81 91 00

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.