Fishing Deeper Floats of Cash
MicroGaming

Fishing Deeper Floats of Cash

Fishing Deeper Floats of Cash - en överblick


SpelleverantörMicrogaming
LanseringsdatumJuli 2023
SpeltypVideo slot
Hjul5
Vinstrader3
Free spinsJa

Om Fishing Deeper Floats of Cash

Brukar du testa fiskelyckan i det vardagliga livet? Då kan Fishing Deeper Floats of Cash från Microgaming vara något för dig. Här har vi en fiskeresa som består av free spins och andra bonusfunktioner.

Hos nya expekt kan du spela Fishing Deeper Floats of Cash via din dator eller på dina mobila enheter i ett komprimerat format. Microgaming tar här vara på ett populärt tema och gör det till en unik upplevelse.

Spelfunktioner

Spelplanen i Fishing Deeper Floats of Cash har hissats ner under vattenytan från en båt som man kan skymta i bakgrunden. Till vänster om spelplanen rullar det ett bonushjul som kan aktiveras genom en av spelets många funktioner.

Fishing Deeper Floats of Cash har free spins och multiplikatorer som kan leda fram till högre vinstsummor. För att krydda fisketuren än mer finns det tre potentiella jackpottvinster: mini, jätte och mega.

Symboler

Utöver symboler som används för att aktivera olika funktioner finns det ett par symbolvinster. Detta är symboler som betalar ut en förutbestämd summa beroende på hur många av samma sort du har samlat på spelplanen.

10, J, Q, K och A är lägre betalande symboler. Det finns ett ankare, en anka och en svärdfisk som kan resultera i högre vinster. Fiskaren fungerar som Wild och dyker upp på hjul två till fem. Han ersätter alla symboler förutom free spins, bonus och Link&Win-symboler.

  • Svärdfisk – 16.00
  • Anka – 14.00
  • Ankare – 12.00
  • A – 6.00
  • K – 6.00
  • Q – 6.00
  • J – 4.80
  • 10 – 4.80

Vinstkombinationer

Alla vinstvärden i Fishing Deeper Floats of Cash baseras på den aktuella insatsen. Vinstsumman multipliceras med insatsen och avgör vad som betalas ut i slutet av en runda.

Det finns 25 vinstvägar i Fishing Deeper Floats of Cash slot som går från hjulet längst till vänster och vidare till höger. Det måste vara minst tre symboler av samma sort i en kombination.

Hur stor vinsten blir bestäms utifrån vilken symbol det gäller, hur många symboler som ingår i kombinationen samt vilken insats du spelar med.

Bonusspel

Badringen fungerar som Scatter och används för att aktivera free spins. Scatter kan dyka upp på hjul två, tre och fyra. Tre scatters bidrar till tio free spins. Hinken med vatten kan också generera free spins.

Om du får en bonusymbol och en aktiveringssymbol – det vill säga vattenhinken – aktiveras hjulbonusen. Snurra på hjulet för att vinna ett pris. Du kan vinna upp till 7 500x insatsen när du snurrar på hjulet.

Fishing Deeper Floats of Cash sammanfattning

Fishing Deeper Floats of Cash är ett modernt fiskeäventyr som Microgaming har fyllt till bredden med funktioner. Således kan spelaren förvänta sig en resa som för varje enskilt spin kan ta olika vägar och vändningar.

Den potentiella maxvinsten i Fishing Deeper Floats of Cash är 15 000x insatsen. Upptäck ett charmigt Casinospel som fångar fisketemat på ett imponerande sätt.

Upptäck mer

Utbudet av Slots hos nya expekt samlar flera olika kategorier av spel som du kan upptäcka. Klicka dig in på kategorin för Jackpotspel för att hitta spelautomater som kan innehålla extra stora vinster. Under sektionen Exklusiv Jackpot finns slots som är unika i sitt slag och som du bara hittar hos nya expekt.

FAQ

Finns det free spins i Fishing Deeper Floats of Cash?

Ja, du kan vinna upp till tio free spins i Fishing Deeper Floats of Cash.

Kan jag spela Fishing Deeper Floats of Cash Slot i mobilen?

Ja, sloten går att spela både på mobila enheter samt på desktop.

Vad är maxvinsten i Fishing Deeper Floats of Cash?

Högsta möjliga vinst i Fishing Deeper Floats of Cash ligger på 15 000x insatsen.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.