Fruit Party
Pragmatic Play

Fruit Party

Fruit Party - en överblick


SpelleverantörPragmatic Play
LanseringsdatumMaj 2020
SpeltypVideoslot
Hjul7
VinstraderKluster
Free spinsJa

Om Fruit Party

Sätt tänderna i smarriga frukter i denna spelautomat från speltillverkaren Pragmatic Play. Fruit Party är ett casinospel som bjuder på en upplevelse där symboler betalar i kluster och där rätt kombinationer av symboler kan resultera i en vinst på 5 000x insatsen.

Det fruktiga temat i Fruit Party Slot ackompanjeras av funktioner som free spins, multiplikatorer och lavinvinster. Spela Fruit Party hos nya expekt via din dator eller på mobila enheter.

Spelfunktioner

Fruit Party har ett rutnät bestående av 49 symboler, fördelade på sju hjul och sju rader. Det finns inget bestämt antal vinstlinjer. Istället gäller det att samla symboler i kluster, det vill säga att symbolerna angränsar till varandra.

Du spelar både med betalande symboler och med specialsymboler som aktiverar spelets olika funktioner. Bland funktionerna i Fruit Party finns free spins och multiplikatorer som kan resultera i de höga vinsterna.

Fruit Party äger rum i vad som liknar ett sagoland där sockersöta kullar och dalar täcks med frukter av olika slag.

Symboler

Det finns inte allt för många symboler som du behöver hålla reda på i Fruit Party Slot. Fem frukter samt en stjärna och ett hjärta utgör spelets betalande symboler. Likt många andra spelautomater online finns det också en Scatter som används för att aktivera free spins.

Den högst betalande symbolen i Fruit Party är jordgubben, som kan ge upp till 3 000x insatsen om du samlar det maximala antalet symboler. Därefter följer apelsinen, äpplet, vindruvorna och plommonet.

Nedan är den högsta möjliga vinsten för varje symbol. Spelets Scatter har ingen myntvinst kopplad till sig.

  • Jordgubbe – 3 000
  • Apelsin – 2 000
  • Äpple – 1 800
  • Vindruvor – 1 600
  • Plommon – 1 200
  • Stjärna – 800
  • Hjärta – 400

Vinstkombinationer

I Fruit Party Slot gäller det att samla symboler i kluster. Det finns inga vinstlinjer att förhålla sig till, istället är det kombinationer av fem eller fler sammanhängande symboler som gäller. Den högsta vinsten för varje symbol betalas ut om en kombination består av 15 eller fler symboler.

Den totala vinsten bestäms utifrån vilken symbol det gäller, hur många symboler som ingår i kombinationen samt vilken insats du börjar ditt spin med. När en vinst uppdagas plockas symboler som ingår i kombinationen bort och ersätts av nya potentiellt vinnande symboler.

Bonusspel

Det finns ett bonusspel med free spins i Fruit Party Slot som aktiveras om du samlar tre eller fler Scatters på spelplanen. Bonusrundan börjar med att du får tio free spins. Under tiden dina free spins är aktiva kan ytterligare free spins aktiveras med fler Scatters.

Varje Scatter som aktiverar bonusspelet bär på en slumpmässig multiplikator. Du har dessutom en funktion med slumpmässiga multiplikatorer även under basspelet, med en maximal multiplikator på 256x.

Sammanfattning av Fruit Party

Slots med frukter som tema är populära bland spelarna hos nya expekt och Fruit Party är inget undantag. Kombinera frukttemat med olika funktioner som free spins och multiplikatorer i denna söta slot från Pragmatic Play.

Fruit Party har en maxvinst på 5 000x insatsen som man kan pricka in med rätt kombination av symboler och funktioner. Spela hos nya expekt via webbläsaren eller ladda ner nya expekts app som optimerar upplevelsen till din mobila enhet.

Upptäck mer

För ett större utbud av Slots med frukter i fokus kan du kika in under Populära spel på sajten. Här finns även andra teman och spelautomater online med olika funktioner som gör att ditt spelande kan ta nya vägar.

FAQ

Finns det free spins i Fruit Party?

Ja, du kan aktivera free spins i Fruit Party Slot.

Kan jag spela Fruit Party Slot i mobilen?

Spela Fruit Party på dina mobila enheter med nya expekts app eller i webbbläsaren.

Vad är maxvinsten i Fruit Party?

Maxvinsten i Fruit Party är 5 000x insatsen.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.